-
June 11th, 2018, 13:41
عضو جدید
ارور Google couldn't verify this account belongs to you هنگام ورود به جیمیل
سلام خدمت دوستان
چند روزی میشه که وقتی میخوام به جیمیلم متصل بشم این ارور رو مینویسه در صورتی که من قبلا هم با همون گوشی به جیمیل وصل میشدم
راه حلی برای این مشکل نیست؟
-
-
June 11th, 2018 13:41
# ADS
-
June 12th, 2018, 13:06
عضو جدید
پاسخ : ارور Google couldn't verify this account belongs to you هنگام ورود به جیمیل
-
-
June 12th, 2018, 14:03
پاسخ : ارور Google couldn't verify this account belongs to you هنگام ورود به جیمیل

نوشته اصلی توسط
l0ig
سلام خدمت دوستان
چند روزی میشه که وقتی میخوام به جیمیلم متصل بشم این ارور رو مینویسه در صورتی که من قبلا هم با همون گوشی به جیمیل وصل میشدم
راه حلی برای این مشکل نیست؟
از طریق کدهای بازیابی اکانت ( اگر از قبل ساخته باشید )
ویریفای شماره موبایل ( از طریق پیامک )
ایمیل بک آپ
و سایر روش های موجود می توانید اکانت تون رو بازیابی کنید .
https://support.google.com/accounts/.../7299973?hl=en
https://productforums.google.com/for...il/NtTbtVzGPHw
-
تعداد تشکر ها از gharibion به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2018, 15:43
عضو جدید
متاسفانه هیچ کد بازیابی ندارم... نمیدونم چرا یهو اینطوری شد
از روش های بازیابی هم نمیدونم چطوری استفاده کنم
-
-
June 12th, 2018, 15:44
عضو انجمن
احتمالا از پروکسی یا ف*لت*ر شکن استفاده کرده اید که ارور رو میده معمولا لوکیشن که تغییر پیدا میکنه این خطا میاد
-
-
June 12th, 2018, 20:38
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
my-host.site
احتمالا از پروکسی یا ف*لت*ر شکن استفاده کرده اید که ارور رو میده معمولا لوکیشن که تغییر پیدا میکنه این خطا میاد
راه حلی سراغ ندارید برای دوباره متصل شدن ب جیمیل
-
-
June 12th, 2018, 23:50

نوشته اصلی توسط
l0ig
راه حلی سراغ ندارید برای دوباره متصل شدن ب جیمیل
در 2 لینکی که دادم کامل توضیح داده شده ، تنها موارد بازیابی اکانت هم ، مواردی بود که خدمت شما عرض شد .
-