-
درخواست سرور اختصاصی هتزنر
با سلام من یک سرور اختصاصی از هترنر آلمان دارم و بدلیل ساپورت و برخورد نامناسب فروشنده قصد خرید یک سرور از یک شرکت دیگه هستم
برای من ساپورت + احترام گذاشتن خیلی مهمه همچنین در زمینه پرداخت فاکتور طوری نباشه که اگر یک روز ار سررسید گذشت بخوان سرور و ساسپند کنن
من قصد همکاری چندین ساله دارم
دوستان لطفا از هتزنر اگر پیشنهادی دارن اینجا لطف کنن و بزارن لطفا سرورها با کمترین قیمت رو بزارید
همچنین بعد از خرید باید لطف کنید و وی پی اس ها رو از سرور قبلی انتقال بدید به سرور جدید
سرعت دانلود سرور هم نباید پایین باشه چون من دیدم بعضی ها جوری میکروتیک سرور و کانفیگ میکنن که سرعت خیلی پایین میاد
با تشکر از همه دوستان
-
-
July 1st, 2018 15:11
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : درخواست سرور اختصاصی هتزنر

نوشته اصلی توسط
otanashop.
با سلام من یک سرور اختصاصی از هترنر آلمان دارم و بدلیل ساپورت و برخورد نامناسب فروشنده قصد خرید یک سرور از یک شرکت دیگه هستم
برای من ساپورت + احترام گذاشتن خیلی مهمه همچنین در زمینه پرداخت فاکتور طوری نباشه که اگر یک روز ار سررسید گذشت بخوان سرور و ساسپند کنن
دوستان لطفا از هتزنر اگر پیشنهادی دارن اینجا لطف کنن و بزارن لطفا سرورها با کمترین قیمت رو بزارید
همچنین بعد از خرید باید لطف کنید و وی پی اس ها رو از سرور قبلی انتقال بدید به سرور جدید
سرعت دانلود سرور هم نباید پایین باشه چون من دیدم بعضی ها جوری میکروتیک سرور و کانفیگ میکنن که سرعت خیلی پایین میاد
با تشکر از همه دوستان
سرور پیشنهادی
Intel Xeon E3-1246V3
2x SSD SATA 240 GB
4x RAM 8192 MB DDR3
Hetzner
فقط 32یورو
http://networkfa.net
سرور پیشنهادی
Intel Core i7-4770
2x HDD SATA 2,0 TB Enterprise
4x RAM 8192 MB DDR3
Hetzner
فقط 22یورو - بدون هزینه ست آپ
ویرایش توسط NetworkFA : July 1st, 2018 در ساعت 16:05
-
-
عضو انجمن
با سلام و احترام
در خدمتیم
با بخش فروش در تماس باشید
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
otanashop.
با تشکر از همه دوستان
درود در خدمتتون هستیم
هاست هی با بیش از ۷ سال سابقه کاری + نماد دو ستاره اعتماد الکترونیک
همیشه تمام سعی ما مبتنی بر رضایت مشتری بوده و خداروشکر پس از ۷-۸ سال کار مشتریانی رو داریم که پس از ۵ سال هنو زبا ما دارند کار میکنند.
انتقال وی پس اس ها برای شما به صورت رایگان انجام میگردد در صورتی که مجازی ساز شما esxi میباشد و اگر kvm استفاده میکنید پارتیشن های شما lvm باشد.
سرور اختصاصی که به شما تحویل داده میگردد پورت آن به صورت گارانتی یک گیگابیت هست.
در زمینه پرداخت فاکتور چند روز تاخییر در صورتی که اطمینان پرداخت بدید مشکلی نیست.
رم سی پیو هارد مد نظرتون چقدر هست ؟
آفر پیشنهادی :
Intel Core i7-4770
2x HDD SATA 2,0 TB Enterprise
32GB RAM
335 هزار تومان ماهانه به همراه ۶ ای پی اضافه
جهت مکاتبه بیشتر تیکت ارسال کنید و اعلام کنید چه تعداد ای پی با چه منابعی نیاز دارید
ارسال تیکت
-
-
با سلام خدمت شما از آلمان دیتاسنتر هتزنر در خدمت شما هستیم
https://robot.your-server.de/order/market
هر سرویس مد نظر باشه قابل ارائه هست
-
-
عضو انجمن
با سلام و احترام .
لطفا حد اقل مشخصات مانند رم و هارد رو بفرمایین . همچنین نوع ssd بودن یا نبودن هارد .
و اینکه در حال حاضر چه تعداد vps دارید .
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
otanashop.
با تشکر از همه دوستان
درود
امکان خرید و پشتیبانی سرور های اختصاصی هتزنر را داریم. کارمزد ثابت ماهیانه 30,000 تومان می باشد.
نوع سرور را از داخل سایت هتزنر انتخاب کنید و از طریق ارسال تیکت در ارتباط باشید.
شماره تماس: ۰۲۱۲۸۴۲۱۰۲۱
ثبت نام و ارسال تیکت
-
-
ممنون از پاسخ دوستان
سرور من در حال حاصر ex40 میباشد
من نیاز به 2 هارد 2ترابایت + 16 گیگ رم و 12 آیپی دارم ارزونترین سرور با این منابع رو میخواستم
لطف کنید قیمت رو ذکر کنید و اگر به یورو قیمت میدید نرخ یورو رو هم ذکر کنید
ویرایش توسط otanashop. : July 2nd, 2018 در ساعت 08:06
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
otanashop.
ممنون از پاسخ دوستان
سرور من در حال حاصر ex40 میباشد و ترجیحا میخوام مثل همین باشه
لطف کنید قیمت برای 12 آیپی رو ذکر کنید و اگر به یورو قیمت میدید نرخ یورو رو هم ذکر کنید
این سرور از هتزنر آلمان قابل ارائه است.
Intel Xeon E3-1246V3
32GB RAM Dedicated
2X2TB HDD Ent
15 آیپی قابل استفاده
نصب و کانفیگ مجازی ساز رایگان (esxi , kvm - virtualizor)
لایسنس virtualizor بصورت unlimited رایگان
پنل معتبر
ماهیانه 410,000 تومان
+ نماد اعتماد دو ستاره
+ شماره تماس: ۰۲۱۲۸۴۲۱۰۲۱
ثبت نام و ارسال تیکت
-
-
July 2nd, 2018, 08:35
عضو دائم
با سلام و عرض ادب
در حال حاضر از دیتاسنترهای SoyouStart و OVH پیشنهادات ویژه ای داریم در صورت نیاز اعلام فرمایید تا خدمتتان ارسال شود.
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-