نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: مهاجرت از این مملکت ...

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    284
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    216 پست

پیش فرض پاسخ : مهاجرت از این مملکت ...

نقل قول نوشته اصلی توسط black.p نمایش پست ها
    دوستان شرایط رفتن از این مملکت به یه کشور خارجی چیه ؟ کشورهایی نظیر سوئیس ، هلند ، دانمارک

با تحقیقات و پرس و جو هایی که کردم ظاهرا 4 تا راه داره ، همسر خارجی بگیری ، برا درس بری ، برا کار بری و یا قاچاق بری. الانم که همه از ایرانیا فرارین نه کار میدن نه زن ، قاچاق هم شانس نداریم میریم لب مرز میگیرنمون !
    با 70-80 میل میشه رفت یکی از این کشورایی که گفتم ؟ حمالی کردن اونجا شرف داره به این زندگی و وضعیت کشور ...

مطمعنم دوستان زیادی هستن تو انجمن که خارج تشریف دارن ممنون میشم یکم راهنماییمون کنید
    با 10000 دلار بعید میدونم بتونید هیچجا زندگی خوبی دست و پا کنید .

+ قاچاق : اگر هم سر مرز نگیرنتون اونطرف شمارو میفروشند قاچاقچی ها ...

شما اگر به این حد رسیدین که زندگیتون رو بگیرین کف دستتون و دل رو بزنید به دریا که شاید بهتر بشه شایدم زندگیتو برای همیشه از دست بدی :: میتونی توی همین مملکت راه های سریعی رو برای پولدار شدن انتخاب کنی ...

ولی شک نکن هرجای دنیا بری موقعیت بهتری نسبت به اینجا نداری ... صدای ساز و دهل از دور خوشه وقتی نزدیک میشی گوشت رو اذیت میکنه ...

بله تا 20-15 سال پیش هرکس مهاجرت میکرد خیلی راحتتر میتونست یک زندگی نرمال رو هرجای دنیا واسه خودش دست و پا کنه اما از زمان ایجاد تحریم های بزرگ + اوضای اقتصادی خرابمون خیلی کار سختیه بری کشور دیگه + تمام دنیا دچار معضل اقتصادی هست چندین سال اخیر ...

ولی خلاصه مطلب اگرم میخوای بری با این مقدار سرمایه نمیتونی کار مناسبی دست و پا کنی .

یک دوست : دست فروشی میکرد هر از مدتی هم سدمعبر میگرفتش اما صافی حداقل روزی 150-200 کاسب بود یکم دستش پر شد و زد زیر دلش و گفت میخوام برم خارج 2 سال پیش رفت + هرچی هم داشت خرج شده بود و این مدت هم اونجا دستشویی تمیز میکرده و... و الان با پای خودش برگشته دوباره دست فروشی میکنه ... (در حالی که اگر همینجا همینطور مونده بود الان حداقل یک مغازه خوب واسه خودش دست و پا کرده بود حتی شده بود اجاره ای ... و کارش روی روال تر بود ) ...

این دوست من با من خیلی رو راست هست و حقیقت رو به من گفت حالا ممکنه اقوام شما هم رفته باشن اونجا و فقط از خوشی هاشون بهت بگن بقیه رو نگن ... هیچوقت روی حرف کسی حساب باز نکن ...

موفق باشید .
    همه کاره و هیچکاره که میگن منم من

2. تعداد تشکر ها ازAmlaaki به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)