-
انسداد حساب بانکی مدیر هاستینگ
با سلام
مشکلی برام پیش اومده و اینه که چند ماه قبل شخصی از من یک هاست و دامنه با مبلغ 80 هزار تومان خریداری کرد
بعد یک مدت نامه پلیس فتا و استعلام اومد و شماره کارت ip و ...فکس کردیم ظاهرا کارت سرقتی بوده..
بعدش یک نامه دیگه دادن و یک شماره کارت دادن که مبلغ 80 تومنو واریز کنم و ما هم توضیح دادیم که دامنه مدت ها پیش ثبت شده و باید از جیب خودمون بدیم و نمیشه
چند روز پیش کل حسابم مسدود شد رفتم بانک پیگیری کردم گفتن از پلیس فتاه همون شهر و با دستور قضایی اون شهر طبق یک شکایت حساب مسدود شده و زنگ زدم به پلیس فتا همون شهر , گفتن باید بیاین اینجا به خاطر اون مبلغ و برین پیش قاضی پرونده
بت گفتیم بریز نریختی..
ظاهرا هاستینگ باید خسارت سرقت کارت بده..
شهرستانی که باید برم هم دور هست ....
نظرتون چیه در خصوص این موضوع ... ایا برای شما هم پیش اومده ؟ چطور رفعش کردین؟
-
-
June 7th, 2018 12:29
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : انسداد حساب بانکی مدیر هاستینگ
برای ما هم پیش اومده که بارها تماس گرفتند و گفتند از کارت سرقتی از درگاه شما خرید شده
ما براشون اطلاعات شخص خریدار رو ارسال کردیم و مدتی هست از کلیه مشتریان جدید اسکن کارت ملی دریافت میکنیم و در جای امن نگهداری میکنیم
با گرفتن اسکن کارت ملی هم خیال خودتون راحت هست و هم شخصی که بخواد با کارت ***ی خرید کنه سمت شما نمیاد
پیش نیومده که بگن هزینه رو واریز کن به کارت فلان ولی یادمه یکبار بهم گفتن اگر دست ما بود حساب شما رو مسدود میکردیم تا انقدر راحت به همه سرویس ندین ... منم گفتم سیستم بانکیمون انقدر ضعیفه که یک کارت به راحتی سرقت میشه و فرد صاحب کارت انقدر رمز راحت و دسترسی کارتش رو عمومی میکنه من باید تاوانش رو بدم که طرف ساکت شد و دیگه حرفی نزد
-
-
وطنم
پاره شد تنم
کارت ملی گرفتن همچینی فایده نداره، ولی باز از هیچی بهتره ...
چیزی که زیاده کارت ملی! کارت به کارت هم نمیشه که چک کرد کامل! پرداخت آنلاینه که مشخص نمیشه هویتش ...
مشتریاتون رو توی چند مرحله وریفای کنید
کارت ملی، اساماس، تلفن ثابت و حتی اگه نیاز باشه تماس بگیرید و بصورت دستی وریفایش کنید!
ارزش داره ...
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
-
بله درست میفرماید
اما خیلی از شرکت های خیلی بزرگ هاستینگ وریفای انجام نمیدن و خوب اگه مشتری ببینه خرید سرویس از ما دردسر زیاد داره میرن از اونا خرید میکنند
این شرکت های بزرگ هاستینگ برای شرکتشون وکیل دارن و وکیلشون شکایتارو رسیدگی میکنه
حتما هم قانونی برای وریفای تعریف نشده و بدون وریفای کارشون قانونیه که مشکلی براشون پیش نمیاد و این مورد رو اعمال نمیکنند تا مشتریاشون راحت تر خرید کنند
-
-

نوشته اصلی توسط
alirezaup
بله درست میفرماید
اما خیلی از شرکت های خیلی بزرگ هاستینگ
وریفای انجام نمیدن و خوب اگه مشتری ببینه خرید سرویس از ما دردسر زیاد داره میرن از اونا خرید میکنند
این شرکت های بزرگ هاستینگ برای شرکتشون وکیل دارن و وکیلشون شکایتارو رسیدگی میکنه
حتما هم قانونی برای وریفای تعریف نشده و بدون وریفای کارشون قانونیه که مشکلی براشون پیش نمیاد و این مورد رو اعمال نمیکنند تا مشتریاشون راحت تر خرید کنند
مشکل اینه که با همه به یه صورت برخورد نمیشه.
واقعاً به هاستینگ ... که ۵۱ درصدش برای سپاه هست واقعاً گیر میدن سر ۸۰ هزار تومان؟
میلیارد میلیارد اختلاس میکنن، یه نیازمندی ۲ میلیون وام میخواد جرش میدن رسماً!
۳۰ میلیون وام میگیری برای خونه، ۸۰ میلیون پس میدی! (ربای اسلامی)
زندانی بودن محسن هاشمی و ... رو ببین! با مردم عادی یکیه؟
میگن زورشون به خر نمیرسه، پای کره خر رو میشکونن! دقیقاً وضعیت مملکت ما همینه ...
باید با توجه به وضعیت بیزینستون قوانین خودتون رو حداقل برای جلوگیری از اتفاقات اینچنینی تعریف کنید.
