سلام یه سرور وارز با آپتایم 100 تضمینی و پورت 100 یا 1 گیگ می خوام همراه با سی پنل رم زیاد نمی خوام
فقط می خوام وارز باشه به وی بولتین گیر نده به whmcs هم همینطور اما ارسال اسپم ندارم
خرید فوری هست
سلام یه سرور وارز با آپتایم 100 تضمینی و پورت 100 یا 1 گیگ می خوام همراه با سی پنل رم زیاد نمی خوام
فقط می خوام وارز باشه به وی بولتین گیر نده به whmcs هم همینطور اما ارسال اسپم ندارم
خرید فوری هست
با سلام
مشخصات سخت افزاری مورد نیاز خودتون را اعلام کنید
تا قیمت بدیم
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
نیاز به 2 گیگ رم+ سی پنل + پورت 100 یا 1000 هر دو را قیمت بدید آپتایم که خیلی برام مهمه 100 یا نزدیک به 100 باشه سی پیو هم متوسط
سلام
سرور فول وارز با اپتایم 99.99 درصد تمام موارد و مطالب ازاد هست.
مایل بودید با من در تماس باشید
Pentium4 3.0GHz
2GB DDR
این سرویس را میتوانیم به شما 80000 تومان ماهانه ارایه کنیم.
مجدد تاکید میکنم اپتایم شما 99.99 درصد هست و ازاد در هر گونه محتوا بجز اسپم
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
سرور اختصاصي با 2 گيگ رم ندارم ولي ميتونم اين را بهتون پيشنهاد كنم :
CPU: four cores, quadruple priority
8 GB RAM (guaranteed)
400 GB disk space
UNLIMITED traffic !*
100 Mbit/s port
ماهيانه 90 تومان
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
Netdirekt - Hetzner
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
http://www.webhostingtalk.ir/f15/15780/
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------
http://www.webhostingtalk.ir/f15/15780/
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
او نو که خودم دارم روش سرویس میدم ولی شدید به whmcs و vb گیر میدن من 3 بار سر همین موضوع سرور عوض کردم .
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:59 PM ----------
او نو که خودم دارم روش سرویس میدم ولی شدید به whmcs و vb گیر میدن من 3 بار سر همین موضوع سرور عوض کردم .![]()
Coming soon
ما که داریم صفا می کنیم ، اگر گزارش نشه مشکلی نیست .
مخصوصا Hetzner
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
خوب دیگه دشمن که داشته باشی گزارش میدن دیگه همه دنبال خراب کردن همدیگه هستند مثلا همکاریم![]()
Coming soon
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)