-
June 12th, 2018, 00:15
عضو انجمن
سوال : چطور فایل های iso توی هارد سرور اختصاصیمو بفرستم روی هارد سرور اختصاصی رد استیشنم
با سلام :
میشه با ذکر جزییات بهم بگید چطور اینکارو بکنم . اماتور هستم
فایل های iso توی هارد ovh همون ویندوز و سنتوز ها هستن . چون میخوام ویندوز روی رد استیشن نصب کنم به iso ویندوز سرور نیاز دارم
- - - Updated - - -
اگر کسی میتونه مدیریت سرور و همیطور راهندازی تمپلت ها رو بم یاد بده با هزینه بیاد pv
https://t.me/Hasan_Vaeli_Zadeh
ویرایش توسط hasanvps : June 12th, 2018 در ساعت 00:19
-
-
June 12th, 2018 00:15
# ADS
-
June 12th, 2018, 00:36
پاسخ : سوال : چطور فایل های iso توی هارد سرور اختصاصیمو بفرستم روی هارد سرور اختصاصی رد استیشنم
۱
vCenter
و کپی پیست ...
۲
دانلود ایزو تو سرور جدید
-
-
June 12th, 2018, 00:59
عضو انجمن
پاسخ : سوال : چطور فایل های iso توی هارد سرور اختصاصیمو بفرستم روی هارد سرور اختصاصی رد استیشنم
تشکر از دوست خوبمون
میشه آموزش تنطیمات شبکه دیتاسنتر رد استیشن برای ویندوز و سنتوز رو بدید . توی نت و انجمن فقط تنطیمات شبکه ovh رو پیدا کردم
-
-
June 12th, 2018, 01:14
اطلاعات شبکه؟؟
مگه دیتاسنتر براتون نفرستاده اطلاعات رو؟
IP
Gateway
Subnet
...
برای ویندوز و لینوکس هم گوگل بزنید میاره براتون!
Configure Static IP Address in ...
-
-
June 12th, 2018, 10:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
اطلاعات شبکه؟؟
مگه دیتاسنتر براتون نفرستاده اطلاعات رو؟
IP
Gateway
Subnet
...
برای ویندوز و لینوکس هم گوگل بزنید میاره براتون!
Configure Static IP Address in ...
تونستم تنطیمات شبکه ovh و رد استیشن رو با اطلاعاتی که دیتاسنتر ارسال کرده بود تنطیم کنم ولی با کمک اموزش زیر .
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=86029
حالا مشکل اینجاست با اینکه داره کار میکنه تمپلتام ولی یکی از همکاران اظهار میدن که تنظیمات شبکه به این شکل غلط هستش وممکنه ابیوز بیاد .
میخواستم اگه ممکنه تنطیمات حرفه ای و تجربی مورد تایید برای شبکه مربوط به این دو خط کانفیگ ovh و رد استیشن رو بیزحمت ارسال کنید :
nano /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0
nano /etc/sysconfig/network-scripts/route-eth0
واقعا نیاز فوری دارم همکاران عززیز دریغ نکنید حتی اگه با هزینه انجاممیشه این اموزش در پست اول ای دی دادم خصوصی پیغام بدین .
نهایت تشکر
-
-
June 12th, 2018, 14:25
عضو انجمن
-