-
پاسخ : نسخه خاص تلگرام

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
چُسشر محض!
ویپیان بزنید خوب!!
همون سایفونی که انداختن رو همچین اپی! شما بندازید رو گوشیتون!!
اینا با اینکار خواستن روی مسئولین ایران رو کم کنن و بگن که فی لترینگتون رو دور زدیم ! و البته جنبه روانی و تبلیغاتی قضیه هم بالاس . تلگرام بدون فی لتر !
-
تعداد تشکر ها ازOMIDTU5 به دلیل پست مفید
-
May 2nd, 2018 00:53
# ADS
-

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
چُسشر محض!
ویپیان بزنید خوب!!
همون سایفونی که انداختن رو همچین اپی! شما بندازید رو گوشیتون!!
دقیقا
-
-
عضو دائم
شنیدم بعضی ای اس پی ها به علت اختلال در شبکه های بانکی و.. مجبور شدن دوباره تلگرامو باز کن..مال من شاتل هست و از نسخه ویندوز استفاده میکنم..فیل تر نشد کلا!! دارم استفاده میکنم راحت
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
delta
شنیدم بعضی ای اس پی ها به علت اختلال در شبکه های بانکی و.. مجبور شدن دوباره تلگرامو باز کن..مال من شاتل هست و از نسخه ویندوز استفاده میکنم..فیل تر نشد کلا!! دارم استفاده میکنم راحت
منم از پرتابل ویندوز استفاده می کنم فقط سرعتش کم شد ! الان هم سرعتش مثل سابق شده !
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
عضو انجمن
رو همراه اول و ایرانسل بسته س هنوز
-
-
عضو جدید
دوستان شما هم نمیتونید به پروتکل pptp دسترسی داشته باشید ؟ به نظر میاد توسط تمامی ISP ها بسته شده باشه.
-
-
عضو دائم
باسلام،
از امروز نسخه های غیر رسمی زیاد خواهد شد، اما مشکل بزرگ آن هست که اپلیکیشن باید بین شما و سرور تلگرام یک تانل بزند، Telegram DR برای این کار از آی پی ها سایفون استفاده کرده است، در صورتی که یک نفر Request ها نادرست زیادی ارسال کند کل آی پی برای 24 ساعت بلاک خواهد شد که همین الان این اپ این مشکل را دارد. همچنین ما هم این مشکل را داریم و دنبال یک راه حل هستیم که اگر موفق شویم نسخه های وب، دسکتاپ، آندروید را منتشر خواهیم کرد.
کد:
http://tlg.faranevis.com:8000
-
تعداد تشکر ها ازT.Toosi به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
delta
برای من هم که پارس انلاین دارم فی لتر شد ولی از دیشب از فی لتر ازاد شد چند بار هم مودم رو خاموش و روشن کردم و کش dns سیستم رو پاک کردم ولی کاملا بدون فی لتره ! و افت سرعتی هم که وجود داشت رفع شده
-