نقل قول نوشته اصلی توسط almandata نمایش پست ها
کاری به صحبت دوستان ندارم بخاطر مشکلاتی تسویه حساب ها با تاخیر انجام شد ،حق دارن شاکی باشند از همه ی دوستان معذرت میخوایم بابت تاخیر در تسویه حساب ها

فقط یک موردی چند وقت پیش تاپیک زدید که ما اصلا مشتری ایشون نیستیم و .....

چی شد الان قضیه فرق کرد و مشتری ما شدید و کار براتون انجام ندادیم ؟
بهتون نگفتم سرورتون داون شدن زیاد داره هرچی بک لینک بگیری ضرره تا سرورتونو درست نکنید؟
ربات های گوگل بیاد تو سایتتون،سایتتون از دسترس خارج باشه حتما به ضررتونه (چندین بار تکرار کردم،گفتید سرور هلند برای سایتم گرفتم همه چیز درست شده)
https://moz.com/researchtools/ose/li...xt=&from_site=

تعداد بک لینک هاتونو ببینید

در ضمن بابت دلار هکی که دادید ،200 هزار تومان بود چندین ماه گفتی پول ندارم صبر کن مشتری گیرم بیاد سرور بفروشم بهت میدم ،قصد نداری تسویه کنی ؟(اگر منکر این قضیه هستی اسکرین شات بذارم )

ایشالله همیشه موفق باشی و دوستاتو نفرستی داخل تاپیک که مثلا مارو تخریب کنن
1. نمیخوام اینجا رو زیاد شلوغ کنم .
2. اولا در مورد مشتری بودن من مشتری شما نبودم و نخواهم بود گفتی بک لینک میزنی و به قول خودت زدی که نزدی این بک لینک هایی که به دامین من ارسال شده از سمت یکی از کاربران همین انجمن هست در صورت نیاز ایشون رو احضار کنم.
3. در مورد دلار هکی که دارید بدون دلیل حرف میزنید و بدون اثبات اولا ریسلر رایگان بهت دادم چندماهی هیج پولی ندادی پولم ندادم دلیل اینکه سرور اختصاصی برگشت وجه نداره . فاکتور رو اقای مهدی لو پرداخت کردن میتونید ازشون بپرسید . کلی سرور تو پنل بود دلیلش هم بارها گفتیم . میتونید از مدیر سرور گیت هم سوال کنید مشکل مارو داشتند.
4. شما که خیلی ادعا داری برو تاپیک های کلاه برداریت رو جمع کن . با این تاپیکها اسمت بالا رفته.

اگر حرفی زده باشم و عمل نکردم بخاطر دوستی بینمون که خودت خرابش کردی با ... خوش باشید .