کجا دیدیم دیجیکالا یا اسنپ یا هر بیزینس بزرگی اطلاعات زیادی از کاربر بخواد؟
دیجیکالا یه کد ملی داره! اونم میتونی فیک بزنی و بدون مشکل خریدتو انجام بدی! اونم خریدهای بزرگ ...
ولی یه اکسچنجر، حتی اگه ۱۰ دلار هم به شما بفروشه ازتون اطلاعات دقیق رو میخواد و وریفای میشید حتماً ...
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
-
درست میفرماید
فعلا شرایط به همین شکل هست و بلا فاصله بعد از فهمیدن انسداد حساب ( که حتی برای انسداد حساب از طرف بانک یک sms هم ندادن تا بفهمم و درگاه رو تغییر بدم و چند روز بعد فهمیدم) حدس زدم که ممکنه به خاطر همین مورد باشه و با پیگیری متوجه شدم که ... بلهه..
الان با پلیس فتا مرکزی تهران تماس گرفتم گفتن کارشون اشتباه بوده و نمیتونستن کل حسابو ببندن
گفتن یک شکایت با داشتن مدارک توی دادسرای محل سکونت خودت بکن تا برسه دست ما و ما پیگیری کنیم
و نیاز نیست بری اونجا...
والا موندم چی کار کنم .. اینطور که بوش میاد یک ماهی حسابم بسته میمونه...
ویرایش توسط alirezaup : June 7th, 2018 در ساعت 14:52
-
-
فعلاً شماره حساب درگاه رو تغییر بدید که کارتون راه بیوفته
بعد هم شکایت رو تنظیم کنید.
جالب اینه که قاضی چطور رای صادر کرده؟!!
سکه انداخته شیر اومده گفته حسابو ببندید!!
-
-
عضو انجمن
سلام
نود درصد قاضي ها هنوز گوشي 1100 شون را دارند . اصلا نميدونن تو اين پرونده چه اتفاقي افتاده .
از اون طرف وضعيت پليس فتا هم از نظر اطلاعات فني بسيار پايين هست و گزارشي كه مينويسن بيشتر قاضي را گمراه مي كنه .
فقط بايد در چنين مواردي كاملا افسر را توجيه كنيد . تا گزارش درستي بنويسه .
سعي كنيد با پليس فتا منطقه يا شهر محل سكونت يا استان خودتون كانكت باشيد . هم در چنين مواردي مي توانيد بهشون كمك كنيد و هم كمتر خودتون مورد اصابت چنين مواردي قرار بگيريد
-
تعداد تشکر ها ازmizbanwebhost به دلیل پست مفید
-
حدث میزنم چون شاکی خانوم بوده احتمالا یکم گریه زاری کرده و رای این شد که حساب هاستینگ بسته شه.. تا اروم شه
یا پارتی داشته .. دلیل دیگه ای نمیبینم..
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mizbanwebhost
سلام
نود درصد قاضي ها هنوز گوشي 1100 شون را دارند . اصلا نميدونن تو اين پرونده چه اتفاقي افتاده .
از اون طرف وضعيت پليس فتا هم از نظر اطلاعات فني بسيار پايين هست و گزارشي كه مينويسن بيشتر قاضي را گمراه مي كنه .
فقط بايد در چنين مواردي كاملا افسر را توجيه كنيد . تا گزارش درستي بنويسه .
سعي كنيد با پليس فتا منطقه يا شهر محل سكونت يا استان خودتون كانكت باشيد . هم در چنين مواردي مي توانيد بهشون كمك كنيد و هم كمتر خودتون مورد اصابت چنين مواردي قرار بگيريد
پلیس فتا شهرم رفتم و اینکار کردم به من گفتن طرف از ترکیه بوده و کارت سرقت کرده .. چرا به خارج از ایران سرویس میدین؟ :|
دیگه حرفی نزدم ... فکر کردم برم شهرستان دور پپیگیری کنم بهتره تا جواب بدم...
- - - Updated - - -
چرا باید سارق از خارج از کشور بتونه پرداخت کنه .. بانک ها باید روی سرویس پرداختشون این امکان بزارید که طرف روی کارتش بتونه ثبت کنه که میخواد از خارج پرداخت کنه و این امکان داشته باشه یا نه...
با این کار .. شخصی که از این چیزا سردر نمیاره و کارتش به سادگی سرقت میشه , امنیتش میره بالا تر... شاید طرف تو زندگیش یک بارم از خارج از کشور پرداختی نکنه توی سایت ایرانی ..
اکثرا هم سرقت ها توسط مهاجران بی پول یا با یک vps خارج انجام میشه
حتی پی پال هم اگه توجه کنید تو مواردی کشور تغییر پیدا کنه حساب مسدود میشه
خلاصه چوب ضعف بانکی رو ما باید بخوریم و وقت یا هزینه صرف کنیم
ویرایش توسط alirezaup : June 7th, 2018 در ساعت 15:17
-
-
June 7th, 2018, 15:56
اگه اینجور باشه که امکان سو استفاده خیلی زیاد هست
طرف میاد با کارت خودش و مشخصات یکی دیگه یک سروریس یا محصول یا ... تهیه میکنه
بعد از استفاده میره شکایت میکنه که از کارتم رفتن خرید کردن و دادگاه هم اون سایت رو محکوم به بازگشت مبلغ میکنه و طرف هم مفت و مجانی سرویس یا ... گیرش اومده و استفاده کرده
-