دوست عزیز فقط این دو پورت نیستن که باعث اتصال میشن
این طرز فکر اشتباهه که شما با باز گذاشتن این دو پورت می تونید از شر تورنت و اسپم خلاص بشید
چون برخی ای اس پی ها با پورتهای بالای 20000 به صورت دوره ای کاربراشون متصل میشن و شما باید به جای بستن دسترسی رو محدود کنید نه اینکه ببینید
در این صورت شما اصلا نمی تونید اتصالی در بالای 90 درصد کاربراتون داشته باشید
تجربه عملی به شما بیشتر کمک خواهد کرد
موفق باشید
موردی که هست و ظاهرا باعث میشه فایروال میکروتیک و سایر فایروال ها نتونن پورتهای تورنت رو بلاک کنند، encrypt شدن data هست! (که در این حالت فایروال نمیتونه تشخیص بده و اطلاعات رد و بدل میشن)
دوستان آیا برای این مساله راه حل قطعی پیدا کردن ؟
خواهش میکنم به من کمک کنید من رو abuse کردن وقتی با طرفی که ازش میخرم طرف میگه شما 50 هزار ت ومان جریمه شدید برای اینکه abuse شدین و باید طی بیت و چهار ساعت مشکلتونو حل کنید در غیر این صورت جریمه میشین ؟ قزیه این جریمه چیه کشکه یا راستگی؟
دومنا من چکار کنم که دیگه این مشکل من رفع بشه دلیل اصلی ایم مشکل من چیه ؟ و برای رفعش باید چکار کنم
میکروتیک v3.20
---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
ip german ham hastam?
---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
اگه میشه بگین از کجا من این کد ها رو وارد کنم از ترمینال شروع کنید تا زمانی که دیگه تموم بشه راستی من چطوری میفهمم که اسپم و تورنتم بلوکه شدن؟
راهی نیست یک آی پی که نمی خوامی به میکروتیک وصل می شه رو بن کنیم ؟
تشکر تاپیک مفیدی بود
من آی پی رو روی میکروتیک میبندم و وی پی اس ها از میکروتیک اینترنت میگیرن اما نمیدونم چرا پورت 137 رو با اینکه بستم پورت اسکن 137 اومده ؟؟؟؟؟
پرت 80 بازه رو سرور
input
output
forward
اما کلا سایت با مرورگر ویندوز باز نمیشه جالبه کسی این مشکل رو میدونه چرا ؟چیزی به نظرتون میرسه؟
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)