سلام و احترام .
عزیز زیادی داری تند قدم بر میدارید .
%%% بردین روی قیمت قدیم !
قیمت قدیم خودش خیلی بالا بود و قیمت مصرف کننده نهایی ناشی بود چه برسه + 1.5 بشه ...
شما با توجه به وضعیت ارزی دارین حساب میکنید به قیمت روز + این رو هم در نظر بگیرین کسی که بخواد به قیمت روز خرید انجام بده نمیاد ddr3 ببنده ...
+ رم هاتون به درد ما نمیخوره .
قیمت بدون هارد و رم بفرمایید .
+ یک پیشنهاد اگر قصد فروش به قیمت مصرف کننده اونم به این صورت رو دارین پیشنهاد میکنم کولو کنید شاید کسی اجاره کنه ازتون در غیر این صورت بعید میدونم بتونید بفروشید .
البته بهتون حق میدم قیمت رو اینطوری اعلام کنید چون شما خودتون مصرف کننده بودین و از کاکوهاست این سرور رو تهیه کردین اما اینجا بعید میدونم مصرف کننده بهتون برخورد کنه اینجا 99.9% فروشنده هستن ...
+ اینکه فرمودین توسط همکاران 9400 فروخته میشه ملاک ما به عنوان فروشنده نیست شاید یکی بفروشه 12 ت ... ( + مثال یا خاطره : من دوستی دارم سروری رو سال گذشته خرید 5.5 + 1 ت هارد گذاشت روش + یکم بهش رسید و فروختش 11 ت به دانشگاه ... ::: خلاصه ملاکت قیمت فروشندگان دیگر نباشه اگر قصدت فروشه توی مسایل استوک یا ...) .
قصد من از صحبت فقط این بود که شما هرچه زودتر بتونید سرورتونو به پول نزدیک کنید + چون هرچی بیشتر بگذره افتش خیلی بیشتره سری های جدیدتر معرفی میشه + عمر این بیشتر میشه ... اگر تندی یا بی احترامی شده واقعا معذرت میخوام .
با کمال احترام .