صفحه 9 از 12 نخستنخست ... 56789101112 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 120

موضوع: نیرا کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ اینترنت آسیاتک هدیه بگیرید !! |‌ سرور با رم ۱ فقط ۱۴۵۰۰ از ایکاتل هلند !

عضو انجمن hpnn.wm آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

پیش فرض نیرا کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ اینترنت آسیاتک هدیه بگیرید !! |‌ سرور با رم ۱ فقط ۱۴۵۰۰ از ایکاتل هلند !

سلام خدمت دوستان و همراهان عزیز!

بعد از اینکه نام تجاری جدیدمون رو خدمتتون معرفی کردیم، با خبر جدیدی خدمتتون هستیم، یه خبر ویژه!!

طبق قراردادی که بین نیرا کلاود و آسیاتک بسته شده، قرار هست که از این به بعد روی سرورهای مجازی‌مون هدیه سرویس‌های ADSL آسیاتک رو بدیم!

بر طبق این قرار، بسته به نوع پلنی که شما از نیرا کلاود خریداری می‌کنید، می‌تونید تخفیفی بین ۱۵ تا ۳۵ هزار تومان بر روی هر کدام ازسرویس‌های ADSL آسیاتک که تمایل دارید دریافت کنید!

میزان تخفیف ارائه شده روی پلن‌های سرورهای مجازی در جدول زیر قابل مشاهده است:

پلن های سرور‌های مجازی:

پلن اقتصادی
    پلن پایه
    پلن ویژه
    پلن حرفه‌ای
    • پردازنده: ۱ هسته 1Ghz

• رم: ۱ گیگابایت

• هارد: ۴۰ گیگابایت

• پهنای باند: نامحدود

• پورت: 1Gbps

• نصب و پشتیبانی رایگان
    • ۱۵ هزار تومان تخفیف آسیاتک!!
    • پردازنده: ۲ هسته 1.5Ghz

• رم: ۱/۵ گیگابایت

• هارد: ۵۰ گیگابایت

• نصب و پشتیبانی رایگان
    • ۲۰ هزار تومان تخفیف آسیاتک!!
    • پردازنده: ۲ هسته 2Ghz

• رم: ۲ گیگابایت

• هارد: ۶۰ گیگابایت

• نصب و پشتیبانی رایگان
    • ۲۵ هزار تومان تخفیف آسیاتک!!
    • پردازنده: ۳ هسته 3Ghz

• رم: ۴ گیگابایت

• هارد: ۸۰ گیگابایت

• نصب و پشتیبانی رایگان
    • ۳۵ هزار تومان تخفیف آسیاتک!!
    ۱۴,۵۰۰ تومان ماهانه
    ۱۷,۵۰۰ تومان ماهانه
    ۲۱,۰۰۰ تومان ماهانه
    ۳۱,۰۰۰ تومان ماهانه

سفارش

سرورهای مجازی نیرا کلاود از ۴ لوکیشن آمریکا، هلند‌، آلمان و انگلیس؛ بدون هیچ تفاوتی در هزینه ماهانه به کاربران‌مون ارائه می‌شن و همچنین، تا ۷ روز تضمین بازگشت وجه بدون هیچ شرطی دارند. نصب و پشتیبانی کاملا رایگان هم دارند. قابل ذکر هست که هدیه آسیاتک بر روی تمامی سرور‌های مجازی نیرا کلاود از همه‌ی لوکیشن‌ها ارائه میشود.

نکته‌ای که شاید تفاوت نیرا کلاود با سایر ارائه‌دهنده‌ها مشخض بشه، دیتا‌سنتر‌های نیرا کلاود هست! بر خلاف خیلی از دوستان که سرور‌های ارزان قیمت رو از دیتا‌سنتر های سطح متوسطی مثل OVH یا Hetzner ارائه میدن، سرور‌های نیرا کلاود در بهترین دیتاسنتر های اروپا و آمریکا قرار دارند که سطح کیفیت کاملا بالایی نسبت به دیتا‌سنتر‌های متداول دارند !

