-
March 1st, 2018, 10:30
عضو انجمن
۳۰٪ تخفیف فروش سرور مجازی با قابلیت نصب خودکار سیستم عامل و تحویل آنی - شرکت داده توسعه ستیا
ویرایش توسط nikit : April 10th, 2018 در ساعت 11:28
-
-
March 1st, 2018 10:30
# ADS
-
June 5th, 2018, 06:33
عضو انجمن
پاسخ : ۳۰٪ تخفیف فروش سرور مجازی با قابلیت نصب خودکار سیستم عامل و تحویل آنی - شرکت داده توسعه ستیا

نوشته اصلی توسط
vistaix
سیستم عامل قابل تغییر هم هست طی دوره ی مثلا 1 ماهه؟ به صورت اتوماتیک؟
با سلام
پنل نصب خودکار سیستم عامل به شما ارائه میشود که میتوانید هر زمان به صورت خودکار سیستم عامل خود را به تعداد نامحدود تغییر دهید.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
alimami
برای تمدید تخفیف نمی دین؟
متاسفانه خیر قربان
-
-
June 7th, 2018, 20:36
پاسخ : ۳۰٪ تخفیف فروش سرور مجازی با قابلیت نصب خودکار سیستم عامل و تحویل آنی - شرکت داده توسعه ستیا
-
-
June 8th, 2018, 09:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
program33r
از کجا میشه سفارش داد؟
با سلام
لینک سفارش خدمت شما
موفق باشید
-
-
June 17th, 2018, 04:39
عضو انجمن
با سلام
کاربران گرانقدر، میتوانید از 15 درصد تخفیف در سفارش سرویس آمریکا با کد تخفیف ym7cm13yp2 استفاده فرمایید.
موق باشید
-
-
June 21st, 2018, 21:11
سلام
من یه چند وقتیه یه سرویس 6 ماهه گرفتم از شما ولی تقریبا چند وقت یکبار نمیشه وصل بشی به سرور
سرور در حال ران هست ولی موقغ ریموت گرفتن ارور میده.
نمی دونم مشکل دی ان اس هست چی هست؟
تیکت هم زدم میگه درسته من می تونم وصل شم ولی نمی دونم من چرا نمی تونم وصل بشم
-
-
June 22nd, 2018, 04:34
سلام من برا انتقال بک اپ سایتم 5 روزه نیاز دارم از سرویس پلن دو چقدر هزینه میگیرید
قیمت خوصی بفرستید ممنون
-
-
June 23rd, 2018, 21:30
سرور های یک روزه همون موقع تحویل میدید ؟
-
-
June 24th, 2018, 08:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alimami
سلام
من یه چند وقتیه یه سرویس 6 ماهه گرفتم از شما ولی تقریبا چند وقت یکبار نمیشه وصل بشی به سرور
سرور در حال ران هست ولی موقغ ریموت گرفتن ارور میده.
نمی دونم مشکل دی ان اس هست چی هست؟
تیکت هم زدم میگه درسته من می تونم وصل شم ولی نمی دونم من چرا نمی تونم وصل بشم
با سلام
متاسفانه در فروم قادر به پشتیبانی شما نمی باشیم، لطفا از داخل وب سایت پیگیر باشید قربان.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
rezapfcj
سلام من برا انتقال بک اپ سایتم 5 روزه نیاز دارم از سرویس پلن دو چقدر هزینه میگیرید
قیمت خوصی بفرستید ممنون

نوشته اصلی توسط
Rhodes
سرور های یک روزه همون موقع تحویل میدید ؟
در حال حاضر سرویس روزانه ارائه نمیگردد.
موفق باشید
ویرایش توسط nikit : June 24th, 2018 در ساعت 08:07
-
-
June 25th, 2018, 22:20
درود
میکروتیک ورژن 6 هم دارید در لیست سیستم های عامل خودتون؟
-
-
June 26th, 2018, 01:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Dark_World
درود
میکروتیک ورژن 6 هم دارید در لیست سیستم های عامل خودتون؟
با سلام
بله قربان
موفق باشید
-