ببخشداآآ الان مشکل کلمات املایی است ؟یا واقعیت های که گفتم خوشتان نیامد ؟
مورد دوم که در ادمه من متوجه نشدم و خیلی دوست دارم بدونم
من یک سایت و.. دارم منتثل می کنم به یک سرویس دهنده دیگر _ الان اون سایت من بالا نیاد و مدیر سرور هم بفر مایند مشکل ما نیست ، این جا حق با مشتری نیست ؟؟
همیشه حق با مشتری است و به نظر کسانی هم که حوصله ندارند بروند شغل دیگر انتخاب کنند
باید دقت کنند جه شغلی انتخاب می کنند و مشکلات و ترفندو کارشون هم باید کاملا اشنا باشند ، هزار و یک مشکل در این شغل پیش می اسد و باید اگاهی و علم کافی در این مرود داشته باشند
شما هزینه را انتخاب کردید و خریدار هم طبق اون خرید کرده است ، برای فلان فروش .. خدمات نمی دهم اشتباه است .
البته همینکه بفهمیم اینجا ایران است و این موارد بعید نیست ،شهری می روی برای خرید یک شلوار و روسری و... ده تا جنس می بینی اخرشخرید نمی کنی با احترام از مغازه بیرون می ایید و موردی هم است اولی را نگاه می کنی دومی را دیدن فروشنده صداش در میاد . ته هر دو مشخص است ،تعدادی توقع دارند پول بدهند / التماس هم بکنند اخرش بدهکار هم بشوند. این دیکتاوری در کار است .
شخصا محصولی انتخاب می کنم و تمام پشتیبانی هم انجام می دهم ممنون هم هستم از من خرید کردنند. کلا تو فکر اینم خدمات بیشتری بابت خریداشون اضافه کنم که مجدد ازم خرید کنند به نوعی فروشنده محتاج خریدار استو باید ازش هم ممنون باشد ، یک هفته کسی ازتون خرید نکنه متوجه می شوید که همیشه حق با مشتری است .