درسته بله منم خیلی وقته دنبال این هستم از سایتم درآمدی داشته باشم غیر از تبلیغات مسخره ولی خب وقتش رو نداشتم ولی ایشالا میخوام یه فروشگاه بزنم به زودی برای خودم و برم جنس بیارم
چون از همکاری در فروش متاسفانه خیری ندیدم
به نظرتون چی الان بهتره برای فروش در سطح نت ؟ ( فیلم و چیز پی ان و ... نه ) کلا مجاز باشه دیگه حوصله ی دردسر های اینچنینی ندارم ( موضوع سایت دانلود زیرنویس هست )
با سلام
متاسفانه منم عقیدم اینه از نت بکشیم بیرون ولی خب شرایط بعضی همکاران جوری هست که حتما باید کار اینترنتی داشته باشند
خدا قوت به همه عزیزان
برید مثل باقی دوستان چیزایی که تو ایران نیست رو به بهترین شکل بومی سازی کنید (که واسش نیاز هم باشه!) بعد بدون هیچ زحمتی بابت ایده پردازی (scratch) پول پارو کنید.
نمونه ی این کسب و کارها زیاد هست!
بعضی از دوستان که میگن اگه پول نداشته باشی نمیتونی پول دربیاری... [اگه فقیر به دنیا اومدی اشتباهت نیست ولی اگه فقیر از دنیا رفتی اشتباهت بوده)
مشکل کاربران ایرانی اینه هیچ ایده ای برای راه اندازی سایت نداره ... سایتی راه اندازی می کنن که بازدید بگیرن بتونن تبلیغات بگیرن از این طریق درآمد کسب کنن
ولی شاید ۱۰ سال پیش این مورد بگیره ولی الان دیگه فرق کرده...
یکی از کاربران این انجمن اعلام کرده گوگل به سایت ها اجازه نمیدن به درآمد برسه و بازدید بگیره فقط به سود خودش انجام میده و فلان
فقط ایران نیست اینجوریه همه کشورها هست...
مشکل ایرانی ها چیز دیگه است
وقتی میبینن یکی تو یه کاری خوب پول در میاره می گه منم برم همون کار رو راه بندازم اون پول در آورده منم می تونم در بیارم
من با سابقه 23 ساله که توی همه کسب و کارها رفتم و کار کردم اینو فهمیدم که وارد کسب و کاری نشید که بهش علاقه ندارید
اگر می خوای واقعا پول در بیاری به این نکته کاملا توجه کن
دنبال کسب و کاری که پول ساز هست نباش
دنبال استعداد و علاقه خودت باش
به این دلیل می گم که اون استعداد و علاقه خودت باعث پیشرفت کاری مورد علاقت میشه و برای خودش پول ساز ترین کسب و کار میشه
حالا بگید این داره چرت می گه
برید امتحان کنید ببین درسته یا نه
برای راه اندازی کسب و کار اونی موفقه که بدون پول یا سرمایه بتونه پول دربیاره
پول رو با پول دربیاری هنر نیست هنر پول در آوردن بدون داشتن پول هست
- - - Updated - - -
شوخی کردم
این جملت منو یاد شکیب توی سریال آوای باران انداخت خخخخرفیق گرمابه و گلستان هم هستیم
این حرف لایک داره
پیسیدانلود و دانلودها و میهن دانلود و ... تبلیغ میذارن، بک لینک میفروشن، فروشگاه دارن، همکاری در فروش لایسنس دارن و ...
درآمدری ندارن؟
بنظرم برای سایت دانلودی، میتونید یه فروشگاه کوچیک راهاندازی کنید و واقعاً درآمد خوبی هم داشته باشید.
ببینید کاربری که میاد تو سایتتون، ممکنه به چه چیزای دیگهای جز لینک دانلود نیاز داشته باشه ...
فقط کافیه نیاز ۱٪ از کاربرا رو برآورده کنید و به پول برسونید ورودیتون رو
الان سایت های دانلودی یکی از پر سود ترین درامدشون از طریق شماره تماس هایی که با مخابرات شریک هستن و برای هر دقیقه فلان قدر روی صورت حساب مشترک میره
یک نمونه دیگه که سایت دانلودی کاربر دلتا یادمه یه زمانی سایت دانلودی داشت و کنارش سایت فروش بازی که الان هم فکر کنم دارتش
من کلی گفتم...یه سر به گوگل برید کلی سایت ایرانی ببینی یکی پس از دیگری سایت تکراری راه انداخت نمونه سایت پاپ آپ و کلیکی و سایت های تفریحی و...
حالا پس از یک سال این گونه سایت ها بسته حداقل چند سالی که دیدم خیلی اتفاق افتاده...
خود وبمستران ایرانی نمی دونن چجوری از اینترنت پول در بیارن بیشتر روی بازار ایران سرکار دارن تا جهانی...
حالا علاقه کار بماند ولی توانایی آن ندارن چه ابزاری برای گسترش کسب و کار خود استفاده کنن
ویرایش توسط Raymvnd : May 27th, 2018 در ساعت 02:38
بزرگترین اشتباه همینه که همیشه همه پایان مسیر رو نگاه می کنن
شما اول چهار دسته و پا رفتن رو یاد بگیر تا بعد بتونی راه بری
همه کسب و کارها اول باید آزمون خطا بشه تا راه پول درآوردن ازش دربیاد
والی همین الان یکی بگه من 1 میلیارد میدم بریم یه کسب و کار بزنیم این کار بزرگترین اشتباه محضه
- - - Updated - - -
حالا چهره مهران احمدی تو نقش شکیب رو یادت بیار بعد بگو رفیق گرمابه گلستان
توی یکی از سکانس هاش اینو برای یه شخصی می گفت خخخخ
نه کلی گفتمفرزاد الان یه PES هم نمیتونه بفروشه)))
یعنی زمان خودش از راه های مختلف پول در می آورد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)