-
April 28th, 2018, 20:24
عضو انجمن
پاسخ : قطعی سرویسهای niccloud.net و عدم پاسخگویی
یاد یه وقتی افتادم که یه بچه 16 ساله میخواست منو خراب کنه
اعتبار یه شرکت اعتبار یه برند
به حرف بی سند یه یوزر تازه وارد از بین نمیره
نمیخوام بگم این یوزر دروغ میگه یا راست میگه
ولی بحث اینه اگر واقعا حقی ازت طرفین زایه شده برید دادگاه شکایت کنید
خداروشکر الان خلوت سریع به کارتون رسیدگی میشه
بعد با مدرک پیش قاضی حرف بزنید
اگر دنبال این هستید کسیو تخریب کنید بدونید اول باید خودتونو تخریب و نابود کنید
یه جمله رو یه بنده خدایی گفت :
ابرو رو خدا اورده به وقتش هم خودش میبره
پس بنده عددی نیست بخواد غلطی بکنه
ویرایش توسط xphost : April 28th, 2018 در ساعت 20:26
-
تعداد تشکر ها ازxphost به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2018 20:24
# ADS
-
April 28th, 2018, 20:27

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
باسلام، دوست عزیز اگر مدارکی داری حتما پیوست کن در غیر این صورت خودت از نتیجه این تاپیک اطلاع داری! شما وقتی گفتی ایشون همان آقای محسن یوسفی هستند
این مسئله برای بنده هم جالب شد و کنجکاو شدم و با کمی جستجوی به نتایج جالبی رسیدم که از مدیران تقاضا دارم حتما پیگری کنند، با جستجوی ایمیل زیر هم در انجمن به نتایج جالبی خواهید رسید.
کد:
info_cloudu@yahoo.com
کد:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=188454&p=1682491&viewfull=1#post1682491
از نکته بینی شما کمال تشکر رو دارم.
جنابعالی یکی از قابل تحسین ترین افراد انجمن هستید که شخص من همیشه از برنامه های ارایه شده توسط شما سپاسگذار بوده ام. کاش این انجمن رو مدیران طوری درست میکردند که افرادی مثل شما برگزیده باشند و مشتریان بدونند از کی باید سرویس بگیرند.
همیشه دعا گوی شما هستم برنامه هایی که پابلیش می کنید کلی کار من رو راه میندازه.
-
-
April 28th, 2018, 20:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
takchinco
نه دیگه نشد!
یکی از همکاران گرامی هم این پیشنهاد رو دادن که تکریم شد.
و احتراما دوست من mgp.co.ir پیشنهاد میکنم به جای فروش وب هاستینگ چون فرد خوشمزه و شیرینی هستید
سس هزار جزیره بفروشید انشالا که در این متاع رستگار شوید.
کلی غلط املایی داشتید این یکی فاجعه بود .
زشته ی ادم 32 ساله متخصص روتر های سیسکو ،احتمالا با مدرک ccna فرق لامصب و لامذهب ندونه !
منم در پیام خصوصی برای شما پیام فرستادم تا اصلاح کنید.
ولی متاسفانه خیلی علاقه به حاشیه سازی دارید .
انشالله که به خواسته خودتان که دریافت اطلاعات و نسخه پشتیبان پایگاه داده میباشد ، در تاپیک میرسید .
ویرایش توسط mgp.co.ir : April 28th, 2018 در ساعت 20:40
میزبان گستر پرداز | ارائه دهنده خدمات متمایز
موبایل و تلگرام : 09121532966
-
تعداد تشکر ها ازmgp.co.ir به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2018, 20:31

نوشته اصلی توسط
alijan14
من کاری ندارم کی دروغ میگه کی راست ولی خوده شما بهتر نبود میزبانی شرکت مهمتون رو به یه سایتی بدین که چندین و چند ساله تو این کار شناخته شده ؟
البته همونطور که خودتون و نظراتتون نشون میده خیلی به این کار واردین ، کلا خیلی رفتارتون عجیبه :|
بر اساس یک اشتباه
زیردست من مدتی پیش از ایشون چند سرویس گرفته
سرویسهای مهم رو انتقال دادیم و من ایشون رو به اندازه کافی توبیخ کردم و از مسئول آی تی بردمش دم انبار ماشین شرکت.
اما امروز از شانس من یک vps ویندوزی لود نمیشد که 10 مگ دیتا رو بردارم.
20 نفر منو تحت فشار گذاشتند به صورت خیلی بد
و من به این آقا زنگ زدم چرا vps لود نمیشه میگن سایت
سایتشون دان هست بعد تلفن رو قطع کردند بعد گرفتند خوابیدن
الانم با کمال پر رویی میگن به خاطر این آبرو ریزی و تاپیک من به هیچ قیمتی دیتا رو نمیدن
-
-
April 28th, 2018, 20:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mgp.co.ir
زشته ی ادم 32 ساله متخصص روتر های سیسکو ،احتمالا با مدرک ccne فرق لامصب و لامذهب ندونه !
انشالله که به خواسته خودتان که دریافت اطلاعات و نسخه پشتیبان پایگاه داده میباشد ، در تاپیک میرسید .
ccne نداریم ccna ccnp ccie
-
تعداد تشکر ها از NetworkFA به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2018, 20:35