دیتاسنترهای نیرا کلاود :

FDC Servers در انگلیس، آمریکا و آلمان
    Ecatel در هلند
    MyLoc در آلمان

نکته قابل توجه این که تخفیف آسیاتک مخصوص کاربران جدید آسیاتک هست

دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت , معدن و تجارت

فایل پیوست 32891

در صورتی که سوالی دارید، می‌توانید در همین تاپیک از ما بپرسید، پیغام خصوصی بزنید، به ما تیکت بزنید یا از روش های زیر با ما تماس بگیرید:

تجربه‌ای متفاوت از سرور و خدمات ابری
    NiraCloud.com
    ایمیل : Info@NiraCloud.com
    تلفن شرکت:33365263
    (041)
    همراه : 09146922765

ویرایش توسط hpnn.wm : August 10th, 2016 در ساعت 21:30

2. تعداد تشکر ها ازhpnn.wm به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    9 پست

پیش فرض پاسخ : نیرا کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ اینترنت آسیاتک هدیه بگیرید !! |‌ سرور با رم ۱ فقط ۱۴۵۰۰ از ایکاتل هلند !

نقل قول نوشته اصلی توسط mehriz نمایش پست ها
    اقا ساعت ۲۰۱۸/۰۶/۲۱ (۱۲:۵۷) جواب تیکت ندادی.چی میگید که در حال نصب و راه اندازی است.احیانا حالتون خوب نیست.
    شماره تیکت من ۹۴۶۰۲۳ نمیتونی سرویس و تحویل بدی بگو.من الاف شما نیستما.اخر دفعه است که دارم میگم.
    در دیزی بازه حیا گربه کجا رفته
    دوست عزیز انقدر بی انصافی نکن، حیف گربه حیوان به این نازی نیست که با این جانور مقایسه میکنی؟
    ویرایش توسط saleh_gh : June 22nd, 2018 در ساعت 01:11

عضو انجمن alirezakaj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    129
    تشکر تشکر شده 
    200
    تشکر شده در
    154 پست

پیش فرض پاسخ : نیرا کلاود | سرور مجازی بخرید ؛ اینترنت آسیاتک هدیه بگیرید !! |‌ سرور با رم ۱ فقط ۱۴۵۰۰ از ایکاتل هلند !

تاپیک سال 2016 حق فعالیت رو نداره جزو قوانین سایت هست تعجب میکنم ادمین های وب هاستینگ چرا کاری در جهت حذف این تاپیک نمیکنن !
    بنده ریپورت کردم تاپیک رو
    کانال خبری ویژه پیرامون برترین اخبار کریپتوکارنسی این کانال صرفا جنبه ترید فاندامنتال دارد @cryptofundanews

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    9 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hpnn.wm نمایش پست ها
    عزیز جان ما کجا نوشتیم که کی مبلغ ر و برگشت می زنیم ؟ کجا نوشتیم که مثلا باید در طی 24 ساعت برگشت بزنیم - من هیچی در این مورد نمی بینم صرفا گفتیم افرادی که درخواست برگشت وجه تا 7 روز رو دارند براشون برگشت می زنیم
    با بولد نوشتن و افترا زدن شما هیچ چیزی اثبات نمی شه .- مثل اینکه در یک بحثی برای اثبات یکی هی با فریاد زدن دروغ بگه !!! هیچ تفاوتی نداره که شما چطور بنویسی شما همچنان بدون هیچ مدرکی داری افترا می زنی !

