-
تو این اش کشی گرونی حال و روزتون چطوریه؟
وبمسترا هم تو این فروم هستن کمو بیش هستن میخواستم ببینم با این گرونی و تشنجی که تو بازار هست به صرفه هست سایت داشتن ایا؟ چون دیگه پاپ اپ فکر نکنم انچنان دندون گیر باشه تبلیغاتم با اومدن این شرکتا هرمی که خودشون 90 درصد میخورن و از ده درصدم شاید به زور نصیب وبمستر شه (منظورم نمایشی کلیکیاس) خبری نیست پس تو این اشفته بازار از چه راه درامد دارین؟ یا کلا سایتاتونو بستین و جمع کردین؟! چه راه هایی پیشنهاد میدین برای درامد؟
مدیرا پاک نکنن تاپیکو 
هاسترا و سرور فروشا عزیزم اگه نظری راهکاری داشتن ارایه بدن
یادش بخیر یه زمونی اسپانسری بود یه زمونی ده تومن بود ...
-
-
May 26th, 2018 13:00
# ADS
-
عضو جدید
پاسخ : تو این اش کشی گرونی حال و روزتون چطوریه؟

نوشته اصلی توسط
gdfire
وبمسترا هم تو این فروم هستن کمو بیش هستن میخواستم ببینم با این گرونی و تشنجی که تو بازار هست به صرفه هست سایت داشتن ایا؟ چون دیگه پاپ اپ فکر نکنم انچنان دندون گیر باشه تبلیغاتم با اومدن این شرکتا هرمی که خودشون 90 درصد میخورن و از ده درصدم شاید به زور نصیب وبمستر شه (منظورم نمایشی کلیکیاس) خبری نیست پس تو این اشفته بازار از چه راه درامد دارین؟ یا کلا سایتاتونو بستین و جمع کردین؟! چه راه هایی پیشنهاد میدین برای درامد؟
مدیرا پاک نکنن تاپیکو

سلام دوست عزیز، وقت بخیر.
عرض ادب و احترام دارم
بسی مایه خوش وقتی است که میبنم شما کاملا واقع گرایانه به بازار کسب و کار اینترنتی نگاه میکنید.
همونطور که میدونید باید خیلی محتاط قدم برداشت.
یعنی ریسک کردن در این شرایط، شاید بیشتر از 90 درصد احتمال ضرر داشته باشه.
به هر حال اگر نیاز ها رو بررسی کنید، مطمئنا راهی وجود داره برای کسب سود.
با نگاه درستی که شما دارید، انشاا.. یک راه خوب پیدا میکنید.
با نهایت احترام
پاینده و پیروز باشید.
-
تعداد تشکر ها از vb-webmaster به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
vb-webmaster
سلام دوست عزیز، وقت بخیر.
عرض ادب و احترام دارم
بسی مایه خوش وقتی است که میبنم شما کاملا واقع گرایانه به بازار کسب و کار اینترنتی نگاه میکنید.
همونطور که میدونید باید خیلی محتاط قدم برداشت.
یعنی ریسک کردن در این شرایط، شاید بیشتر از 90 درصد احتمال ضرر داشته باشه.
به هر حال اگر نیاز ها رو بررسی کنید، مطمئنا راهی وجود داره برای کسب سود.
با نگاه درستی که شما دارید، انشاا.. یک راه خوب پیدا میکنید.
با نهایت احترام
پاینده و پیروز باشید.
مرسی از تعریف و تمجدیداتون ولی با اینا شکم سیر نمیشه .... تاپیک موضوش ارایه راهکار و پیشنهاده اگه همه دلسرد شن و ... برنامه نویسیم باید به زودی از یاد برد برای طراحی سایت و قالبو....تو ایران واقعا سخت شده گرونی یه طرف مساله فیل تر ینگ و باندبازیم یه طرف!
-
-