نوشته اصلی توسط
takchinco
همیشه شما سر این مسائل امنیتی و دیداس اینا سریع عصبی میشین و یه برخوردی میکنید که اونم ناشی از مقداری نصب اسکریپت به عنوان اکسپلویت دیتابیس هست در سایتتون که این دید رو به شما داده که میتونید دخالت کنید.
قبلا سر همین دخالتها سایت شما رو دان کردیم و در پ.خ کلی صحبت کردید راجع به بهروز کمالیان و شبگرد و خزعبلاتتون رو گفتید.
بیخیال
سلام و درود.
بعضی از جواب رو گرفتم و بعضی دیگش رو هم نه.اما امیدوار بودم که حداقل خودتون یکم به حرف دیگران و من گوش کنید.
شما میگید که دروغ میگن,پیام بهشون دادین برای گرفتن بک آپ؟اگه پیام دادین الان همینجا بذارید تا من بدونم به من دروغ گفتن.
دوم اینکه,نه عزیز.من سر مسائل امنیتی عصبی نمیشم.چون این چیزی نیست که بخوام واسه امنیت جاهای دیگه نگران شم.نگران شدن من ارزش نداره.
سوم,یوزر آشیانه بودین؟هههه.
چهارم,دقیقا درست گرفتم در رابطه هرکی حرف زدم.خوشحالم که واسه شما خزعبلاته.چون نیازی به تایید نیست.
من راحت حرفمو میزنم.از کسی هم ترسی ندارم.مقام هم واسم ارزش نداره.مهم اینه که خودشون بفهمن.
شما سایت منو داون کردین؟نکنه زمانی بود که سرور به مشکل میخورد شما یکی از اونایی بودین که ادعای دیداس داشتین؟
حرف آقای یوسفی رو وسط آوردین.نمیدونم الان هستن یا نه.نمیدونم نیک کلاد هم ایشونه یا نه.اما دوست داشتم باشه تا تاریخ دقیق مشکلات و پیام هارو میدادن تا ببینیم چی میشد.
حرفاتون جالب بود.اما در کل,رو من تاثیری نداره.مشکل شما حل بشه یا نشه هم نه برای من مفیده و نه برای یکی دیگه.
اما یکم احترام دیگران رو داشتن مفید بود.من از این ناراحت شدم که شما به هرکی که داشت کمک میکرد و یا راهکار میداد شروع کردین به تهدید.
همین مونده بیاین بگین کل اینترنت رو هم از بین میبرم.فکر کنم بر بیاد.
اما این کار رو هم بکنید به نتیجه نمیرسید.
برای چندمین بار,اگه بازم میخواین به نتیجه برسید,دنبال گرفتن حقتون باشید.اما گرفتن حق با بی احترامی یا حرفهای احساسی نمیشه.
خواستید بگیرید.نخواستید بازم تکرار کنید.مطمئن باشید به نتیجه نمیرسید.
این نتیجه نرسیدن هم زمانی بود که شما اسم هاستینگ هایی رو آورده بودین که واسه خیلی وقت پیش بود و من هم به شدت آسیب خوردم.چون سیاست نداشتم.میخواستم احساسی کاری رو بکنم.
دیگه خودتون میدونید.همه کار میکنید.بجز اینکه برای راه اندازی سایتتون و گرفتن بک آپ اقدام کنید.
هرکیم باشه شک میکنه و میدونه که نتیجه ای نداره.اگرم داشته باشه برای هیچ کس حتی شما هم خوب نیست.
بدرود.
-
-
April 28th, 2018, 20:35
عضو انجمن
حق با شماست :دی
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
NetworkFA
ccne نداریم ccna ccnp ccie
حق با شماست
میزبان گستر پرداز | ارائه دهنده خدمات متمایز
موبایل و تلگرام : 09121532966
-
-
April 28th, 2018, 20:37

