شرمنده ولی شاید این دو جمله من را به اشتباه انداخت
ذهن بسته را بیخیال ، من دارم دو کره را میبینم و اوضاع دو کشور را که نتیجه تفکرات حکومتی اونهاستحرف بنده اینه ذهن هارو بسته نگه نداریم هر چی غربی ها گفتن درست نیست! متعجب میشم از برخی که هر دروغی که واضح هم باشه بعضی چون غرب گفته درسته و چون ایران گفته غلط!
این ذهنیت غرب زدگی خیلی خطرناکه.
رشد یکی و بدبختی اون یکی را میبینم
میبینم کشور من ارزش پولش ظرف یک سال نصف شده اونطرف افغانستانی که آدم حسابش نمیکردیم پولش 65 برابر ارزشش فزایش پیدا کرده !
الان مثلا چون سامانه موشکلی s300 روس را خریدیم و تبلیغ کردیم که خودمان موشک های بالستیک ساختیم به معنی رشد هست ؟!
مملکت گل و بلبلی داریم ، خودرو ملی با موتور ملی را آلمان ایران را تحریم کرد قطعاتش تو بازار نایاب شد و گران ! عجب خودرو و موتور ملی ساختیم ما !
آخوند جماعت هیچی را بلد نباشه تبلیغ و حرف زدن را خوب بلد هستند ، طرف چنان داره از بهشت تعریف میکنه و اونجا را میفروشه من شک نداشتم که بی پدر ، لیدر تور بهشت بوده و صبح از همانجا برگشته
ضمنا نظام اقتصادی کمونیست فروپاشیده وگرنه تفکر و ذهنیت کمونیست ها هیچ فرقی نکرده ، میتونید در مورد جنگ روسیه و چین در مورد اینکه کمونیست کدام درست تر هست و کدام اشتباه میکنه و کدام اونها سردمدار کمونیست در دنیا هستند ، را تحقیق کنید
نظام اقتصادی هر دو کشور امروز آزاد هست ولی تفکر اونها نه ...
نمونه شاهد بنده نظر دورف در مورد روسیه و حفظ حریم خصوصی توسط حکام اون کشور که خود بیانگر نوع تفکر حاکمان روس هست ...
یکی میشه بیل گیتس آمریکایی بزرگ ترین خیریه دنیا را میسازه یکی میشه پوتین و چکمه و دنیا را بهم میزنه و قبل بازی فوتبال دستور میده زیردریایی بزرگ روس برای وحشت انداختن به سواحل اروپا نزدیک بشه چون تفکری که داره این هست