نوشته اصلی توسط
f.roozdar
با سلام.
من فکر میکنم چنین شرکتی اصلا وجود نداره و صرفا یک سایت هست.
چون من یک سفارش دادم.
اما تا این لحظه که این پست را مینویسم سرویس من تحویلم داده نشده.
- به تیکتم جواب نمیدن.
- شماره موبایل اعلامیشون خاموشه
- تلفن شرکتشون جواب نمیده.
- یک شماره موبایل ایرانسل در سایر انجمن ها گذاشتن که اشتباه هست.
- به ایمیل جواب نمیدن.
- آی دی تلگرامشون که اعلام کردن اصلا وجود نداره.
------------------
لطفا مواظب باشید و خرید نکنید.
با سلام
با وجود اینکه خیلی وقته اینجا فعالیت نمی کنیم و همین تایپک هم برای حدود 2.5 سال پیش هست اما باید بعضی موارد شفاف بشه
در حال حاضر تنها راه و تنها راه و تنها راه اقدام به ساپورت و پشتیبانی تیکت هست
هیچ ساپورت تلگرامی فعلا وجود ندارد به دلیل موارد امنیتی که ما درگیرش بودیم و *****ینگ !
ما تحت عنوان شرکت رایان پردازش نیرا (با مسئولیت محدود) به شماره ثبت 43750 فعالیت می کنیم که خودتون می تونید از وب سایت "شرکت ها" بررسی لازم رو انجام بدید
هیچ دلیلی وجود نداره که بنده مثل سابق که به شکل شخصی کار می کردیم و شماره موبایل جزوی از روند کار بود دوباره در این حالت شرکتی نیز به شما بدم
در هیچ کجای وب سایت شماره موبایل گذاشته نشده است
در حال حال حاضر در حال انتقال دفتر شرکت هستیم و عملا اونجا نه دستگاه تلفن و نه فردی هست که پاسخ بده و این مورد رو در قسمت اخبار وب سایت هم گذاشته شده
اما در مورد ایمیل و تیکت : شما هر ایمیل و تیکتی بدید در عرض 5 دقیقه اول دیده می شود نهایتا در طی 2 ساعت پاسخ داده می شه و این رو بنده می تونم براتون با نمودار پاسخ به تیکت برای همه اثبات بکنم
مگر اینکه مشکل خاصی به وجود اومده باشه یا پیگیری درخواستتون به طول انجامیده باشد
----------------------------------------------------
سخن اخر : بنابراین بهترین کار این هست که خودتون مواظب بوده و دفعات بعد از ما خریداری نفرمایید چرا که به نکاتی اشاره می کنید که اصلا وجود خارجی در ما در حال حاضر ندارد !
و برای ما هم چندان خوش ایند نیست با افرادی که با تاپیک 2.5 سال پیش جلو می رند و از جمله دلایل شون برای عدم اعتماد به ما که
- شماره موبایل اعلامیشون خاموشه
- یک شماره موبایل ایرانسل در سایر انجمن ها گذاشتن که اشتباه هست
هست و عملا برای همون 2.5 سال پیش هست استفاده می کنند
دفعه بعد حین خرید به روز تر باشید و صرفا از طریق تیکت اقدام به خرید بفرمایید - در غیر اینصورت چه از ما و چه از دیگران همون بهتر که خریداری نفرمایید !