-
June 30th, 2018, 17:46
سوال در مورد سرور مجازی
سلام. من تازه با سرور مجازی آشنا شدم. چند سوال ساده دارم اگه کسی میتونه محبت کنه جواب بده
1- سرعت دانلود در سرورهای ایران مث سرعت دانلود معمولی خودمونه (ایرانسل و اینا) ؟
2- سرعت دانلود در سرورهای ارزون مثل 20 تومن در ماه حدودا چند مگ بر ثانیه هست ؟ منظورم دانلود یک فایل از یک سایت به سرور هست.
3- در سرور مصرف اینترنت و دانلود محدودیت داره ؟
4- وقتی فایلی رو در سرور اپلود میکنیم میتونیم لینک بدیم کسی دانلودش کنه ؟
خواهش میکنم جداگانه همه رو پاسخ بدین. خیلی ممنونم
-
تعداد تشکر ها از avacs به دلیل پست مفید
-
June 30th, 2018 17:46
# ADS
-
June 30th, 2018, 17:59
عضو دائم
پاسخ : سوال در مورد سرور مجازی

نوشته اصلی توسط
avacs
سلام. من تازه با سرور مجازی آشنا شدم. چند سوال ساده دارم اگه کسی میتونه محبت کنه جواب بده
1- سرعت دانلود در سرورهای ایران مث سرعت دانلود معمولی خودمونه (ایرانسل و اینا) ؟
2- سرعت دانلود در سرورهای ارزون مثل 20 تومن در ماه حدودا چند مگ بر ثانیه هست ؟ منظورم دانلود یک فایل از یک سایت به سرور هست.
3- در سرور مصرف اینترنت و دانلود محدودیت داره ؟
4- وقتی فایلی رو در سرور اپلود میکنیم میتونیم لینک بدیم کسی دانلودش کنه ؟
خواهش میکنم جداگانه همه رو پاسخ بدین. خیلی ممنونم
با سلام
1.خیر ممکن است بیشتر یا حتی کمتر باشد.
2.استانداردی ندارد بستگی به میزبان دارد.
3.استانداردی ندارد بستگی به میزبان دارد.
4.بله امکان این مورد وجود دارد باید تنظیم نمائید.
باتشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
June 30th, 2018, 18:04
عضو انجمن
سلام
سرور اگر استاندارد و خوب باشه:
1- سرعت حتی قابل مقایسه با سرعت های ایران نیست (خیلی زیاده از 10 20 مگابایت بر ثانیه بالاتر)
2- اگر سرور به درد نخور به شما بدن سرعت بالا نیست معمولا بدترین حالتش 3 4 مگابایت بر ثانیه (من خودم تجربه کردم)
3- معمولا پهنای باند زیادی دارن سرور ها و مثل اینترنت نیست (کفایت مکنه معمولا برای همه)
4- بله میشه داخل ویندوز باید وب سرور iis نصب کرد و تنظیمش کرد، توی لینوکس هم nginix
-
تعداد تشکر ها از ColdWorld به دلیل پست مفید
-
June 30th, 2018, 18:08

نوشته اصلی توسط
ColdWorld
سلام
سرور اگر استاندارد و خوب باشه:
1- سرعت حتی قابل مقایسه با سرعت های ایران نیست (خیلی زیاده از 10 20 مگابایت بر ثانیه بالاتر)
2- اگر سرور به درد نخور به شما بدن سرعت بالا نیست معمولا بدترین حالتش 3 4 مگابایت بر ثانیه (من خودم تجربه کردم)
3- معمولا پهنای باند زیادی دارن سرور ها و مثل اینترنت نیست (کفایت مکنه معمولا برای همه)
4- بله میشه داخل ویندوز باید وب سرور iis نصب کرد و تنظیمش کرد، توی لینوکس هم nginix
ممنون.اون سرورهایی که سرعت دانلودشون حدود 100 مگابایت بر ثانیه هست حدودا قیمت ماهانه شون چقده ؟
یه سرور میخوام بخرم با سرعت تقریبی 50 یا 100 مگ بر ثانیه. این جزو سرورهای معمولی حساب میشه یا خوب و گرونه ؟
-
-
June 30th, 2018, 18:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
avacs
ممنون.اون سرورهایی که سرعت دانلودشون حدود 100 مگابایت بر ثانیه هست حدودا قیمت ماهانه شون چقده ؟
یه سرور میخوام بخرم با سرعت تقریبی 50 یا 100 مگ بر ثانیه. این جزو سرورهای معمولی حساب میشه یا خوب و گرونه ؟
دوست عزیز، سرور فیزیکی (اختصاصی) که از با این وضعیت ارز، از 300 400 شروع میشه، سرعتش تو پورت 1 گیگابیت، میشه حدود 122 مگابایت بر ثانیه.
میزبان میاد روی این سرور مجازی ساز نصب میکنه داخل این سرور 10 12 تا vps میسازه و به مشتری که شما باشی تحویلش میده، حالا نمیاد همه این سرعت رو به شما بده. روی سرورهای 32 گیگ حداقلش الان 10 تا سرور هست پس اون 120 مگ بین همه تقیسمه. همه هم که 24 ی دانلود نمیکنن پس سرعت مناسبه (اگر اورسل ندن و فروشنده ناشی نباشه)
شما 1 سرور وی پی اس از یک فروشنده خوب (که تو انجمن هم داریم) با رم 2 و سی پی یو 3 گیگاهرتز بخرید سرعت خوب خواهید داشت. حدود 30 40 ت در میاد. (بعضی ها هم گرونتر میدن)
ویرایش توسط ColdWorld : June 30th, 2018 در ساعت 18:21
-
تعداد تشکر ها از ColdWorld به دلیل پست مفید