سلام،
ببینید میزان درآمد بستگی داره به میزان معادله حل شده توسط سیستم شما... حالا مثلا یک معادله حل کنید یک دلار میده، 100 تا حل کنید 100 دلار ( اعداد مثال هستند ). قدیم بیشتر میشد حل کرد چون رقابت کمتر بود و بیشتر معادله بهتون میرسید + پولی که میدادن بیشتر بود ( مثلا فکر کنید قبلا روزی 200 معادله میتونستید حل کنید هر کدوم 5 دلار می داد میشد روزی 1000 دلار... الان 50 تا می تونید حل کنید هر کدوم 2 دلار... مجدد اعداد صرفا واسه مثال هستند و حتی نسبت درستی رعایت نشده... حتی بزرگنمایی کردم که متوجه عمقش بشید ).
در مورد نقد کردن: ببینید به نظر من اصولا حرف اشتباهی هست که من میخوام نقد کنم درامد ارز دیجیتالم رو ( صرفا به نظر من ). می دونین چرا؟ تو عقیده من کسی دنبال ارز دیجیتال میره که خرید ارزی داره ولی مشکلات تهیه ارز همونطور که میدونین کم نیستن... واسه این میره ارز دیجیتال استفاده کرد و جایگزین پول نقدش کرد... خارج از این به نظرم نباید وارد چنین مارکتی شد. ولی حالا بریم سر موضوعی که در واقعیت وجود داره. فروش ارز دیجیتال معمولا چندان سخت نیست و مشتری براش زیاد پیدا میشه مخصوصا اگر به اصطلاح این کاره باشید. یکم هوشمندانه اگر کار کنین حتی می تونین به خارجیا بفروشید و مارکت خوبی هم داشته باشید. یا حتی خرید ارزی انجام بدید و سود کنید. درکل باید برای فروش هرچیزی هوشمند باشید وگرنه فروش همه چیز برای شما سخت خواهد شد.
با احترام.