نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 42

موضوع: 95 درصد یا 70 درصد تخفیف؟؟؟!! |میزبانی وب لینوکس فرانسه cPanel با امکانات SSD + Litespeed + Cloudlinux + CXS | نیک کلاد

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    38
    تشکر شده در
    32 پست

پیش فرض پاسخ : 95 درصد یا 70 درصد تخفیف؟؟؟!! |میزبانی وب لینوکس فرانسه cPanel با امکانات SSD + Litespeed + Cloudlinux + CXS | نیک کلاد

یک بکاپ 70 مگی رو من ده روز منتظر بودم ایشون منتقل کنن .اطلاعات هاست مبدذا داده شد فول بکاب به پوشه پابلیک هاست مقصد نیک کلود انتقال داده شد باز هم نتونستن یا نکردن . هی بارهات میگفتن منتقل شد در صورتیکه اصلا منتقل نشده بود به دروغ میگفتن منتقل شده در صورتی که اصلا دیتابیس نداشتیمو حتی دست نزده بودن. بعد تمام ماجرا که گفتم ادرس هاست مبدا و بکاپ میگن تا لینک مستقیم نباشه نمیشه دیدم دارن سر میدوئن بی خیال شدم خودم یجور رفتم منتقل کردم.کسی که دو سرویس میخره و همه جا منتقل میکنن نکرد .تا اینکه یک تحقیق کردم و دیدم اوه اوه سابقه بشدت خوبی دارن ایشون در ovh-web.با امید موفقیت شما در شغل شریف اینروزها که درامد خوبی هم داره اما عاقبت خوبی نه.با تشکر . در اخر متاسفم برای این انجمن که واقعا اگر انجمن ***** بشه جلوی بسیاری کلاه برداری ها گرفته میشه و متاسفانه این انجمن انقدر کلاه بردار درش فعالیت میکنن و کردن که شاید جمع مبالغش بشه اندازه یک اختلاس بزرگ کشور و باید برخورد بشه با این انجمن. کلا بهتره جمعی ریشه درخت رو قطع کنن تا شاخه های کوچیک که هی روز بروز بیشتر میشن
    ویرایش توسط myyor : May 31st, 2018 در ساعت 20:10
    جوری زندگی کن که انگار فردایی وجود نداره...که برای جبران اشتباهات هیچوقت دیر نیست....و وقتی اوضاع ناامید کننده بود بالا رو نگاه کن...یا از فرصت هایی استفاده کن که هیچوقت فکرش رو نمیکردی ...

2. تعداد تشکر ها ازmyyor به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)