-
April 28th, 2018, 01:50
عضو جدید
جذب 3 نفر مترجم و تایپیست
پورتال یو سی (شما می توانید) به آدرس www.youc.ir قصد جذب 3 نفر مترجم (زبان انگلیسی) و 3 نفر تایپیست را دارد.
همکاری با مترجمان و تایپیست ها در یو سی به صورت پروژه ای خواهد بود و نیاز به حضور در دفتر یو سی نیست و تمامی مراحل به صورت اینترنتی انجام می شود.
لطفاً مطابق توضیحات لینک های زیر درخواست خود را ارسال نمایید.
مترجم:
https://youc.ir/careers/writing-for-you-can/
تایپیست:
https://youc.ir/careers/typists-for-you-can/
-
-
April 28th, 2018 01:50
# ADS
-
April 30th, 2018, 11:18
-
تعداد تشکر ها از Hoomanf به دلیل پست مفید
-
April 30th, 2018, 13:59
پاسخ : جذب 3 نفر مترجم و تایپیست
من برای تایپ پیام دادم اما ترجمه کم هست به نظرم
-
-
April 30th, 2018, 14:32

نوشته اصلی توسط
Hoomanf
جناب این قیمتایی که شما در نظر دارید هیچوقت مترجمی پیدا نمیکنید که به کارش تعهد داشته باشه

نمیدونم چرا کاره تخصصی ای مثل مترجمی، انقدر بی ارزشه تو ایران! من با مبلغ بیشتر از این بازنویسی کردم که اون هم به هیچ وجه نمیصرفه چه برسه به ترجمه ی حرفه ای

نمیدونید چرا؟ وقتی در کافینتهای سطح شهر نوشتند "تایپ و ترجمه" دانشجویی!!! تایپ و ترجمه در یک سطح و با حرف ربط "و" که برای همپایهسازی هست در کنار هم قرار گرفتند.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
تعداد تشکر ها از Reza G به دلیل پست مفید
-
April 30th, 2018, 16:53
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Hoomanf
جناب این قیمتایی که شما در نظر دارید هیچوقت مترجمی پیدا نمیکنید که به کارش تعهد داشته باشه
نمیدونم چرا کاره تخصصی ای مثل مترجمی، انقدر بی ارزشه تو ایران! من با مبلغ بیشتر از این بازنویسی کردم که اون هم به هیچ وجه نمیصرفه چه برسه به ترجمه ی حرفه ای

سلام
تا به امروز، افتخار همکاری با مترجمان قوی و خوبی را داشته ایم.
این درخواست برای جذب مترجمان برای 3 پروژه 6 ماهه است و مبلغ ذکر شده با توجه به نوع مقالات که عمومی هستند و تعداد مقالات، در مجموع مبلغ مناسب و به صرفه ای برای مترجمان می شود.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Reza G
نمیدونید چرا؟ وقتی در کافینتهای سطح شهر نوشتند "تایپ و ترجمه" دانشجویی!!! تایپ و ترجمه در یک سطح و با حرف ربط "و" که برای همپایهسازی هست در کنار هم قرار گرفتند.
سلام
ما مترجم و تایپیست را یکسان نمی دانیم. اما چون الان به هر دو نیاز داریم، هر دو آگهی جذب را با هم قید نموده ایم. وگرنه در صورتی که مشاهده نمایید، توضیحات آنها در دو لینک مستقل بیان شده اند.
-