-
June 27th, 2018, 23:42
سوال تخصصی دستگاه چاپ تیشرت و ...
سلام دوستان
یه راهنمایی اصولی میخواستم برای این موضوع
من نیاز دارم روی تیشرت لیوان قاب گوشی چوب و ... چاپ های خاص بزنم .
اول از همه نوع چاپ رو بفرمایید چه نوعی خوب هست که با شست و شو و ... پاک نشه و رنگش نره
دوم دستگاه رو معرفی بفرماییید
سوم آیا برای شروع بصرفه هست که بیرون بدم برای چاپ یا دستگاه بخرم بهتر هست ؟
-
-
June 27th, 2018 23:42
# ADS
-
June 28th, 2018, 19:29
پاسخ : سوال تخصصی دستگاه چاپ تیشرت و ...
-
-
June 29th, 2018, 12:56
طراح گرافیست و ناظر چاپ، کارشناس نرم افزار
-
تعداد تشکر ها از php?> به دلیل پست مفید
-
June 29th, 2018, 16:10
عضو انجمن
کمی در مورد سابلیمیشن تحقیق و جست و جو کنید به جواب میرسید
{ Live in the moment }
...
-
تعداد تشکر ها از ali-rezam به دلیل پست مفید
-
June 29th, 2018, 17:33

نوشته اصلی توسط
php?>

نوشته اصلی توسط
ali-rezam
کمی در مورد سابلیمیشن تحقیق و جست و جو کنید به جواب میرسید
سلام دوستان . واقعا مرسی بابت جواب ها
بله من در مورد چاپ سابلیمیشن کلی تحقیق کردم
فقط دو سه تا سوال بود که هیچ جایی نتونستم جوابی براش پیدا کنم
1- این چاپ ها روی تیشرت آیا با شستن یا حرارت از بین میره ؟ کم رنگ رنگ دهی و ...
2 - دستگاه پرینتر من l805 اپسون رو دیدم برای اینکار آیا این دستگاه با این جوهر های سابلیمیشن خراب میشه ؟
3 - چاپ هایی که روی تیشرت های مارک زده میشه ( برجستگی دارن و مثل برچست هستند فکر کنم استیکری باشن ) اینهارو چطوری میشه انجام داد روی تیشرت ؟ چون به نظرم اینها استقامت بالاتری دارن
4 - نوع تیشرت باید حتما پلی استر باشه ؟
-
-
June 29th, 2018, 17:43

نوشته اصلی توسط
hoka
سلام دوستان . واقعا مرسی بابت جواب ها
بله من در مورد چاپ سابلیمیشن کلی تحقیق کردم
فقط دو سه تا سوال بود که هیچ جایی نتونستم جوابی براش پیدا کنم
1- این چاپ ها روی تیشرت آیا با شستن یا حرارت از بین میره ؟ کم رنگ رنگ دهی و ...
2 - دستگاه پرینتر من l805 اپسون رو دیدم برای اینکار آیا این دستگاه با این جوهر های سابلیمیشن خراب میشه ؟
3 - چاپ هایی که روی تیشرت های مارک زده میشه ( برجستگی دارن و مثل برچست هستند فکر کنم استیکری باشن ) اینهارو چطوری میشه انجام داد روی تیشرت ؟ چون به نظرم اینها استقامت بالاتری دارن
4 - نوع تیشرت باید حتما پلی استر باشه ؟
سلام مجدد
ماندگاری رنگ بستگی به نوع جوهر مصرفی شما داره رنگ های بی کیفیت ماندگاری رو کم میکنه
برای پرینتر هم باید فقط دیگه برای کار سابلیمیشن استفاده کنید و رو همه نوع لباسی میتونید چاپ بزنید
-
-
June 29th, 2018, 17:45

نوشته اصلی توسط
php?>
سلام مجدد
ماندگاری رنگ بستگی به نوع جوهر مصرفی شما داره رنگ های بی کیفیت ماندگاری رو کم میکنه
برای پرینتر هم باید فقط دیگه برای کار سابلیمیشن استفاده کنید و رو همه نوع لباسی میتونید چاپ بزنید
مرسی
حالا بر فرض در این بازار آشفته بشه جوهر عالی پیدا کرد . آیا این چاپ همیشگی هست ؟ ( شست و شو و گرما ) چون شنیدم گرما شاید مشکل ساز باشه
یعنی دیگه نمیشه هیچ موقع پرینتر رو جوهرش رو عوض کرد و جوهر عادی ریخت توش ؟
-
-
June 29th, 2018, 17:53

نوشته اصلی توسط
hoka
مرسی
حالا بر فرض در این بازار آشفته بشه جوهر عالی پیدا کرد . آیا این چاپ همیشگی هست ؟ ( شست و شو و گرما ) چون شنیدم گرما شاید مشکل ساز باشه
یعنی دیگه نمیشه هیچ موقع پرینتر رو جوهرش رو عوض کرد و جوهر عادی ریخت توش ؟
هیچ چاپی دائمی نیست بالاخره هرچقدر هم که خوب باشه افت رنگ پیدا میکنه ولی زمان مهمه کیفیت جوهر خوب باشه خود لباس خراب میشه چاپش خراب نیمشه کسی دیگه بیشتر از 6 ماه یک لباس رو نمیپوشه دیگه ، پرینتر هم قابل استفاده دیگه نخواهد بود
البته اگر شما برای کسب درامد و به عنوان شغل اول میخواید این کار رو بکیند بنظرم دورش نرید ولی اگه بخواید به عنوان شغل دوم باشه خوبه به عنوان شغل اول من دستگاه های سیلک و تامپو بهتون پیشنهاد میکنم که کارش به مراتب خیلی خیلی بیشتره
-
-
June 29th, 2018, 19:23

نوشته اصلی توسط
php?>
هیچ چاپی دائمی نیست بالاخره هرچقدر هم که خوب باشه افت رنگ پیدا میکنه ولی زمان مهمه کیفیت جوهر خوب باشه خود لباس خراب میشه چاپش خراب نیمشه کسی دیگه بیشتر از 6 ماه یک لباس رو نمیپوشه دیگه ، پرینتر هم قابل استفاده دیگه نخواهد بود
البته اگر شما برای کسب درامد و به عنوان شغل اول میخواید این کار رو بکیند بنظرم دورش نرید ولی اگه بخواید به عنوان شغل دوم باشه خوبه به عنوان شغل اول من دستگاه های سیلک و تامپو بهتون پیشنهاد میکنم که کارش به مراتب خیلی خیلی بیشتره
مرسی عزیز از راهنماییتون . یعنی برای شروع هم خوب نیست با پرینتر کار کرد ؟ به دلیل اینکه بنده نمیخوام عمده کار کنم فعلا و تک فروشی هست به نظرم سیلک به صرفه نباشه به خاطر شابلون و ...
در مورد چاپ استیکری هم یه توضیحی بفرمایید خیلی ممنون میشم + چاپ با لیبل حرارتی
ویرایش توسط hoka : June 29th, 2018 در ساعت 19:47
-
-
August 28th, 2018, 18:28
سلام خسته نباشید
من تقریبا 2 ماهه شروع به کار سابلیمیشن کردم.یه مشکلی ک برخوردم اینکه وقتی عکس از صورت شخصی چاپ میکنم روی تی شرت رنگش پست زمینه ور صورت اون شخص مایل به سبز میزنه.ممنون میشم کمکم کنید
-