نقل قول نوشته اصلی توسط gdfire نمایش پست ها
وبمسترا هم تو این فروم هستن کمو بیش هستن میخواستم ببینم با این گرونی و تشنجی که تو بازار هست به صرفه هست سایت داشتن ایا؟ چون دیگه پاپ اپ فکر نکنم انچنان دندون گیر باشه تبلیغاتم با اومدن این شرکتا هرمی که خودشون 90 درصد میخورن و از ده درصدم شاید به زور نصیب وبمستر شه (منظورم نمایشی کلیکیاس) خبری نیست پس تو این اشفته بازار از چه راه درامد دارین؟ یا کلا سایتاتونو بستین و جمع کردین؟! چه راه هایی پیشنهاد میدین برای درامد؟
مدیرا پاک نکنن تاپیکو
هاسترا و سرور فروشا عزیزم اگه نظری راهکاری داشتن ارایه بدن
یادش بخیر یه زمونی اسپانسری بود یه زمونی ده تومن بود ...

==================================================
الان شما دقیقا مشکلت چیه دنبال کار هستین؟ بهت یه پشنهاد میکنم دور کسب کار توی نت رو خط بکش .....با این وضعیت گرونی یورو دلار مساعل چیلترینگ نمیونی شکم رو سیر کنی تازه ضررم باید بدی .. بهت پیشنهاد میکنم هر چقدر سرمایه داری تو محیط بیرون سرمایه بزار ساندویچی فست فودی چیزی باز کن یا با کسی شریک بشید سود خوبی داره من خودم فست فود دارم سرمایه ام 15 میلیون بود یه وام 20 میلونی هم گرفتم سند خانه رو گرو گزاشتم ..ماهی هم 500 دارم میدم الانم خدا رو شکر دو تومن دیگه بیشتر نمونده که بدهی صاف بشه و سند ازاد کنم ..باید اراده داشته باشید .. یا اگر سرمایه نداری با کسی شریک بشید یا وام بگیرید