نقل قول نوشته اصلی توسط takchinco نمایش پست ها
همیشه شما سر این مسائل امنیتی و دیداس اینا سریع عصبی میشین و یه برخوردی میکنید که اونم ناشی از مقداری نصب اسکریپت به عنوان اکسپلویت دیتابیس هست در سایتتون که این دید رو به شما داده که میتونید دخالت کنید.

قبلا سر همین دخالتها سایت شما رو دان کردیم و در پ.خ کلی صحبت کردید راجع به بهروز کمالیان و شبگرد و خزعبلاتتون رو گفتید.
بیخیال
سلام و درود.
بعضی از جواب رو گرفتم و بعضی دیگش رو هم نه.اما امیدوار بودم که حداقل خودتون یکم به حرف دیگران و من گوش کنید.
شما میگید که دروغ میگن,پیام بهشون دادین برای گرفتن بک آپ؟اگه پیام دادین الان همینجا بذارید تا من بدونم به من دروغ گفتن.
دوم اینکه,نه عزیز.من سر مسائل امنیتی عصبی نمیشم.چون این چیزی نیست که بخوام واسه امنیت جاهای دیگه نگران شم.نگران شدن من ارزش نداره.
سوم,یوزر آشیانه بودین؟هههه.
چهارم,دقیقا درست گرفتم در رابطه هرکی حرف زدم.خوشحالم که واسه شما خزعبلاته.چون نیازی به تایید نیست.
من راحت حرفمو میزنم.از کسی هم ترسی ندارم.مقام هم واسم ارزش نداره.مهم اینه که خودشون بفهمن.
شما سایت منو داون کردین؟نکنه زمانی بود که سرور به مشکل میخورد شما یکی از اونایی بودین که ادعای دیداس داشتین؟
حرف آقای یوسفی رو وسط آوردین.نمیدونم الان هستن یا نه.نمیدونم نیک کلاد هم ایشونه یا نه.اما دوست داشتم باشه تا تاریخ دقیق مشکلات و پیام هارو میدادن تا ببینیم چی میشد.
حرفاتون جالب بود.اما در کل,رو من تاثیری نداره.مشکل شما حل بشه یا نشه هم نه برای من مفیده و نه برای یکی دیگه.
اما یکم احترام دیگران رو داشتن مفید بود.من از این ناراحت شدم که شما به هرکی که داشت کمک میکرد و یا راهکار میداد شروع کردین به تهدید.
همین مونده بیاین بگین کل اینترنت رو هم از بین میبرم.فکر کنم بر بیاد.
اما این کار رو هم بکنید به نتیجه نمیرسید.
برای چندمین بار,اگه بازم میخواین به نتیجه برسید,دنبال گرفتن حقتون باشید.اما گرفتن حق با بی احترامی یا حرفهای احساسی نمیشه.
خواستید بگیرید.نخواستید بازم تکرار کنید.مطمئن باشید به نتیجه نمیرسید.
این نتیجه نرسیدن هم زمانی بود که شما اسم هاستینگ هایی رو آورده بودین که واسه خیلی وقت پیش بود و من هم به شدت آسیب خوردم.چون سیاست نداشتم.میخواستم احساسی کاری رو بکنم.
دیگه خودتون میدونید.همه کار میکنید.بجز اینکه برای راه اندازی سایتتون و گرفتن بک آپ اقدام کنید.
هرکیم باشه شک میکنه و میدونه که نتیجه ای نداره.اگرم داشته باشه برای هیچ کس حتی شما هم خوب نیست.
بدرود.