-
June 2nd, 2018, 13:59
عضو انجمن
پاسخ : نیاز به راهنمایی در مورد پنل name.com

نوشته اصلی توسط
ColdWorld
اگر اکانت رو بدیم شخص دیگه ای شارژ بکنه، با همون بالانس میشه دامین ثبت کرد بدون مشکل؟
یادم هست ی پرداخت پانصد دلار ما ، خیلی طولانی شد تا تایید کنند .
تماس گرفتیم و مشکل کمتر از 1 ساعت حل شد .
بله وقتی بالانس در اکانت شما وجود داشته باشد می توانید براحتی دامین را آنی ثبت و یا تمدید کنید.
طبق قوانین name.com اگر مشکل مالی پیش بیاد ( دلار هکی و ریفاند ) هزینه را براحتی عودت داده و مالکیت دامنه ها در پنل شما ، بنام name.com در خواهد امد . پس فکر نکنید می توانید با این شرکت شوخی مالی کنید .
اگر بار اول شماست که با نیم دات کام می خواهید کار کنید ، اکثر اوقات تخفیف های خوبی قرار میدهد که می توانید کپن های تخفیف نیم دات کام را از سایت های مختلف جمع اوری و استفاده کنید .
ویرایش توسط mgp.co.ir : June 2nd, 2018 در ساعت 14:01
میزبان گستر پرداز | ارائه دهنده خدمات متمایز
موبایل و تلگرام : 09121532966
-
تعداد تشکر ها از mgp.co.ir به دلیل پست مفید
-
June 2nd, 2018 13:59
# ADS
-
June 2nd, 2018, 14:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mgp.co.ir
یادم هست ی پرداخت پانصد دلار ما ، خیلی طولانی شد تا تایید کنند .
تماس گرفتیم و مشکل کمتر از 1 ساعت حل شد .
بله وقتی بالانس در اکانت شما وجود داشته باشد می توانید براحتی دامین را آنی ثبت و یا تمدید کنید.
طبق قوانین name.com اگر مشکل مالی پیش بیاد ( دلار هکی و ریفاند ) هزینه را براحتی عودت داده و مالکیت دامنه ها در پنل شما ، بنام name.com در خواهد امد . پس فکر نکنید می توانید با این شرکت شوخی مالی کنید .
اگر بار اول شماست که با نیم دات کام می خواهید کار کنید ، اکثر اوقات تخفیف های خوبی قرار میدهد که می توانید کپن های تخفیف نیم دات کام را از سایت های مختلف جمع اوری و استفاده کنید .
نه بحث اصلا دلار هکی نیست. اینو که همه گیر میدن و شدیدا برخورد میکنن.
بحث من بیشتر تغییر ای پی و نخوندن ای پی و مشخصات وارد شده با ای پی پرداختیه. سورس وگرنه مطمئنه. فعلا از سایت دیگه دامین ثبت کردم تا بعداً به Name منتقل کنم.
-
-
June 5th, 2018, 02:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ColdWorld
نه بحث اصلا دلار هکی نیست. اینو که همه گیر میدن و شدیدا برخورد میکنن.
بحث من بیشتر تغییر ای پی و نخوندن ای پی و مشخصات وارد شده با ای پی پرداختیه. سورس وگرنه مطمئنه. فعلا از سایت دیگه دامین ثبت کردم تا بعداً به Name منتقل کنم.
برادر من از سال 2006 که نیم دامنه کام میداد 5.99$ کار کردیم تا الان
پست دوم راهنمایی کردم شما رو ولی ظاهرا دوست دارید چیز دیگه بشنوید.......!
-
-
June 9th, 2018, 11:28
-