از نظر UPtime که تا الان موردی نداشتن سرعتشون هم که تست 100 مگشون بیشتر از تست 1 گیگ بعضی از دیتاسنتر ها بود.
از نظر UPtime که تا الان موردی نداشتن سرعتشون هم که تست 100 مگشون بیشتر از تست 1 گیگ بعضی از دیتاسنتر ها بود.
نظرتون در مورد پلن های جدید چیه ؟
bestvps عزیز شما به خودت زحمت ندید
من قول میدم هر چند ساعت بیام و یک پست بدم تاپیک شما بیاد بالا
اینطوری زشته که شما بیاید و بعد از چند ساعت پست بدید که نظرتون چیه یا ...
بزارید ما براتون انجام میدیم![]()
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
این اقای Bestvps یه شخص شیاد و کلاهبرداره !
الان 6 ماهه که من دنبالشم ! 100 هزار تومن 6 ماه پیش از ما گرفت برای Vps ! اما امروز هم مثل 6 ماه پیش ! اگر شما سرور و ... دیدید منم پولم رو میبینم !
اما بهت بگم اقای حمیدی من بچه همون ده کوری ای هستم که تو هستی !
و یادته که چه اطلاعاتی در مورد خانوادت بهت دادم ! اما این بار منتظر من باش در خونتون !
حتما حق با شما هست ! :D
بارهای بار عرض کردم سرویس های ما Refundable نیست ! اما پیگیری میشه ! 6 ماه پیش میشه برج 3 ! مطمئن هستید؟
حالا شما هم هر طور مایلی برداشت کن ! این از قوانین ماست که Refundable نیست سرویس ها و اکثرا هم اعلام شده ! حالا شما قبل از خرید دقت کن یا اینکه لا اقل یک دلیل قاطع واسه Refund کردن ارائه بده ! مسخره که نیستیم از این سر سفارش بدید از اون سر Refund کنیم.
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------
شما که لطف میکنیداما خب به هر حال میخوام بدونم ببینم سرویس ها چطور هست.
جناب باهوش ! شما اصلا سرور رو به من دادید که حالا ادعای Refundable نبودن میکنید ؟؟؟؟؟
اخه شرم هم تا حدی ! اما من نگران چیزی نیستم ! 100 تومن ضرر ! اما اون تویی که باید نگران باشی که کی با مامور جلو خونتون باشم و ابروت رو جلو اقای حمیدی ببرم !
ابجبتون هم که ماشالا دست به دروغش خوبه ! میگه تلفن واگذار شده !
lol !
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
سلام
دوستان من از آقای bestvps یک وی پی اس دارم ... و خدا رو شکر تا حالا مشکلی نداشته ...
و سرعت و آپتایمش هم که تا حالا عالی بوده ... انصافا ...
موفق باشید ...![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)