سلام.
دوستان چند روز پیش بود ( حدودا 4 روز پیش ) که یکی از آیپی های سرور بنده در کشور روسیه در اینترنت ایران غیر قابل دسترس شد. اول فکر کردم مشکل از خود سرور هست و با ارسال تیکت به میزبانم مساله رو اطلاع دادم که بنده قادر به اتصال به SSH سرور نیستم. بعد از بررسی که انجام شد گفتن که سرور هیچ مشکلی نداره و تمامی سرویس ها بررسی شده. من دوباره تست کردم ولی دوباره قادر به اتصال به SSH نبودم؛ بعدش سعی کردم از طریق آیپی خارج به سرور وصل شم که بدون هیچ مشکلی وصل شد.
بعد از این قضیه فکر کردم شاید مشکل از زیرساخت ایران باشه و یا شاید به خاطر میزبانی جام جهانی و داستان های اخیر تلگرام در روسیه، مشکل از خودشون باشه. بیخیال شدم چند روز که شاید خودش درست بشه. ولی حدودا چند ساعت پیش یکی دیگه از سرور های من در دی سی هتزنر دچار این مشکل شد. OS این سرور ویندوز 2016 بود که روش یه XAMPP هم نصب بود. زمانی که آیپی سرور رو با آیپی ایران وارد میکنم خطای " 503 Service Unavailable " میگیرم ولی با آیپی های خارجی هیچ مشکلی ندارم ! همچنین دسترسی RDP هم به این سرور از اینترنت ایران میسر نیست.
بنده فکر میکنم این سیستم، سیستم جدید مبارزه با استفاده از تلگرام (!) هستش !!!!!!!! کلا آیپی سرور رو بلاک میکنن!

لطفا دوستانی که به مشکل من مواجه شدن تو همین تاپیک اطلاع بدن تا شاید راه حلی پیدا بشه.

ممنون از دوستان...