تا دیروز حداقل 20 نفر داشتند پست می زدند - الان فقط شما هستی! پس خیلی ساده می شه متوجه شد کی داره دروغ می گه !
    مثل اینکه واقعا حالت خوب نیست یک سره داری حزیون میگی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط hpnn.wm نمایش پست ها
    عزیز جان ما کجا نوشتیم که کی مبلغ ر و برگشت می زنیم ؟ کجا نوشتیم که مثلا باید در طی 24 ساعت برگشت بزنیم - من هیچی در این مورد نمی بینم صرفا گفتیم افرادی که درخواست برگشت وجه تا 7 روز رو دارند براشون برگشت می زنیم
    با بولد نوشتن و افترا زدن شما هیچ چیزی اثبات نمی شه .- مثل اینکه در یک بحثی برای اثبات یکی هی با فریاد زدن دروغ بگه !!! هیچ تفاوتی نداره که شما چطور بنویسی شما همچنان بدون هیچ مدرکی داری افترا می زنی !

تا دیروز حداقل 20 نفر داشتند پست می زدند - الان فقط شما هستی! پس خیلی ساده می شه متوجه شد کی داره دروغ می گه !
    نقل قول نوشته اصلی توسط alirezakaj نمایش پست ها
    تاپیک سال 2016 حق فعالیت رو نداره جزو قوانین سایت هست تعجب میکنم ادمین های وب هاستینگ چرا کاری در جهت حذف این تاپیک نمیکنن !
    بنده ریپورت کردم تاپیک رو
    خوب میشی

تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mehriz نمایش پست ها
    اقا ساعت ۲۰۱۸/۰۶/۲۱ (۱۲:۵۷) جواب تیکت ندادی.چی میگید که در حال نصب و راه اندازی است.احیانا حالتون خوب نیست.
    شماره تیکت من ۹۴۶۰۲۳ نمیتونی سرویس و تحویل بدی بگو.من الاف شما نیستما.اخر دفعه است که دارم میگم.
    در دیزی بازه حیا گربه کجا رفته
    دوست عزیز شما واقعا فکر می کنی فقط شما هستی که وقتی می گیم در حال نصب - 10 دقیقه لود تمپلیت ها طول می کشه و بعد ای پی رو ست می کنیم و بعدش تحویل! ولی تنبلی می کنیم یا دروغ می گیم و اینکار رو نمی کنیم
    خوبه که حالا توی این تاپیک حجم بالای اعتراضات رو دیدید و دیدید که چقدر توی بحران و مشکل فرو رفتیم
    بنده به شخصه که تا الان نخوابیدم که کار های مشتریان رو راه باندازم - شما بینید کی سرور به دستون رسیده ! صبح ساعت 4:40 دقیقه براتون سرویس تحویل داده شده است !
    من واقعا نمی دونم چرا ما هر چی خودمون رو جای مشتری می گذاریم و بهشون حق می دیم و بهشون احترام می زاریم بعضی ها با وجود مشاهده حتی همین تاپیک و میزان مشکلات و افراد منتظر برای دریافت سفارش و بررسی تیکت , حتی 1 درصد به خودشون این شک رو ایجاد نمی کنند که واقعا داریم کار می کنیم و به نوبت در حال تحویل هست !
    چه چیزی باعث شده که فکر بکنید شما از بقیه سرتر هستید ؟ و باید کارتون زودتر انجام بشه ؟ مابقی افراد مشکل ندارند یا خون شما رنگین تر از بقیه ؟
    باز هم می گم , مشکل از سمت ما بوده و کاملا قبول داریم ولی حل هر مشکل زمانبر هست و ما هم بهترین تلاشمون رو می کنیم که سریعا رفع بشه !
    پی نوشت : دقیقا متوجه نشدم اینجا چرا از ضرب المثله "در دیزی بازه - حیای گربه کجا رفته" استفاده کردید ؟ اصلا متاسفانه هیچ معنی در این جمله و درخواست شما نمی ده

نقل قول نوشته اصلی توسط saleh_gh نمایش پست ها
    دوست عزیز انقدر بی انصافی نکن، حیف گربه حیوان به این نازی نیست که با این جانور مقایسه میکنی؟
    باشه بابا شما خوبی , شما حیون خوبی هستی - ما حیون بد !
    فعلا شما برسید به شکایتتون - رجز اضافی نخونید

