سلام
متاسفانه مدتهاست که این فروشگاه اینترنتی ( دی جی کالا ) تبدیل به مزخرف ترین فروشگاه ایرانی شده.
در طول ۳-۲ سال اخیر هر بار خرید کردم با مشکل مواجه شدم. در آخرین خریدی که داشتم از ۸ قلم کالای خریداری شده، ۳ قلم مشکل داشت
برف پاک کن خودرو سفارش دادم اما یک چیز دیگه که کوچکترین شباهتی به سفارشم نداشت ارسال کردند، ۲ جفت دستکش کار گرفتم که کف دست آن که از جنس پلاستیک بود به قدری فاسد شده بود که به همه جا می چسبید و مستقیما به سطل زباله انداختم، چراغ خودرو که در مجموع دارای ۶ cob بود سفارش دادم اما داخل همان جعبه یک جف چراغ با ۳ ال ای دی برایم فرستاده بودند! اگر مستقیم به مغازه مراجعه کرده بودم حاضر به پرداخت ۱ ریال هم برای چنین چیزی نبودم. پس از پیگیری تنها لامپ ها را مرجوع نمودم با این امید که سفارش اصلی را برایم ارسال نمایند اما پس از چند روز پیامکی رسید که شماره حساب اعلام نمایید تا مبلغ مرجوع شود، با شرکت تماس گرفتم که عنوان شد امکان ارسال مجدد کالای سفارش داده شده نیست و این در صورتی بود که همان کالا موجود بود اما عنوان شد تنها مبلغ مرجوع می شود! و جدیدا هم یاد گرفته اند هر ایرادی را به گردن فروشنده می اندازند، در صورتی که طرف حساب مشتری دی جی کالا می باشد نه آن فروشگاه یعنی حتی یکنفر در آن خراب شده نیست که کوچکترین توجهی به سفارش داشته باشد و آن را با کالایی که قصد ارسال دارد مطابقت نماید
جدای از این ایرادات عدم ارسال به موقع که در چند خرید اخیری که داشتم دقیقا روز تحویل کالا پیامکی ارسال می شود که ظرف ۳ روز آینده سفارش شما ارسال می شود! مرتبه قبل ۲ روز پس از موعد تحویل سفارش در ساعت ۹ صبح بدون هیچگونه هماهنگی به یکباره سفارش را آوردند.
یک زمانی با تعداد کمی پرسنل خدمات فوق العاده ای داشتند و حتی گزینه ای وجود داشت که کالای شما را کادو می کردند و راس تاریخ و ساعت مقرر به مقصد می رساندند، اما حالا با اینهمه پرسنلی که درو خود جمع کرده اند و به یک شرکت عریض و طویل تبدیل شده اند هر روز بدتر از روز قبل میشوند، شده حکایت آفتابه لگن هفت دست ولی شام و ناهار هیچی
در نهایت اینکه دی جی کالا شده *** سر گردنه، خیلی شیک و مجلسی به سبک مدرن از خلق الله ***ی می کنند
من که پشت دستم رو داغ گذاشتم دیگه از این دی جی *** کالا خرید نکنم چون به معنای واقعی آشغال شده.
ببخشید خیلی دلم پر بود