تولدت مــــــــــبارک![]()
تولدت مــــــــــبارک![]()
تولدشم مصادف با عزاي عمومي هست !پ. ن : بسه دیگه هی میاید جشن جشن میکنین شب میخواید برید حسین حسین کنینا هواستون هست؟ : دی
اولا مبارك باشه عزيزم !
دوما يادت باشه يك سال پير تر شدي !
سوما كيك تولدت كو ؟!!!!
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------
تولدشم مصادف با عزاي عمومي هست !پ. ن : بسه دیگه هی میاید جشن جشن میکنین شب میخواید برید حسین حسین کنینا هواستون هست؟ : دی
اولا مبارك باشه عزيزم !
دوما يادت باشه يك سال پير تر شدي !
سوما كيك تولدت كو ؟!!!!
نه کنه می خواهی کادو ندی ها ؟؟ زدی زیرش ؟ نا سلامتی تولدت هستا ، کیک و رد کن ، کادو پیشکشت .
لا اقل بیا به احساسات ملت جواب بده .
($@&^$@)
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
از صبح پیداش نیست!! باز فکر کنم فکرای شیطانی زده سرش!! اینبار بیاد تاپیک میزنه 1 میلیارد بیارید سودش رو بخورید!
Happy Birthday Mamad :D
کادو تولد چی می خوای ؟!! قالب می خوای ؟ :D
مثلا این :
کد:http://www.webhostingtalk.ir/f151/17984/
تا ممد کیک نده بخوریم من نمیرم تکیه شام مفتی بخورم![]()
به یاد من باش.
مبارک باشه![]()
از لطف و اظهار محبت تمامی دوستان متشکرم
فقط میگم خداتو شکر کن
بعد 2 سال فعالیت یاد نگرفتین به من تیکه نندازین ؟! :دی
افغانی میخواد چیکار ؟!
10 تا افغانی خوب داره که! (لینک اثبات) + خودشم که سر کارگره
با عرض معذرت از اساتید :دی مقصر این آریا و وحیدن که نمیدونن به کی تیکه بندازن به کی نندازن :دی
فرجاد جان خواب تشریف داشتم :دی
شما جون بخواه
پ.ن: شب بیا تو یاهو اگه کادو ندادی، زوری ازت میگیرم :دی با چیز پی ان بیا مانیتور نشیم :دی
میرود
به زودی :دی
هر چی شما بخواید
پ.ن: یکی از افغانیا بیان تاپیکو قفل کن، زیادی خوش به حالم میشه :دی
آقا ما هم با اینکه از کوچک های این انجمن بزرگ هستیم از طرف خودم و بچه های پایین و بالا و وسط و غرب و شرق و مرکز و آفتاب تبریک و تسلیت عرض می کنیم (تسلیت ===> چون 1 سال ...) :دی
پسرم محمد حسین تولد مبارک میدونی جیبام خالی کادویی نمیتونم برات تهیه کنم ولی با این حال حاضر ام شام تولدت تا کرج بیام
امیدوارم در تمام مراحل زندگیت وی پی اس بفروشی و اسپم بزنی
ممد جدی گفتم یه ناهاری شامی بده خیلی وقته دور هم جمع نشدیم حتی شده به حساب من از جیب تو
---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
پسرم محمد حسین تولد مبارک میدونی جیبام خالی کادویی نمیتونم برات تهیه کنم ولی با این حال حاضر ام شام تولدت تا کرج بیام
امیدوارم در تمام مراحل زندگیت وی پی اس بفروشی و اسپم بزنی
ممد جدی گفتم یه ناهاری شامی بده خیلی وقته دور هم جمع نشدیم حتی شده به حساب من از جیب تو![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)