مثل اینکه واقعا حالت خوب نیست یک سره داری حزیون میگی
    متاسفانه شما وقتی نمی تونی هیچ مدرکی بیاری و هیچ کار دیگه ای نمی تونی بکنی یه سره صورت مساله رو پاک می کنی و شروع به فحاشی
    الان حتی اون یکی دوستمون هم که می خواست شکایت بکنه هم رفته و داره عمل می کنه به حرفی که زده ! مابقی دوستان هم که مشکلشون در حال رفع هست یا رفع شده
    فقط شما موندید که داری یک سری محمل می بافید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    9 پست

این قوانین شما کو چرا ما نمیبینیم؟ این که نمیشه شما هر چی دوست داری بگی بعد بگی قانون وبسایتمونه درصورتی که حرفی که میزنید توی قوانین وبسایتتون درج نشده

بله قضیه سادست شما پول منو خوردی و پس نمیدی که هیچ مثل چی دروغ هم میگی

- - - Updated - - -

نه عزیز سرویسی در کار نیست پول رو خوردن ی آبم روش
    الکی جو رو تشویش،نکن من فحشی ندادم
    این که من کی میرسم ب شکایتم که به تو ربطی نداره
    اینجا هم چاله میدون نیست کسی رجز بخونه
    این شما بودی که پول گرفتی و بعد سرویس ندادی و پول رو هم ندادی. هر طور که حساب کنی قانونا شما اگه تا فردا که سه روز کاری به پایان میرسه سرویسی به ما ندی یا وجه رو برنگردونی محکومی.
    شما مطمعن باش به خاطر اینکه با پررویی تمام گفتی هر کاری دلت میخواد بکن من این قضیه رو ادامه میدم هم به صورت قانونی هم غیره، در نهایت این تو هستی که هیچ آبرویی برات باقی نمیمونه. ضمنا باید تمام ضرر و زیان منو بپردازی
    در مورد سند مدرک من منظورتو متوجه نشدم یعنی شما کلا انکار میکنی که من پول پرداخت کردم؟ اگه اینطوره دیگه واقعا خیلی خیلی رو داری، اسنادش موجوده ها ! رسید پرداخت هست پرینت حساب هست...
    اون دوستمون جناب بویری هم مثل تو بیکار نیست بیاد اینجه جواب امثال تو رو بده شکایتش رو کردع منتظر مراحل قانونیش طی بشه

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    12 پست

جناب شارلاتان لطفا پول ملت رو برگشت بدید.
    شما غلط کردی برای سرویسی که نداری موجودی زدی و ملت خرید زدن.

به جای این تیکت حواب دادنا و وقت مارو گرفتن یه روز بشین کارت به کارت کن پفیوز.

asd.png
    ویرایش توسط denjoores : June 23rd, 2018 در ساعت 11:48

10. تعداد تشکر ها از denjoores به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

