-
October 15th, 2009, 07:04
بهترين راه براي ارسال ايميل تبليغاتي؟؟؟
سلام دوستان
امروزه يكي از بهترين راههاي تبليغات اينترنتي ارسال ايميل گروهي هست كه همگي هم باهاش آشنايي داريد.
من قصد ارسال ايميل گروهي دارم
البته شايد اينجا جاي گفتنش نباشه ولي خواهشن راهنمايي كنيد
خيلي از دوستان استفاده از هاست و اسكيريپهايي مثل فاست ميل رو معرفي ميكنن و افراد زيادي ميگن از نرم افزارها استفاده كن.
خب تازه اين دو مبحث دوباره باز ميشن. يعني
هاست: يكي ميگه وارز بگير و يكي ميگه اصلا با سرور كار كن و يكي ميگه با هاست ايميل دادن راحتتر از نرم افزاره و اصلا اسپم نميشه و همه مراحل ارسال اتوماتيك توسط اسكيريپ انجام ميگيريه و نيازي به حظور تو نيست و يكي ميگه هاست به درد نميخوره
نرم افزار: 10000 مدل نرم افزار هست و يه نفر هم نميتونه يكيش رو نام ببره كه قيمتش مناسب باشه و كار هم بده. تازه اگرم كار بده بعد از مدتي از كار ميفته. حالا گيريم بخواد كار بده بايد خودمون مراحلش رو دنبال كنيم و كاراشو بكنيم. خيليها ميگن خيلي ايميلها اسپم ميشه و خيليها ميگن نميشه. بعضيها ميگن برو پك 20 توماني بگير و بعضيا ميگن نرم افزارشون رو 300-400 دلار خريدن
آخه من چيكار كنم بالاخره
ميخوام توي اين بخش يه نفر كه داره واقعا ايميل گروهي يا تبليغاتي ارسال ميكنه بياد و منو راهنمايي كنه كه از چي بايد استفاده كنم.
اگه نرم افزاره خب چي و اگر هم هاست يا سرور خب چه نوعيش؟
ممنون ميشم اگه مزايا و معايب دو حالت ارسال با نرم افزار و ارسال با هاست رو هم واسم بگيد
مطمئنا به جز من به خيلي از دوستان ديگه هم كمك ميكنه
با تشكر
يا علي
-
تعداد تشکر ها از Mohamad26 به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2009 07:04
# ADS
-
December 12th, 2010, 20:49
پاسخ : بهترين راه براي ارسال ايميل تبليغاتي؟؟؟
سلام دوست من نرم افزار مث SmartSerialMail sendblaster Advanced Emailer كه به ترتيب اولويته و كاراييش هم اسونه ولي مهمترين چيز SMTP بايد داشته باشي كه من دارم روش تحقيق مي كنم و يهت ميگم ولي نظر من اينه كه از اكانت هاي ياهو و جيميل استفاده بشه با هر اكانت ميشه روزانه 500 تا ايميل فرستاد و اگه 10 تا ايميل داشته باشي روزانه 5000 هر چه بيشتر بهتر سوالي بود پيغام خصوصي بده
-
تعداد تشکر ها از yasser_sh به دلیل پست مفید
-
December 13th, 2010, 09:43
عضو جدید
من هم با استفاده از اکانت های یاهو و گوگل موافقم .
خیلی ها از این روش استفاده می کنند.
-
تعداد تشکر ها از agent47 به دلیل پست مفید
-
December 13th, 2010, 09:50
با استفاده از شرکت های معتبر
-
-
December 13th, 2010, 10:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
yasser_sh
سلام دوست من نرم افزار مث SmartSerialMail sendblaster Advanced Emailer كه به ترتيب اولويته و كاراييش هم اسونه ولي مهمترين چيز SMTP بايد داشته باشي كه من دارم روش تحقيق مي كنم و يهت ميگم ولي نظر من اينه كه از اكانت هاي ياهو و جيميل استفاده بشه با هر اكانت ميشه روزانه 500 تا ايميل فرستاد و اگه 10 تا ايميل داشته باشي روزانه 5000 هر چه بيشتر بهتر سوالي بود پيغام خصوصي بده
سلام
درسته که 500 ایمیل روزانه میشه فرستاد ولی همه 500 ایمیل تو همون به مقصد نمیرسن !
-
-
December 13th, 2010, 11:38
-
-
February 22nd, 2013, 09:24
سلام دوستان به نظر من بهترین سایت برای ارسال ایمیل تبلیغاتی و ایمیل مارکتینگ این سایته من چند بار باهاش کار کردم کارش خیلی خوب بوده نظر شما چیه ? کسی با این سایت کار نکرده؟
iran-email.ir
بزرگترین مرکز ارسال ایمیل تبلیغاتی و گروهی در ایران | ایران میل
امار بازدید هاشم برا هر بار که برام ارسال کرده بالای 30هزار بازدید واقعی در 3 روز اول بوده البته با وبگذر تست کردم قیمتشم خیلی خوبه فقط دیگه برای من ارسال نمیکنه چون خودشون جامعه مجازی دارند قبول نمی کنند که برای جامعه مجازی ارسال کنند
کسی اینجور جایی را سراغ نداره که هم بازدهی خوبی داشته باشه وهم قیمتش مناسب باشه؟
-
-
February 23rd, 2013, 04:40
-
-
April 18th, 2013, 22:40
-
-
July 18th, 2013, 03:57

نوشته اصلی توسط
yasser_sh
با سلام
دوست عزیز من قبلا با اکانت های جیمیل کار کردم (4 سال پیش) اونوقت می شد با هر اکانت 500 تا فرستاد ولی الان چقدره آیا کمتر نشده؟
آیا با اسکریپت فست ایمیل میشه تعداد بالا فرستاد که اسپم هم نشه ؟ ابزارهای مورد نیاز برای ارسال ؟
-