-
باز نشدن سایت فقط در ios !!!!
باسلام
یکی از سایتهام رو گوشی های اپل باز نمیشه ولی روی دسکتاپ و اندرویدی ها باز میشه!؟! ضمن اینکه اپ متصل به سایت هم همین مشکل رو داره. که البته با وی پی ان باز میشه
هاست این سایت خارجی و از ifastnet خریداری شده.
این که فقط روی گوشی های اپل (بیش از 100 گوشی تست شده) کمی غیرعادی هستش.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
ادرس دامنه: avanegare.com
-
-
June 8th, 2018 18:37
# ADS
-
پاسخ : باز نشدن سایت فقط در ios !!!!
بدون مشكل روي ايفون باز ميشه
فقط اميدوارم براي تبليغات سايتتون تاپيك ايجاد نكرده باشيد
-
-

نوشته اصلی توسط
ایران نشر
بدون مشكل روي ايفون باز ميشه
فقط اميدوارم براي تبليغات سايتتون تاپيك ايجاد نكرده باشيد
من پشتیبانشم فقط. گزارش زیاد داریم از این قضیه. همین الان هم برای من باز نمیشه
-
-
عضو انجمن
ماهم همین مشکل را داریم سایت روی اندروید همه جا باز میشه در اپل فقط با وی پی ان باز میشه بدون وی پی ان باز نمیشه
نه فقط ما چندتا همکاران دیگر ما هم این مشکل رو گزارش دادند یک ماهی میشه اینجوری شده
به نظرم یه تاپیک بزنیم در مورد این موضوع مفصل بحث کنیم خیلی ها این مشکل رو دارند
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
negarnovin
ماهم همین مشکل را داریم سایت روی اندروید همه جا باز میشه در اپل فقط با وی پی ان باز میشه بدون وی پی ان باز نمیشه
نه فقط ما چندتا همکاران دیگر ما هم این مشکل رو گزارش دادند یک ماهی میشه اینجوری شده
به نظرم یه تاپیک بزنیم در مورد این موضوع مفصل بحث کنیم خیلی ها این مشکل رو دارند
سلام و وقت بخیر
متاسفانه بنده هم همین مشکل رو دارم و تعداد زیادی از مشتریان ما فقط و فقط با مروگر سافاری امکاری بازکردن سایتشان را ندارد .
از مدیران انجمن تقاضا میشود تاپیکی در همین خصوص ایجاد نمایید تا بتوان به بررسی دقیق تر این موضوع پرداخت .
ممنون
-
-

نوشته اصلی توسط
negarnovin
من تریس که میگیرم از یه جایی به بعد تایم اوت میشه پکتها. احتمالا دادم بخاطر سرور خارج از ایران باشه که دسترسیش محدود شده.
سرور شما هم خارجیه؟
-
-
این سایت رو تست کردم روی گوش اپل
هم کروم و هم سافاری باز شد :
avanegare.com
-
-

نوشته اصلی توسط
karjoo
این سایت رو تست کردم روی گوش اپل
هم کروم و هم سافاری باز شد :
avanegare.com
اس اس ال رو غیرفعال کردم. سایت باز میشه ولی اپ نه. چون باید اس اس ال کانکت شه.
از مدیر محترم درخواست دارم تاپیکی برای این موضوع بسازن. ظاهرا بقیه دوستان هم مشکل مشابهی رو دارن
-
-
June 10th, 2018, 22:48
سلام،
ما هم این مشکل رو داریم،
بعضی از وب سایت ها در حالت https روی IOS (صرف نظر از مرورگر مورد استفاده) باز نمیشه، جالب اینجاست که در هنگام استفاده از وی پی ان مشکلی نیست،
مشکل خیلی مبهم هست ولی چون با وی پی ان هیچ مشکلی نیست، به نظر میاد که محدودیتی در زیر ساخت باعث این مشکل شده باشه (مشکل روی همه ISP ها وجود داره)
-
-
June 11th, 2018, 17:26
عضو انجمن
سلام
کنترل پنل شما سی پنل است؟
-