-
عضو جدید
درخواست پنل سرور مجازی
سلام
دسترسی به پنلی میخوام که از طریق سایت خودم (whmcs) بتونم سرور مجازی بفروشم بدون محدودیت لوکیشن هم حتما خارج ایران باشه و در ضمن دوستانی آفر بدن که شرکت معتبر و معروف و ترجیحا نماد اعتماد داشته باشن
-
-
May 24th, 2018 18:21
# ADS
-
پاسخ : درخواست پنل سرور مجازی

نوشته اصلی توسط
satiran
سلام
دسترسی به پنلی میخوام که از طریق سایت خودم (whmcs) بتونم سرور مجازی بفروشم بدون محدودیت لوکیشن هم حتما خارج ایران باشه و در ضمن دوستانی آفر بدن که شرکت معتبر و معروف و ترجیحا نماد اعتماد داشته باشن
عرض ادب
میزان منابع درخواستی چه میزان هست؟
با ما در ارتباط باشید
https://acloud.ir/contact/
-
-
عضو جدید
دوست عزیز قید کردم دوستانی که شرکت معتبر و معروف دارن شما اولین پستتون تو این سایت هست
-
-

نوشته اصلی توسط
satiran
دوست عزیز قید کردم دوستانی که شرکت معتبر و معروف دارن شما اولین پستتون تو این سایت هست
کاربر گرامی حساب کاربری ما بیشتر از 4 5 سال هست در این انجمن فعال هست.
اما بخاطر تغییر نام کاربری تمامی رکورد ها صفر شده است.
به هرحال مختارید.
-
-

نوشته اصلی توسط
satiran
سلام
سلام
نمایندگی سرور مجازی قابل ارائه هست .
09039126726
تلگرام پیام بدید .
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mizban97
سلام
نمایندگی سرور مجازی قابل ارائه هست .
09039126726
تلگرام پیام بدید .
دوست عزیز سرور واسه صرفا استفاده از مرورگر و سایت هایی هست که ایران تحریم هستن توش باید سرور واسه وب گردی خوب باشه سرعتش نیازی به هارد بالا هم نیست
لوکیشن را بگید و یه آفر خوب
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
satiran
سلام
با سلام و احترام
نمایندگی سرور مجازی از هتزنر آلمان با هارد پرسرعت ssd در خدمتتون هستیم !
آفر اول : 8 گیگابایت رم اختصاصی ddr4 + چهار هسته سی پی یو 3.6 گیگاهرتزی + 100 گیگابایت هارد ssd + چهار عدد آی پی اختصاصی ماهانه 199 هزار تومان
آفر دوم : 4 گیگابایت رم اختصاصی ddr4 + دو هسته سی پی یو 3.6 گیگاهرتزی + 50 گیگابایت هارد ssd + دو عدد آی پی اختصاصی ماهانه 75 هزار تومان
در صورت تمایل در تماس باشید .
موفق باشید
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
vpgroup
با سلام و احترام
نمایندگی سرور مجازی از هتزنر آلمان با هارد پرسرعت ssd در خدمتتون هستیم !
آفر اول : 8 گیگابایت رم اختصاصی ddr4 + چهار هسته سی پی یو 3.6 گیگاهرتزی + 100 گیگابایت هارد ssd + چهار عدد آی پی اختصاصی ماهانه 199 هزار تومان
آفر دوم : 4 گیگابایت رم اختصاصی ddr4 + دو هسته سی پی یو 3.6 گیگاهرتزی + 50 گیگابایت هارد ssd + دو عدد آی پی اختصاصی ماهانه 75 هزار تومان
در صورت تمایل در تماس باشید .
موفق باشید
هارد 20 گیگ هم کفایت میکنه و چه جور مدیریت میشه از طریق whmcs امکانش هست که مدیریت واسه فروش بشه
-
-
با سلام خدمت شما ، از آلمان یا فنلاند قابل ارائه میباشد!
رم : 8 گیگابایت ، 4 هسته سی پیو ، 100 گیگ هارد + 4 عدد ای پی ماهانه 150 هزار تومان!
رم : 4 گیگابایت ، 3 هسته سی پیو ، 100 گیگ هارد + 3 عدد ای پی ماهانه 70 هزار تومان!
نصب و راه اندازی برای whmcs انجام خواهد شد! مجازی ساز KVM میباشد
-
-
May 25th, 2018, 01:31

نوشته اصلی توسط
satiran
هارد 20 گیگ هم کفایت میکنه و چه جور مدیریت میشه از طریق whmcs امکانش هست که مدیریت واسه فروش بشه
سلام مجدد
شما درخواستتون واضح نیست .
لطفا واضح بیان کنید چی میخواید ؟
میخواید نمایندگی سرور بگیرید به whmcs خودتون وصل کنید ؟
چقدر منابع نیاز دارید ؟
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-