نقل قول نوشته اصلی توسط z_b نمایش پست ها
سلام
دو اعلام زدم اولی هاست ارزان ویندوز فوق 200 مگ-که اگر بود قیمت پایین اینجا لطفا معرفی کنید
دومی هاست لینوکس 500 مگ
حد اقل 3 ادد دامن داشته باشد + من دو سه تا ربات تلگرام دارم می خواهم سایت و ربات را یک جا جمع کنم برای همین نیاز به ساپورتتلگرام ssl باشد

لطفا معتبر معرفی کنید +

یک ادنتقادی هم دارم به سوریس دهنده های امیدوارم قبول کنند_ تصادفا در قسمت فروش ها گشتی می زدم ده مورد دیدم به خاطر تولد فلان مقام سیاسی و فلان حاج اقا و دهه فجر و 17 شهرور و ... تخفیف

جرا در ایام و مناسب های عموم مردم این جنین اعلام های نمی زنید ؟
الان فکر نکنید من برای 500 مگ هاست می خواهم اینو زدم نه واله که کل اش چیزی نیست که تخفیفش اش جی باشد
کنجکاو شدم جرا اینقدر اخه ..... شادی عای عمومی را پاس بدارید بگردید خیلی هست نزارید فراموش بشوند خود سان س و ی و خود شیرینی ماندگار ها را بکنید .

سرویس هاست لینوکس تمایل داشتین آفر مناسبی برای شما داریم ! از ایران ، آلمان و فرانسه با پنل دایرکت ادمین و وبسرور لایت اسپید و هارد پرسرعت ssd یا nvme !!

فضای 1 گیگابایتی | ترافیک نامحدود | امکانات نامحدود | تعداد سایت نامحدود | پنل دایرکت ادمین | وبسرور لایت اسپید | پشتیبانی | انتقال رایگان | گواهینامه رایگان! | و ...

سالانه به صورت آفری 25 هزار تومان موجود داریم ! در صورت تمایل ثبت نام بفرمایید و تیکت ارسال کنید فاکتور صادر شود . سوالی بود در خدمتیم !

موفق باشید