در حال حاضر جانشینی به خوبی تلگرام ندیدم و " بله " را هم چک کردم بدک نبود
الان وضع به جایی رسیده ملت به Yahoo هم راضی اند :]
تلگرام فیل شد تا یکسری دوباره Taakrar نکنند و به هزار و یک دلیل دیگر ، اصلا پیام رسان بومی در اولویت اخر است ...
دوستان با اینکه من خودم مخالف وضع موجودم و جزء 27 میلیون رای دهنده بودم اما همه چیز را هم تقصیر دولت نمی اندازم
بارها شده نظرات مخالفت را دیدم ، احساسم اینه که طرف چون به سود شخصی اش لطمه وارد می شود که البته منطقی است و از روی عصبانیت است ، پیچیدگی مدیریت کشور را فراموش می کند
یا مثلا فلان شخص میاد میگه رییس ج قبلی بهتر بود و الان دلار فلان شده ، خوب تا حالا فکر کردی چرا کار به اینجا رسیده ؟! چون تاوان اشتباهات گذشتگان را باید افراد بعدی بدهند
در ضمن مطمئن باشید اگر همین افرادی که به اصطلاح میگیم حزب اللهی نباشند ! وضعیت 100 برابر بدتر می شود ، درسته فکر های افراطی و تاریخ گذشته در برخی از این افراد وجود دارد اما زمانی که امنیت و اسایش توسط این افراد تامین نشود شما حاضرید دلار 15 ت باشه اما امنیت باشه
کشور در مسیری است که یا باید هزینه های کلان مانند امارات صرف زیباسازی شهر و کشور کند و کشور را از نظر ظاهری ! مدرن نشان دهد یا اینکه باید استراتژیک فکر کند و مهم ترین اولویتش امنیت کشور باشد .
البته از کج سلیقگی ها هم نباید گذشت که باعث شده دودش تو چشم مردم بره و در نهایت نظر اقلیت بر اکثریت غالب باشد
این نظر من بود حالا خوب / بد