جالب اینجاست که این همه پست اینجا گذاشتن اما هیچکس نیومد بگه که من ادوردز کردم نتیجه گرفتم یا نه، هر کسی داره داستان خودشو مینویسه، پس بذارید من در مورد تجربه خودم داخل ادوردز بگم،
بنده سایتی دارم که دست هیچکس ندادم و کامل خودم اون رو سئو کردم و بعد از ۷ ماه آوردم صفحه اول و الان هم خدا رو شکر روزانه درامد زیادی هم داره و پر فروش هستش. تا هفته گذشته به فکر ادوردز نبودم اما گفتم واسه یک بار هم که شده بیام ادوردز کنم ببینم چطوریه، با یکی از شرکت‌های معتبر تماس گرفتم که سایت خودشون داخل صفحه اول گوگل هستش و ادعا کرد که شما هر چی سرمایه بذارید کامل برمیگرده و سود هم می‌کنید، چندین بار اتمام حجت کردم باهاشون و اونا هم گفتن ما کارمون رو بلدیم و شما تضمینی سود می‌کنید، موضوع سایت چیزی هستش که مردم همیشه بهش نیاز دارن و هر روز خرید می‌کنن، حالا بماند که چی هستش
خلاصه ما ۱ میلیون تومان دادیم واسه ادوردز و به دلیل رقابت زیاد در کلمات کلیدی هر کلمه واسه ما ۳۰ سنت افتاد یعنی هر ۳ نفر که کلیک کنن تقریبا می‌شه ۱ دلار
از لحظه‌ای که استارت شد ملت همینطوری میومدن داخل سایت و میرفتن و خرید میکردن، تا اینکه بعد از ۳ روز شارژ اکانت ادوردز تموم شد، نشستم کامل سود رو حساب کردم
کلا ۱ میلیون تومان گذاشتم ۲۰۰ هزار تومان برگشت و شد ضرر خالص. فقط تنها چیزی که واسه ما موند این بود که یک سری مزاحم تماس میگرفتن که قبلا رفته بودن از سایت‌های دیگه گرون خرید کرده بودن و چون سایت ما قیمت ارزون تر بود ازمون مشاوره میگرفتن که چطوری بریم جنس رو پس بدیم از شما بگیریم، همین و بس
اینم ادوردز که میگن سود داره
فقط خواهشا الکی نیاین از روی تعصب بگید که شرکت ادوردز بلد نبود یا نمیدونم سایتت اینطوری بوده اینطوری نبوده، چون همه چی کاملا خوب پیش میرفت، خودم چندین سال هستش که در همهٔ زمینها کار کردم و تمام مقاله‌ها رو خوندم، این فقط تجربه بنده داخل ادوردز بود و دیگه هیچوقت سایت رو ادوردز نمیکنم