من نگفتم روسیه برنامه نویس نداره بلکه گفتم مغزهای اون فراری هستند
آیا شرکت بزرگ برنامه نویسی روس در حد مایکروسافت را میشناسید ؟ آیا شرکتی که در تکنولوژی در حد اپل باشه و روسی را میشناسید ؟ آیا سایت و شرکتی در حد گوگل ، فیسبوک ، یاهو و ... که جهانی باشند را میشناسید ؟
برنامه نویس برتر هستند اونوقت اکثر سیستم عامل ها و پروژه های بزرگ دنیا مال غربی ها هست ؟ برنامه نویس هستند سیستم عاملی در حد و اندازه mac os را که روسی باشه عرضه کنند
این کشور ارزش نداره وگرنه مغزهای اون فراری نبودن و مهم این نیست که مغز خدادادی خوبی دارند و ضریب هوشی اونها بالا هست مهم اینه که این مغزها برای پیشرفت آمریکا دارند تلاش میکنند و مغزهای بزرگ اون اگر بتونند مثل دورف از اون فراری هستند
نه دین دارند و خدا ر میشناسن نه اینکه تا امروز کاری تونستن بکنند که زندگی بشر راحت تر باشه
چندین مثال زدم ،شرکت آمریکا نرم افزار تولید میکنه روس میره کرک میکنه
میتونید راحت به سایت های نرم افزار سر بزنید و ببینید که 90 درصد نرم افزارها غربی و کرک اونها تقریبا صد در صد کار روس ها هست ، آیا شما به عنوان برنامه نویس از همچین ملتی خوشت میاد ؟
من از روسیه متنفرم چون بر ضد کشورم بوده و همیشه ضرر اون به ایران رسیده ...
تو منجالبی که حکومت های کمونیست روسها درست کردن ما را هم غرق کردن
نمونه اش فیل/تر تلگرام که تا اونها فیل/تر نکردن نوچه هاشون تو ایران جرات اینکار را نداشتن ولی خوب پیش نماز که شد حاج آقا روسی کمونیست زاده این میشه اوضاع مقلد ایشان که امثال ما ، که کلی هزینه ربات کردیم الان ماندیم کی باید خسارت بده و سرمایه ما چطور باید برگرده ؟
پ.ن.
راستی همین سوئیفت هم کار غربی ها بود نه روسی ها و الان هم فقط دارند شعار میدن ما این کار را میکنیم ما اون کار را میکنیم ولی خوب تنها جوابی که میشه بهشون داد یک بیلاخ حسابی به اینها هست که مثل همیشه به جای شعار دادن اول کاری بکنید ، وقتی میتونستن مغزهاشون را حفظ کنند و راه درست را برند اونوقت بله میتونستن غلطی هم بکنند