قبلا ها این طور مواقع آدم میتونست توصیه کنه به دکتر مراجعه کنید ولی الان دیگه ادم این توصیه رو هم نمیتونه بکنه یهو این می یاد توی ذهنش که مبادا دکتره راهکار اشتباه بده بدتر شه بنده خدا!!
مشالا اکثر دکتر هامون خیلی هوشمند هستند ادم میمونه بعضی وقت ها
چون خودم تجربه اش رو داشتم خیلی توی چشم احساس خشکی میکردم هزارتا دکتر رفتم هر قطره ای میدادند بیشتر احساس خشکی میکردم هر کدومشون هم یک چیز میگفتند.
اخرم نتیجه نگرفتم بعد خودم متوجه شدم وقتی که ماشعیر یا دوغ میخورم بیشتر احساس خشکی میکنم. حالا ربطش نمیدونم چیه. تغذیه خیلی اثر داره. چه مواد غذایی بیشتر مصرف میکنی؟
شاید به اونها حساسیت داشته باشی. خب یک کم به خودت استراحت بده شاید بهتر بشی و کمتر چشمت رو روی صفحه نمایش بذار . اگر به خودت استراحت دادی و نتیجه نگرفتی مطمئن باش به خاطر
نوع تغذیه ای هست که داری. شیوه های غذایی ات رو تغییر بده. ببین چی وقتی می خوری این حالتی میشی. ورزش خیلی تاثیر داره. ورزش کن شاید سمی توی بدنت هست از طریق ورزش رفع بشه.
منظورم از سم ممکن هست نوعی مولکول های ناسازگار با بدنت از طریق مواد غذایی وارد انتقال دهنده عصبی و یا مجاری اشکی شده باشند. ورزش کن غذاهای مناسب بخور شاید خوب بشی. این رو امتحان کن
اگر جواب نگرفتی حداقل ضرر هم نکردی.