نوشته اصلی توسط
mgp.co.ir
زشته ی ادم 32 ساله متخصص روتر های سیسکو ،احتمالا با مدرک ccne فرق لامصب و لامذهب ندونه !
mgp.co.ir
من مخلص شما هستم اما متعجب شدم که چرا در این حد پایین اومدین
و دارید بغل خیابون دعوا نگاه میکنید
من دید دیگه ای به شما داشتم در انجمن
ضمنا من مدرک CCDA دارم با شاخه های CCNA Cloud - CCNA Cyber Ops و CCNA Wireless
همچنین در میکروتیک من تا نوروز امسال اینهارو پاس کردم MTCNA , MTCRE , MTCWE , MTCTCE
و هیچ علاقه ای به زشت بودن یا نبودن نوشتنم در این انجمن ندارم. همچنین با صحبت با فرد شما.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
IrIsT
اما یکم احترام دیگران رو داشتن مفید بود.من از این ناراحت شدم که شما به هرکی که داشت کمک میکرد و یا راهکار میداد شروع کردین به تهدید.
من دست هر کسی رو که پیشنهادی داده بوسیدم. کل پستهای این تاپیک رو ببینید
و اونایی رو که مزه پرونده یا بیربط صحبت کردند یا تامین کننده سرور این کلاه بردار هستند و فورا در تاپیکهاشون شروع کردن به چرخ زدن و زیر نظر گرفتن اوضاع رو تند جواب دادم.
در واقع من و شما بحث زیاد کردیم قبلا و احترام من پیش شما و احترام شما پیش من محفوظ هست.
ولی تلاشت رو برای ختم این قائله ارج میزارم و بچه خوبی هستی.
یکی دو جا هم حضوری من رو دیدی ولی...
یک سوال بپرسم اینکه تو جلسه های تو خیابون اپادانا یا سروش L و بهروز بودی توام؟ پایتون کار بودی؟
ویرایش توسط takchinco : April 28th, 2018 در ساعت 20:55
-
-
April 28th, 2018, 20:49

نوشته اصلی توسط
takchinco
من مخلص شما هستم اما متعجب شدم که چرا در این حد پایین اومدین و دارید بغل خیابون دعوا نگاه میکنید
من دید دیگه ای به شما داشتم در انجمن
ضمنا من مدرک CCDA دارم با شاخه های CCNA Cloud - CCNA Cyber Ops و CCNA Wireless
همچنین در میکروتیک من تا نوروز امسال اینهارو پاس کردم MTCNA , MTCRE , MTCWE , MTCTCE
و هیچ علاقه ای به زشت بودن یا نبودن نوشتنم در این انجمن ندارم. همچنین با صحبت با فرد شما.
- - - Updated - - -
من دست هر کسی رو که پیشنهادی داده بوسیدم. کل پستهای این تاپیک رو ببینید
و اونایی رو که مزه پرونده یا بیربط صحبت کردند یا تامین کننده سرور این کلاه بردار هستند و فورا در تاپیکهاشون شروع کردن به چرخ زدن و زیر نظر گرفتن اوضاع رو تند جواب دادم.
در واقع من و شما بحث زیاد کردیم قبلا و احترام من پیش شما و احترام شما پیش من محفوظ هست.
ولی تلاشت رو برای ختم این قائله ارج میزارم و بچه خوبی هستی.
یکی دو جا هم حضوری من رو دیدی ولی...
یک سوال بپرسم اینکه تو جلسه های تو خیابون اپادانا یا سروش L و بهروز بودی توام؟ پایتون کار بودی؟
سلام و احترام مجدد.
خیر.من نبودم.
امیدوارم که مشکلتون حل شه و خودتون هم بخواین که حل بشه.
فقط سیاست...
بدرود.
-
تعداد تشکر ها از IrIsT به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2018, 20:53

نوشته اصلی توسط
OmizbanCo
با تحت فشار گذاشتن به جایی نمیرسید مطمئن باشید
آقا جان!
شما رو گذاشتم تو لیست زمانی که به جایی رسیدم و مطمئن شدم به دیتابیس whmcs ات خبر بدم.
دیتا از شما نمیخوام. اگه سرویس دهنده به این ادم هستی فاتحه خودتم بخون
اگه نه
ارادتمندم
ویرایش توسط takchinco : April 28th, 2018 در ساعت 21:03
-