الکی جو رو تشویش،نکن من فحشی ندادم
    این که من کی میرسم ب شکایتم که به تو ربطی نداره
    اینجا هم چاله میدون نیست کسی رجز بخونه
    این شما بودی که پول گرفتی و بعد سرویس ندادی و پول رو هم ندادی. هر طور که حساب کنی قانونا شما اگه تا فردا که سه روز کاری به پایان میرسه سرویسی به ما ندی یا وجه رو برنگردونی محکومی.
    شما مطمعن باش به خاطر اینکه با پررویی تمام گفتی هر کاری دلت میخواد بکن من این قضیه رو ادامه میدم هم به صورت قانونی هم غیره، در نهایت این تو هستی که هیچ آبرویی برات باقی نمیمونه. ضمنا باید تمام ضرر و زیان منو بپردازی
    در مورد سند مدرک من منظورتو متوجه نشدم یعنی شما کلا انکار میکنی که من پول پرداخت کردم؟ اگه اینطوره دیگه واقعا خیلی خیلی رو داری، اسنادش موجوده ها ! رسید پرداخت هست پرینت حساب هست...
    اون دوستمون جناب بویری هم مثل تو بیکار نیست بیاد اینجه جواب امثال تو رو بده شکایتش رو کردع منتظر مراحل قانونیش طی بشه
    نه مثل اینکه شما کلا کعلوم نیست توی کدوم فازی
    اول می ای می گی نمی خوام کنسلش کنید بعدش ما دقیقا سفارشتون رو کنسل می کنیم و بعد در روند بازگشت قرار می دیم بعدش می گی شکایت می کنم
    حالا ما باید تا امروز سرور رو تحویل شما بدیم ؟ چرا دقیقا ؟ شما تشریف ببر شکایتت رو بکن هر موقع بنده رو احضار کردند همونجا تکلیف مشخص می شه
    شما خیلی وقته که سفارشتون می تونست اماده بشه اما ترجیح دادید کلا همکاری نکنید بنابراین شما مشکل رو ایجاد کردید و نه ما
    من هیچ کجا نگفتم شما برو هر کاری می خوای بکن - گفتم هر طور که می خواهید جلو ببرید الان شما این راه رو رفتید و بنده هم صرفا جلودار شما نیستم هر طور که باشه حتی موارد قانونی و ... بنده هم دقیقا از همون راه در خدمت شما هستم
    شما نگران ابرو من نباش , قبلا هم گفتم ابرویی که با های و هوی شما بره , همون بهتر که بره ! شما در مورد ضرر و زیان اقدام کنید هر موقع شد و قرار شد که بنده ضرر و زیان رو بپردازم حتما همین کار رو می کنم
    ما تابع قانون هستیم اگر قانون بگه پرداخت کن حتما پرداخت می کنیم

در مورد سند و مدرک شما کلا متناقضی : من کی گفتم شما پول پرداخت نکردی اصلا شما می خونی من چی می نویسم ؟ لطفا دقیقا همون قسمتی رو که نوشتم مدرک پرداخت نداری و ... رو برام همینجا کوت کن ! این چیزی که من نوشتم :

این جواب چیزی بود که شما به عنوان مدرک ارائه کردید ! مدرک شما اسکرین شاتی از قوانین ما بود ! که بنده پاسخ اون رو دادم - الان شما اگر واقعا قدرت مخیله تون جای قدرت منطقتون رو نگرفته باشه باید خیلی ساده متوجه حرف هایی که زدم بشید

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط denjoores نمایش پست ها
    جناب شارلاتان لطفا پول ملت رو برگشت بدید.
    شما غلط کردی برای سرویسی که نداری موجودی زدی و ملت خرید زدن.

به جای این تیکت حواب دادنا و وقت مارو گرفتن یه روز بشین کارت به کارت کن پفیوز.

asd.png
    شما لطفا دفعه بعد مثل انسان حرف بزن و لجن زار دهنت رو پخش نکن
    شما در این حد بی سواد تشریف داری که حتی برای برگشت وجه ثبت تیکت نکردی
    حتی یک تیکت هم از جانب شما ثبت نشده که ما مبلغ رو براتون برگشت بزنیم
    شما فکر می کنید ما فرشته اسمانی یا خدا هستیم که بدونیم شماره کارت شما چی هست ؟

شما فعلا اول تیکتت رو بزن درخواست کن ! هر موقع دیدی وقتتون خیلی گرفته شد بیا اینجا داد و هوار بزن !
    مگر اینکه در این حد تنبل باشید که حتی نتونید شماره کارتتون رو بخونی و تیکت بزنی تا برات برگشت داده بشه

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    12 پست

مرتیکه تلفن جواب نمیدی ، موبایل جواب نمیدی ( شماره موبایلت 09146922765) ،

توی تلگرام تا قبل از خرید زبونت دراز بود جواب میدادی
    بعد سفارش سین می کنی حواب نمیدی
    شماره کارت برا برگشت بهت میدن
    سریع بلاک می کنی.

