-
June 18th, 2018, 02:16
دیجی کالا
سلام،
این یه پست صرفا اطلاع رسانی هست اگه میشه تا جای امکان حذفش نکنین،
چند وقت هست که دی جی کالا علاوه بر کالاهایی که تامین کنندش خودش هست، کالاهای فروشگاه های دیگه رو هم به صورت پورسانتی می فروشه، فروشگاه های دیگه هم با استفاده از اسم دیجی کالا هرچی جنس معیوب و بی کفیت هست رو با قیمت های بالا به مردم قالب می کنن،
نکته جالب این هست که مشتری برای جنس هایی که تامین کنندش دی جی کالا نیست، فقط 24 ساعت برای عودت فرصت داره (در صورتی که این زمان برای اجناسی که خود دی جی کالا می فروشه 7 روز بود)،
همین چند رو پیش بود که من یه قاب گوشی سفارش دادم حدود 40 تومن، اول اینکه حدود 8 روز طول کشید که جنس رو تحویل بدن، من به دلیل مشغله و اطمینانی که به دیجی کالا داشتم دو روز بعد بسته رو باز کردم و با کمال تعجب دیدم که قاب به لحاظ کیفیتی خیلی بد هست و اصلا در حد 40 تومن نیست، ضمن اینکه بعضی از قسمت های قاب هم مشکل داشت، همون روز تماس گرفتم و گفتم می خوام مرجوع کنم و گفتن که نمیشه و 24 ساعت گذشته!
اینم بگم که این موضوع رو من بار ها از طریق ایمیل و حتی تلفن به دیجی کالا اعلام کردم و هیچ نتیجه ای نگرفتم،
پیشنهاد من این هست که اگر می خواید از دی جی کالا خرید کنید فقط جنس هایی رو بخرید که تامین کنندش خود دی جی کالا باشه، وگرنه از کیفیت، قیمت و خدمات پس از فروش خبری نیست.
این پست فقط جنبه اطلاع رسانی داره،
-
تعداد تشکر ها ازmehrdadabed به دلیل پست مفید
arminkit1, BazPardakht.Com, Cyrus.The.Great, fanix, gharibion, HNet, ho3yn_sha2, IrIsT, k-pax, Kian, m2020k2012, navsan, nevergotme, nima17701, rezaonline.net, seraj654, vahab00, Valivand, viphyip, Z.eus, سیدرضا بازیار
-
June 18th, 2018 02:16
# ADS
-
June 19th, 2018, 19:10
عضو انجمن
پاسخ : دیجی کالا
سلام
متاسفانه مورد تایید هست این مشکل و باید دیجیکالا توی این بخش نظارت بیشتری داشته باشه تا از هر فروشنده ی بی کیفیتی فروش قبول نکنه.
البته لازم به ذکر هست یه نمونه هایی از کالای الکترونیکی گرفتم که فروشنده غیر دیجیکالا بوده و جنس خیلی خوبو باکیفیت و بدون مشکلی بوده، این موردتون برای همشون صدق نمیکنه
-
تعداد تشکر ها ازarminkit1 به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2018, 20:20
عضو انجمن
این موضوع داخل لب تاپ یا کالا گرون قیمت که فروشنده دیجی کالا نیست صدق نمیکنه چون همون کالا دیجی کالا میخره تو چیز که میشه فیک یا مارک متفرقه باشه درسته باید با احتیاط خرید کرد
-
-
June 19th, 2018, 20:21
عضو انجمن
من توی دیجیکالا دیدم که یه هدفون رو میده حدود ۴۰۰ هزار تومان. دوستم که فروشنده هدفون بود بهم گفت همون هدفون رو بهم میده ۱۳۰ هزار تومان
من از دوستم خریدم. برادرم از دیجیکالا خرید
جالبه بدونید هیچ تفاوتی با هم نداشتند. دقیقا یکی بودند. با این تفاوت که من با قیمت خیلی کمتر خریدم!
بعد متوجه شدم که دیجیکالا همین هدفون ۱۳۰ هزار تومانی رو مثلا از دوست من میخره و با قیمت ۴۰۰ تومان میفروشه که سود کنه! اولش وقتی دوستم بهم گفت باور نمیکردم...
-
-
June 20th, 2018, 05:09

نوشته اصلی توسط
arminkit1
سلام
متاسفانه مورد تایید هست این مشکل و باید دیجیکالا توی این بخش نظارت بیشتری داشته باشه تا از هر فروشنده ی بی کیفیتی فروش قبول نکنه.
