چه وضعه مملکته ، چرا باید پرداخت کننده از طریق مراجع قانونی اقدام به پس گیری کنه . باید راهی باشه خیلی ساده تر .![]()
چه وضعه مملکته ، چرا باید پرداخت کننده از طریق مراجع قانونی اقدام به پس گیری کنه . باید راهی باشه خیلی ساده تر .![]()
به جا اینهمه درگیری یه راه حل ساده جلو پای عزیزان زحمت کش هاستینگ میزارم : یک فاکتوز 100 تومانی صادر کنید که مشتریپرداخت کنه سپس سرور تست رو ارائه کنید اینجوری اگر تخلفی سر بزنه مشخصاتش رو دارید
کانال خبری ویژه پیرامون برترین اخبار کریپتوکارنسی این کانال صرفا جنبه ترید فاندامنتال دارد @cryptofundanews
این بی شرف هم از من ***ی کرده اگه کسی اطلاعاتی ازش داره در اختیارم بذاره تا منم برم ازش شکایت کنم
متاسفنه از من 15 تومان ***ی کردن
کشور نیست که ...... هست
سلام
متاسفانه مثل اینکه servermarkazi.com داره به کار خودش ادامه میده و همچنان قربانی میگیره ، من هم همین مورد رو داشتم - مثل اینکه زیادی خوش خوشانش شده بسیار خوب - بعد از این اتفاق تکراری اومد اینجا و سرچ کردم ببینم کسی درباره این هاستیگ چیزی گفته یا نه - که متوجه شدم کارش همینه - زنگ زدم به درگاهش کهnetxtpay.org هست و موضوع رو بهشون گفتم - مثل اینکه کم شکایتم نداره - احتمالا تابستون شده و باز بچه مدرسه ای ها ریختن تو نت - یه حساب سر انگشتی کنین تو همین انجمن 2 تا تاپیک صرفا سر این موضوع باز شده فرض کنیم 10 نفر که فقط اعلام کرده باشن و هر کدوم 30 تومن میشه 300 تومن مفت واسه یه همچین شخص احمقی ؟ از دوستان یه تقاضا دارم اولا اینکه به درگاه بانکیش تماس بگبرید و اعلام کنید همچین موردی رو (صرفا جهت اطلاعشون چون اونها هم باید از طریق فتا بهشون اعلام بشه ) دوم اینکه از طریق ساایت زیر که سایت رسمی پلیس فتا هست وارد بشیدhttps://www.cyberpolice.ir/page/20911
در پایین صفحه گزارش فروشگاه اینترنتی رو بزنید و فرم و با مدارکی که دارید از این تازه به دوران رسیده پر کنید
و در نهایت 1 ساعت و یا شاید کمتر به دادسرا مراجعه کنید _ جرائم اینترنتی )
اصلا موضع 20 تومن و 30 تومن و هیچیز دیگه نیست - مملکت همیناست دیگه تاپیک که ایجاد شده مال 1 ماهه پیشه و هنوزم داره اینکارو انجام میده - لطفا پیگیری کنید و اگر خواستید که با هم در ارتباط باشیم پیغام خصوصی ارسال کنید .
بله برای من هم همین کلاه برداری رو کردن. سرور مجازی خریدم بعد گفتن یه ماهه نداریم. سه ماهه به بالامون فعاله. و گفت شما پول دوماهه رو بریز ما سه ماهه براتون فعال می کنیم. که بعد از واریز پول هیچ پاسخی نمی دن. در ضمن درگاه پرداخت شون بسته شده و واریز به کارت فقط دارن. نماد اعتماد الکترونیکی رو هم عکسش رو گذاشتن تو سایت صرفا.
- - - Updated - - -
شماره کارتی که برای پرداخت اعلام می کنن این هست
5047061038204075
به نام زارع بانک شهر
قابل توجه دوستانی که از طریق سایت سرور مرکزی سرشون کلاه رفته
مشخصات کامل مسئول سایت را ارسال می کنم تا هر کدام از عزیزان بتوانند پیگیری کنند و جلو کلاهبرداری بیشتر این سایت را بگیرند
نام رضا زارع 09164862504 و 09309957800 و 09019071003 و 09175670900 به شماره ملی 2420609956 فرزند خداخواست ساکن استان فارس شهر مرودشت خ. شهدا بعد از چهارراه دوم کوچه چهارم سمت چپ درب چهارم سمت راست
شماره تماس پدر 09179274778 و 09011204778 خداخواست زارع
شماره تماس مادر 09381076885 فهیمه گلریز
قبلا هم در قالب سایت persia-server کلاهبرداری کرده
سلام
سرور مجازی معمولی ایران پلن شماره ی 1 دارای یک گیگ رم
به قیمت 30 هزار تومان
در صورت درخواست تست و سرور با ما در ارتباط باشید.
ID : @AmirHossein_Maaref
Www.Khalijserver.Com
متاسفانه همین شرایط برای من هم پیش اومد پلیس فتا هم گزارش کردم ولی هنوز سایتشون فعاله 20 ریختم بعد گفتن 3 ماهه هست و 20 دیگه گرفتن
عرض ادب
ضمن قدردانی و تشکر از خرید شما و سپاس از اعتمادی که به تیم سرورمرکزی کردین
کاربر گرامی با عرض پوزش در حال حاضر پلن درخواستی شما موجود نمیباشد
در حال حاضر فقط پلنهای 3 ماهه به بالا موجود هست
اگر قصد تهیه پلن 3 ماهه به بالا رو دارید اطلاع دهید .اگر بار اول هست از تیم سرورمرکزی خرید میکنید و از کیفیت سرور های ما اطمینان خاطر ندارید ما به شما تضمین گارانتی بازگشت وجه را میکنیم . شما میتوانید تا 72 ساعت سرور را تست کنید در صورت عدم رضایت به هر دلیلی کل هزینه شما بدون قید و شرط همون روز برگشت داده خواهد شد.
و یا در غیر اینصورت که تمایل به سرویس دیگری ندارید اطلاع دهید هزینه شما عودت داده شود
با عرض پوزش به دلیل مشکل پیش امده
لطفا سریعا اطلاع دهید بیش از این شرمنده شما نشویم و بتونیم انشالله جبران کنیم.
برای این تاخیر پیش امده چنانچه قصد تهیه سرویس 3 ماهه به بالا رو داشته باشید میتونید با پرداخت 2 ماهه هزینه سرویس سرور 3 ماهه داشته باشید . یعنی 1 ماهش رو پرداخت کردید هزینه 1 ماه دیگر رو بدید بهتون سرویس 3 ماهه ارائه میشود .
هزینه تمدید و ما به تفاوت شما برای پرداخت 3ماهه 20 تومن میباشد .
برای پرداخت لطفا هزینه را به شماره کارت زیر واریز نمایید و اطلاع دهید
شماره کارت :
6037997266708644
به نام محمد امیری
بانک ملی
تست سرعت سرور های ما : http://servermarkazi.com/testdl.png
و در ضمن تا 72 ساعت بعد از خرید مهلت تست دارید در صورت عدم رضایت کل هزینتون برگشت میخوره بدون قید و شرط
تلفن پشتیبان و مشاوره 24 ساعته : 09309957800-09164862504
منتظر پاسخ جنابعالی هستیم..
با احترام
موفق و پیروز باشید
سرور مرکزی ارزومند ارزوهایتان
محمد امیری بانک ملی ایران شعبه مرودشت فارس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)