photo_2018-06-23_12-12-28.jpg
    ویرایش توسط denjoores : June 23rd, 2018 در ساعت 12:24

13. تعداد تشکر ها ازdenjoores به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط denjoores نمایش پست ها
    مرتیکه تلفن جواب نمیدی ، موبایل جواب نمیدی ( شماره موبایلت 09146922765) ،

توی تلگرام تا قبل از خرید زبونت دراز بود جواب میدادی
    بعد سفارش سین می کنی حواب نمیدی
    شماره کارت برا برگشت بهت میدن
    سریع بلاک می کنی.

photo_2018-06-23_12-12-28.jpg
    متاسفانه حماقت شخص شما حد و مرض نداره ظاهرا

فقط یکبار دیگه مثل انسان حرف نزنید کلا نه پاسخ داده می شه نه مبلغی برگشت می خوره و نه سرویسی تحویل داده می شه !

1- من هیچ شماره تلفنی از 3 روز پیش تا الان ندادم
    اون شماره موبایل مربوط به 2 سال پیش هست ! شما اگر از طریق همین تاپیک اقدام کردید باید زمان تاپیک و خود نظرات و پست هاش رو می خوندید که برای n بار نوشته شد
    که تلفن شرکت به دلیل انتقال در دسترس نیست - هیچ شماره تماس شخصی هم وجود نداره !!!!

2- شما واقعا از طریق تلگرام اقدام کردید ؟ واقعا ؟
    ای دی های تلگرام اصلی ما : @Niracloudcom
    @Niracloudcom2 هستند !
    هر دو اونها بنا به درخواست پلیس فتا مبنی بر عدم فعالیت در این شبکه اجتماعی از 15 ام ژوئن (دو روز قبل از خرید شما) حذف و تبدیل به یک کانالی شده که صرفا توش نوشته شده :

با سلام خدمت شما دوستان گرامی
    متاسفانه با توجه به سخت گیری های اخیر توسط پلیس فتا , امکان سرویس دهی از طریق تلگرام فعلا به صورت موقت از ما سلب شده است
    ذر حال حاضر امکان پشتیبانی از طریق تلگرام چه برای فروش و چه برای موارد فنی وجود ندارد - برای پشتیبانی فعلا فقط و فقط از طریق سایت و ایجاد تیکت اقدام بفرمایید
    از شما دوستان به این خاطر عذرخواهی می شود !
    ظاهرا شما به تور یک شارلاتان دیگری افتادید که از این موقیعت سو استفاده کرده !!! ما کسی که به شما جواب داده و یا بلاک کرده و .... نبودیم و نیستیم هیچ فعالیتی در تلگرام نداریم !!!!
    بنابراین لطفا در ابتدا قبل از اینکه فحش بدید و بی منطقی بکنید اول حماقت خودتون رو رفع بکنید چون کسی که باعث این مشکل شده ما نبودیم !!!!
    شما خودتون به جای اینکه از طریق رسمی و اولیه یعنی تیکت اقدام بکنید اومدید به یک ای دی ناشناس تلگرام پیغام دادید و دارید با اونا حرف می زنید !!!؟

بعد می ایید اینجا یه سری فحش می دید ؟ جالبه !!!

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    12 پست

به تور یک شارلاتان دیگه

تلگرام میگی فعالیت ندارم !!!!!!!!!!!!!!
    (از 15 ام ژوئن (دو روز قبل از خرید شما )

تو همین تیکت اولین پست گفتی:

تجربه‌ای متفاوت از سرور و خدمات ابری
    NiraCloud.com
    ایمیل : Info@NiraCloud.com
    تلفن شرکت:33365263(041)
    همراه : 09146922765

به هیمن همراه پی ام تو تلگرام دادم جواب دادی :
    ( به تاریخا دقت کن)

1.png 2.png

حاجی کمتر جون ما

صفحه 9 از 12 نخستنخست ... 56789101112 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)