البته لازم به ذکر هست یه نمونه هایی از کالای الکترونیکی گرفتم که فروشنده غیر دیجیکالا بوده و جنس خیلی خوبو باکیفیت و بدون مشکلی بوده، این موردتون برای همشون صدق نمیکنه
درسته، در هر صورت فروشنده خوب و بد داریم، فروشنده های خوب همیشه متعهد هستن و از فرصتی که دی جی کالا فر اهم کرده برای جذب مشتری استفاده می کنن که خب هدف هم همین بوده،
مساله افراد سود جویی هستن که جنس های خراب و بی کیفیت رو به اسم دی جی کالا به مردم قالب می کنن، متاسفانه دی جی کالا هم هی نظارتی بر این موضوع نداره و فقط به فکر پورسانتی هست که از فروشنده می گیره،
به نظر من دی جی کالا با این کارش داره برند خودش رو خراب می کنه و به مرور اطمینانی که الان پیش مردم داره رو از دست میده
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
من توی دیجیکالا دیدم که یه هدفون رو میده حدود ۴۰۰ هزار تومان. دوستم که فروشنده هدفون بود بهم گفت همون هدفون رو بهم میده ۱۳۰ هزار تومان
من از دوستم خریدم. برادرم از دیجیکالا خرید
جالبه بدونید هیچ تفاوتی با هم نداشتند. دقیقا یکی بودند. با این تفاوت که من با قیمت خیلی کمتر خریدم!
بعد متوجه شدم که دیجیکالا همین هدفون ۱۳۰ هزار تومانی رو مثلا از دوست من میخره و با قیمت ۴۰۰ تومان میفروشه که سود کنه! اولش وقتی دوستم بهم گفت باور نمیکردم...
یعنی اینقد تفاوت؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
farshid17
این موضوع داخل لب تاپ یا کالا گرون قیمت که فروشنده دیجی کالا نیست صدق نمیکنه چون همون کالا دیجی کالا میخره تو چیز که میشه فیک یا مارک متفرقه باشه درسته باید با احتیاط خرید کرد
به نظر من هیچ فرقی نمی کنه، خیلی از اجناس گرون هم هست - مثل لپ تاپ - که تامین کنندش خود دی جی کالا نیست،
مثلا اگر شما یه لپ تاپ بگیری از یه فروشنده غیر از دی جی کالا، فقط 24 ساعت فرصت تست دارید در صورتی که اگر فروشنده خود دی جی کالا باشه تا 1 هفته می تونید جنس رو مرجوع کنین،
-
-
June 20th, 2018, 14:16

نوشته اصلی توسط
mehrdadabed
به نظر من دی جی کالا با این کارش داره برند خودش رو خراب می کنه و به مرور اطمینانی که الان پیش مردم داره رو از دست میده
خیلی وقته برند دیجی کالا به سمت خرابی رفته و کم کم داره نابود میشه
و سایت های بزرگتری هم اومدن که قبلا دی جی کالا به صورت تخصصی کار می کرد تخصص اصلی دی جی کالا رو از دستشون گرفتن و خیلی خیلی بهتر از دی جی کالا دارن کار و خدمات می دن
دی جی کالا دیگه یه برند نیست بلکه تبدیل یه یک چهارشنبه بازار شده
-
تعداد تشکر ها از BazPardakht.Com به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2018, 01:58
دی جی کالا با مشتری مداری برند شد،
یادمه قبلا بسته بندی ها خیلی با کیفیت بود و اکثراً از کیسه های هوا (با مارک خود دیجیکالا) برای ضربه گیر استفاده میشد،
بعضی وقتا یه مجله از بعضی محصولات داخل بسته میذاشت، همه اینا باعث میشد که شما حس خوبی از خرید داشته باشی، حس اینکه فروشنده برای شما ارزش قائله،
الان دیگه حتی اون برگه عودت هم نمی ذاره داخل بسته بندی چه برسه به ضربه گیر، در اکثر موارد جنس توی بسته ول هست و تکون می خوره،
متاسفانه این عادت ما ایرانیاس که تا برند میشیم کلا کیفیت رو میذاریم کنار و فقط به فکر سود بیشتریم.
-
تعداد تشکر ها ازmehrdadabed به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2018, 03:30
والا تو ایران خرید حضوری بهتره چونه هم میزنی ارزون میخری
دیجی کالا قیمتاش فضایین بیشتر جنساشم بنجول یه زمونی بهترین بود الا وضعیتش خرابه دیجی استایلم اوطوریه یا بامیلو....همشون شیک 4 برابر قیمت بیرون میکنن تو مشتری ...
-
-
June 21st, 2018, 12:28
متاسفانه شعار دیجیکالا قیمت رقابتی + بررسی و مقایسه ی محصولات بود که الان شکر خدا شده قیمت بالاتر و جمعه بازار
نه قیمت ها از بازار بهتر هست نه دیگه میشه به جنس ها اعتماد کرد به دلیل اینکه هرکسی میتونه الان جنس بزاره توش
ایشالا که از این راهی که دارن میرن برگردن
-
-
June 21st, 2018, 12:40
عضو جدید
متاسفانه قیمت های دیجی کالا از بازار خیلی بیشتر شده و من چند بار که قیمت گرفتم از بازار دیدم دیجی کالا قیمت هاش خیلی گرون تره
متاسفانه فروشگاه دیگری هم برای رقابت با دیجی کالا وجود نداره و همین باعث افت محسوس دیجی کالا شده
-
تعداد تشکر ها از parswebdesign به دلیل پست مفید