نقل قول نوشته اصلی توسط dreamyeye نمایش پست ها
با عرض سلام و احترام ؛

خواهشن متن رو خوب بخونید بعد پیشنهاداتتون رو بدین ،

بنده کلن به کار سرور و کلا سیستم عامل لینوکس علاقه دارم منتها همشه اساس کار ما (اکثریت ) طوریه که بیشتر مجبوریم برای درامد کار کنیم و علایق فدا میشن. !! (اما بازم سعی میکنم تو این حیطه فعلالیت کنم هر چند کاتالیزو باشم و درامدی نداشته باشه برام ) .

اما کار مستقیمم چیز دیگه ای هست و دو سرور مجازی دارم اما خیلی راضی نیستم ! (هم از هاستینگ و پشتیبانیش و قیمت هایی که هر ماه افزایش میدن و هم خود سرور و سرعتش )

تر جیع میدم که سرور اختصاصی بگیرم ، با مشخصات زیر :

لوکیشن خیلی فرق نداره اما اروپا رو ترجیع میدم (چون پینگ و سرعت مناسب تری داره به ایران ) ؛ امریکا و کانادا هم باشه در صورت بررسی خوبه . (همانطور که میدونید همه دیتا سنتر ها کیفیت و رده متفاوتی دارن و من ترجیع میدم رده بالا و خوب باشه ) .

ترجیحات :
1 - پایداری بالا
2- سرعت و پورت مناسب وبالا ،
3.امنیت بالا (انتی DDos)
3 - ثبات در قیمت داشته باشه
4. پشتیبانی هم خوب داشته باشه جوری نشه مانند .وب... اسم نمیبرم مجبور بشم برای ارسال نشدن فاکتور پرداخت ماهیانه چند بار تیکت برنم که اقا فاکتور رو صادر کن میخوام پول بدم بهت بعد 2 روز پاسخ بده !! این جور نباشه

ترجیح میدم از ایران والمان نباشه اما اگر کیفیتشون تضمینی باشه خوبه وبررسی میکنم ..

خواهشن نگین برو عضو بشو بعد تیکت بزن خدایش حوصله این کارا رو ندارم . جسارت منو ببخشید (20 رو هم فرصت انتقال دارم پس خیلی عجله ندارم )

مشخصات سیستم : (یکم بالاتر یا یکم پاینتر فرقی نمیکنه )

16 گيگ رم ترجیحا DDR3

سي پي يو بین 2 الی 4 هسته با پردازش 2.5 GHZ به بالا

هارد Sata ترجیحا وسترن دیجیتال و بین 500 گیگ الی 1ترابایت

ای پی هم 2 الی 5 ای پی بیشتر بکارم نمیاد .

هزینه هم میانگین بین 150 الی 200 هزار تومن ماهیانه باشه خیلی خوبه !

اینها میانگین و ترجیحات بوده و استفاده این سرور شخصی هست . برای همین ترجیح میدم خیلی هزینه ماهیانه نکنم براش اما ثبات و سرعتش برام مهمه .

نظر هر شخصی برای خودش محترمه لطفا نظراتمون رو تو حلق همیدیگه فرو نکنیم .

با تشکر از شما عزیزان

با سلام

این آفرها را میتوانید از ایران مشاهده نمائید : http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=198237

از قیمت درخواستی شما بیشتر است اما سایر موارد را دارا میباشد مخصوصا امکان ارائه دسترسی به فایروال اصلی جهت بلاک کردن و ایران اکسس توسط مشترک را سرویس ها دارا هستند.

باتشکر