-
December 12th, 2010, 17:39
پاسخ : چرا بعضی از نمایندگان نیک بدون سود کار می کردن ؟
من یک سوال بپرسم :
دوستان چه جوری میشه از نیک نمایندگی گرفت ؟
اون شرایط اخذ نمایندگی رو چند بار مطالعه کردم اما چیزی سر در نیاوردم !
هزینش چه جوریه ؟
آیا اولش باید پول بدیم ؟ چقدر ؟ هر یونیت برای ما چقدر میفته ؟
آیا تو یک سال باید کل یونیت ها رو مصرف کنیم ؟ اگر نکنیم چی میشه ؟
-
-
December 12th, 2010 17:39
# ADS
-
December 12th, 2010, 18:42
عضو انجمن
شما ميتونيد با 800000 تومان نمايندگی خودتون رو شروع کنيد. (البته پس از پياده سازی epp و تاييد اون توسط nic)
زمانی که شما 800000 تومان ميديد قيمت هر يونيت براتون حدود 7000 تومان تموم ميشه.
بعد شما کار ميکنيد و زمانی که کارکردتون به 7 مليون تومان (حدودا) ميرسه قيمت هر يونيت براتون 1800 تومان ميشه. (البته يونيت هایی که قبلا خريديد هم با اين قيمت محاسبه ميشه و بهتون مابلتفاوت، يونيت ميدن)
همه اين ها رو هم بايد تو يکسال انجام بديد چون بعد از يکسال دوباره قرار داد جديد ميبنديد و روال بالا از نو براتون تکرار ميشه.
-
-
December 13th, 2010, 01:20

نوشته اصلی توسط
amiri113
فقط براساس اينکه اعلام نکردند ميگيد يا خبر خاصی هم شده ؟
اگر اينطور باشه که خيلی خوب هستش >

< برای چند ماه آينده ميشه آماده تر شد.
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
دقيقا . چون اينطوري بهتر ميشه اهداف را پياده سازي كرد
من بشخصا موافق افزايش قيمت يونيت نيستم . و تا انجايي كه راه داشته باشه قيمت كف را براي كاربر لحاظر ميكنم در عوض يكسري سرويس در اختيارش قرارميدهم تا در صورت تمايل كاربر به استفاده هزينه انها را بپردازد و اين سود محسوب ميشود
البته شايد دوستان طرز فكر متفاوت داشته باشند
-
-
December 13th, 2010, 01:51
عضو دائم
والا به نظر من شکمشون سیره!
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
December 13th, 2010, 11:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mibfa
دقيقا . چون اينطوري بهتر ميشه اهداف را پياده سازي كرد
ممنون!
من بشخصا موافق افزايش قيمت يونيت نيستم . و تا انجايي كه راه داشته باشه قيمت كف را براي كاربر لحاظر ميكنم
البته هر کسی سياست های خاص خودش رو داره و نميشه کاری کرد!
شايد خود nic هم موافق اينکار هستش و الا يک نظارتی روی قيمت ها ميکرد. معمولا شرکت های بزرگ بر قيمتی که نمايندگان ميفروشن نظارت ميکنند و با زير فروشی برخورد ميکنن. ولی وقتی nic نظارت نميکنه معنيش اين هست که موافق اين قضيه هستش.
اينکه هر کسی در سود خودش اختيار دار هستش حرفی نيست. شايد کسی بخواد کمتر فروش داشته باشه و سود بيشتر شايد کسی هم بخواد فروش بيشتر داشته باشه و سود کمتر. ولی خوب چيزی که مشخص هستش اينه که بعضی نماينده ها که قبلا زير فروشی ميکردند الان پشيمون شدند و اينو تو صحبت هاشون هم گفتند.
پی نوشت: پس به استناد حرف آقای عبادی، فروش يونيت به صورت 100 در 100 آنلاين و بدون دخالت نيروی انسانی ادامه داره 
عصرنت | هاست | هاستینگ | میزبانی وب | ثبت دامنه | دومین | سروراختصاصی | سرور مجازی
-
-
December 13th, 2010, 13:55

نوشته اصلی توسط
amiri113
شما ميتونيد با 800000 تومان نمايندگی خودتون رو شروع کنيد. (البته پس از پياده سازی epp و تاييد اون توسط nic)
زمانی که شما 800000 تومان ميديد قيمت هر يونيت براتون حدود 7000 تومان تموم ميشه.
بعد شما کار ميکنيد و زمانی که کارکردتون به 7 مليون تومان (حدودا) ميرسه قيمت هر يونيت براتون 1800 تومان ميشه. (البته يونيت هایی که قبلا خريديد هم با اين قيمت محاسبه ميشه و بهتون مابلتفاوت، يونيت ميدن)
همه اين ها رو هم بايد تو يکسال انجام بديد چون بعد از يکسال دوباره قرار داد جديد ميبنديد و روال بالا از نو براتون تکرار ميشه.
خوب اینجوری که اصلا بدرد نمیخوره !
کدوم آدم ..... این قانون رو برای نیک گذاشته !!!!
وقتی چهار نفر که بلد نیستن حتی ویندوز رو هم عوض کنن بشن مدیریت نیک ! همین میشه دیگه !
بد اونوقت ادعا هم میکنن میخوان به شکل registry/registrar کار کنن !!!!!!!!
به نظر من شرایط و قوانیت شرکت نیک فقط میتونه یک مهدکودک رو مدیریت کنه ! همین !
مسخره ترین روش ثبت دامین تو همین نیک انجام میگریه !
اگر بخوان اینطوری کنن که فقط نماینده ها بتونن دامین ثبت کنن باید شرایط نمایندگی رو هم آسون کنن ! مثلا همین DirectI !
-
-
December 13th, 2010, 14:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alisc
اگر بخوان اینطوری کنن که فقط نماینده ها بتونن دامین ثبت کنن باید شرایط نمایندگی رو هم آسون کنن ! مثلا همین DirectI !
:دی شما چرا با دايرکتی مقايسه ميکنی؟
بايد با verisign مقايسه کنيد! شرايط رجيسترر شدن دامين .com آسونه؟ 100% نه؟
به نظر من شرايط رو ساده هم گرفتند که الان 40 تا نماينده دارند. کلا بايد زير 10 تا نماينده داشته باشن ولی نماينده درست حسابی! کسی که هم قدرت فروش داشته باشه هم قدرت پياده سازی نرم افزاری!
-