نوشته اصلی توسط
gdfire
مدیرا پاک نکنن تاپیکو

==================================================
الان شما دقیقا مشکلت چیه دنبال کار هستین؟ بهت یه پشنهاد میکنم دور کسب کار توی نت رو خط بکش .....با این وضعیت گرونی یورو دلار مساعل چیلترینگ نمیونی شکم رو سیر کنی تازه ضررم باید بدی .. بهت پیشنهاد میکنم هر چقدر سرمایه داری تو محیط بیرون سرمایه بزار ساندویچی فست فودی چیزی باز کن یا با کسی شریک بشید سود خوبی داره من خودم فست فود دارم سرمایه ام 15 میلیون بود یه وام 20 میلونی هم گرفتم سند خانه رو گرو گزاشتم ..ماهی هم 500 دارم میدم الانم خدا رو شکر دو تومن دیگه بیشتر نمونده که بدهی صاف بشه و سند ازاد کنم ..باید اراده داشته باشید .. یا اگر سرمایه نداری با کسی شریک بشید یا وام بگیرید
-
-
بنده سایت دارم سایتمم بازدید نسبتا بالایی داره ولی به قول شما تبلیغات دیگه سودی نداره . فعلا داریم درآمد و هزینه رو سر به سر میکنیم و همینطوری الکی سایت رو بالا نگه داشتیم ببینیم آخرش چی میشه
-
-
چه سایتهایی دارین که پول ازش در نمیاد و تازه با هزینه سرور سر به سر میشه؟
من خودم یه فروشگاه پفکی دارم، با اینکه رابطه مستقیم با دلار داره ولی هیچ تغییری تو سفارشات نداشتم.
فقط فروردین سفارشات کم شد، که اونم بخاطر تعطیلی مملکت بود! وگرنه اردیبهشت حتی از بهمن و اسفند هم بهتر شد (با اینکه اکثر خریدارها سعی میکنن بهمن و اسفند خرید سالشون رو انجام بدن)
-
تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
چه سایتهایی دارین که پول ازش در نمیاد و تازه با هزینه سرور سر به سر میشه؟
من خودم یه فروشگاه پفکی دارم، با اینکه رابطه مستقیم با دلار داره ولی هیچ تغییری تو سفارشات نداشتم.
فقط فروردین سفارشات کم شد، که اونم بخاطر تعطیلی مملکت بود! وگرنه اردیبهشت حتی از بهمن و اسفند هم بهتر شد (با اینکه اکثر خریدارها سعی میکنن بهمن و اسفند خرید سالشون رو انجام بدن)
فروشگاهی نیست دانلود هست متاسفانه
-
-
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
gdfire
مدیرا پاک نکنن تاپیکو

ادمایی رو میشناسم که با عروسک فروشی تو تلگرام روزگار میگذرونن .
شما باید با پیشرفت و تکامل دنیای اینترنت پیشرفت کنی . اگر راهی رو بستن راه جدید پیدا کنی اگر متودی قدیمی شد متود جدید استفاده کنی ؟
هنوزم تبلیغات پاپ اپ ؟ بیخیال

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
یه ذره ایده و خلاقیت، یه ذره تغییرات، یه ذره ریسک (نترسید!)
فقط همین که ایشون فرمودن ، همش در همین یک خط خلاصه شده و دیگر هیچ.
ویرایش توسط Cr0w : May 26th, 2018 در ساعت 17:37
My mother told me I'd grow up to be a good man
-
تعداد تشکر ها از Cr0w به دلیل پست مفید
-
May 26th, 2018, 17:38

نوشته اصلی توسط
Cr0w
فقط همین که ایشون فرمودن ، اول ببین با خودت چند چندی ، ادمایی رو میشناسم که با عروسک فروشی تو تلگرام روزگار میگذرونن .
عروسک فروشی واقعاً خندهدار نیستاااا ...
رفیقم از کار برنامهنویسی که ۱۰ سال هم کارش همین بود، اومد بیرون و لباس زیر میفروشه تو تلگرام!!
یکی از بچهها کار سیس ادمینی رو گذاشت کنار، رفته تو کار کشاورزی و علف و یونجه میکاره! پووووول در میاااارههاااا ...
smartieuser میشناسیش که؟
-