نقل قول نوشته اصلی توسط k-pax نمایش پست ها
الان با توجه با زیاد شدن تعداد ماینر ها و همچنین سختی زیاد بیت کوین . ماین کردن بیت کوین خیلی سخت شده
شما هزینه برق در نظر بگیرید . شاید به صرفه نباشه . چون هزنیه برق پلکانی حساب میشه .

الان هم که ارزش ارز دیجیتال افت زیادی داشته . اما بعضی ها میگن دوباره میره بالا !

بجای بیت کوین میتونید ارزهای دیگه مثل مونرو ( که البته باید با کارت گرافیک باشه) ماین کنید. که باز هم برق و سخافتزای قوی میخواد
خب سخت افزار که عرض کردم میتونم ماینر بگیرم
در رابطه با هزینه برق هم هزینه برق تو بیشترین حالتش فکر کنم 350 60 تومن بابت هر وات هست که بازم هر جور حساب کنی میصرفه طبق اون طور که گفته میشه این دستگاه میتونه این مقدار در ماه استحراج کنه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط k-pax نمایش پست ها
الان با توجه با زیاد شدن تعداد ماینر ها و همچنین سختی زیاد بیت کوین . ماین کردن بیت کوین خیلی سخت شده
شما هزینه برق در نظر بگیرید . شاید به صرفه نباشه . چون هزنیه برق پلکانی حساب میشه .

الان هم که ارزش ارز دیجیتال افت زیادی داشته . اما بعضی ها میگن دوباره میره بالا !

بجای بیت کوین میتونید ارزهای دیگه مثل مونرو ( که البته باید با کارت گرافیک باشه) ماین کنید. که باز هم برق و سخافتزای قوی میخواد
فقط من باز یه چیزو متوجه نشدم که میفرمایید ماین کردن سخت شده
خب دستگاهو روشن میکنی و خودش با نرم افزار خودش شروع میکنه به ماین کردن. سختی کارش کجا میتونه باشه؟