با 10000 دلار بعید میدونم بتونید هیچجا زندگی خوبی دست و پا کنید .
+ قاچاق : اگر هم سر مرز نگیرنتون اونطرف شمارو میفروشند قاچاقچی ها ...
شما اگر به این حد رسیدین که زندگیتون رو بگیرین کف دستتون و دل رو بزنید به دریا که شاید بهتر بشه شایدم زندگیتو برای همیشه از دست بدی :: میتونی توی همین مملکت راه های سریعی رو برای پولدار شدن انتخاب کنی ...
ولی شک نکن هرجای دنیا بری موقعیت بهتری نسبت به اینجا نداری ... صدای ساز و دهل از دور خوشه وقتی نزدیک میشی گوشت رو اذیت میکنه ...
بله تا 20-15 سال پیش هرکس مهاجرت میکرد خیلی راحتتر میتونست یک زندگی نرمال رو هرجای دنیا واسه خودش دست و پا کنه اما از زمان ایجاد تحریم های بزرگ + اوضای اقتصادی خرابمون خیلی کار سختیه بری کشور دیگه + تمام دنیا دچار معضل اقتصادی هست چندین سال اخیر ...
ولی خلاصه مطلب اگرم میخوای بری با این مقدار سرمایه نمیتونی کار مناسبی دست و پا کنی .
یک دوست : دست فروشی میکرد هر از مدتی هم سدمعبر میگرفتش اما صافی حداقل روزی 150-200 کاسب بود یکم دستش پر شد و زد زیر دلش و گفت میخوام برم خارج 2 سال پیش رفت + هرچی هم داشت خرج شده بود و این مدت هم اونجا دستشویی تمیز میکرده و... و الان با پای خودش برگشته دوباره دست فروشی میکنه ... (در حالی که اگر همینجا همینطور مونده بود الان حداقل یک مغازه خوب واسه خودش دست و پا کرده بود حتی شده بود اجاره ای ... و کارش روی روال تر بود ) ...
این دوست من با من خیلی رو راست هست و حقیقت رو به من گفت حالا ممکنه اقوام شما هم رفته باشن اونجا و فقط از خوشی هاشون بهت بگن بقیه رو نگن ... هیچوقت روی حرف کسی حساب باز نکن ...
موفق باشید .