نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 62

موضوع: قطعی سرویسهای niccloud.net و عدم پاسخگویی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

پیش فرض پاسخ : قطعی سرویسهای niccloud.net و عدم پاسخگویی

نقل قول نوشته اصلی توسط GOD نمایش پست ها
    یوزر takchinco محترم
    شما اگر از خدمات ایشون شاکی هستی یا بهتون خسارتی وارد کردند.خیلی راحت میتونید از طریق قانونی اقدام کنید و ادامه ماجرا
    با داد و فریاد و اینجا تاپیک زدن قطعا چیزی حاصلتون نمیشه
    با عرض احترام فراوان،
    اینجا قانون جنگل حاکم هست و شما هم میدونید این رو.
    در جنگل وب هاستینگ تاک ایشون کلی مشتری ناراضی دارن و یکی از بزرگترین تاپیکهای کلاهبرداری که لینک دادم
    یک اینماد و خونه پدری در ناکجا آباد ساوجبلاغ و یک سرپرست پیر که آدرس و تلفن به تام ایشان هست و نمیخوام مزاحمشون بشم با شکایت و بیان دادسرا بابت بچه 17 سالشون التماس کنند.

همون کاری که برای آلان نورانی کردیم و سرپرست ایشون که مادربزگش هم بود از مهاباد تا تهران اومد دادسرا و به حرمت موی سفیدش اون بچه رو ول کردیم. میدونید چند سالش بود؟ 16 سال
    همین الانم تو فروم داره مردم رو اذیت میکنه و اکثریت همکارا میشناسنش و عصبی هستند
    بجه هست باید حتما بره بازداشتگاه تا بترسه ولی من اون آدمی نبودم که بچه رو واسه اولین بار بفرستم اونجا و الانم همین بیخ گوشتون داره کلاهبرداری میکنه تو انجمنتون!

و من حقم رو خواستم نه چیزه دیگه ای. ایشون با توجه به تمامی اینها هنوز بک آپ من رو نداده و من کل سایت و موجودیش رو حذف میکنم.

صحبت شما متین و به جاست اما این داد و قال به دیگر افراد کمک میکنه از ایشون سرویس نگیرند و به روزگار ما دچار نشوند.
    به همکاران کمک میکنه ایشون رو بشناسند
    و همچنین با تمام زحماتی که شما و رامین و وحید به عنوان مدیر سایت کشیدید برای این فروم
    اما! متاسفانه بستر شیرینی برای این زیر 18 ساله های دهاتی فراهم کردید که من بارها با رامین دراین باره صحبت کردم.

من از شبی که وحید دامین وب هاستینگ تاک رو گزفت و ویبولتن ریخت اینجام و همه رو میشناسم

من کره خر قاضی هستم نه گوساله و ناکسان رو خودمون ادب میکنیم.

کاربر اخراج شده
    http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=189452

کلیه همکاران و مشتریان ایشون همون ادم هستند
    نوع تاپیک ها و نوشتار و. همه چیز
    http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=196282
    ویرایش توسط takchinco : April 28th, 2018 در ساعت 19:30

عضو انجمن GOD آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    317
    تشکر تشکر شده 
    1,300
    تشکر شده در
    543 پست

پیش فرض پاسخ : قطعی سرویسهای niccloud.net و عدم پاسخگویی

نقل قول نوشته اصلی توسط takchinco نمایش پست ها
    با عرض احترام فراوان،
    اینجا قانون جنگل حاکم هست و شما هم میدونید این رو. دیداس در برابر تهدید به حذف دیتا
    و من حقم رو خواستم نه چیزه دیگه ای. ایشون با توجه به تمامی اینها هنوز بک آپ من رو نداده و من کل سایت و موجودیش رو حذف میکنم.

صحبت شما متین و به جاست اما این داد و قال به دیگر افراد کمک میکنه از ایشون سرویس نگیرند و به روزگار ما دچار نشوند.
    به همکاران کمک میکنه ایشون رو بشناسند
    و همچنین با تمام زحماتی که شما و رامین و وحید به عنوان مدیر سایت کشیدید برای این فروم
    اما! متاسفانه بستر شیرینی برای این زیر 18 ساله های دهاتی فراهم کردید که من بارها با رامین دراین باره صحبت کردم.

من از شبی که وحید دامین وب هاستینگ تاک رو گزفت و ویبولتن ریخت اینجام و همه رو میشناسم

کاربر اخراج شده
    http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=189452

کلیه همکاران و مشتریان ایشون همون ادم هستند
    نوع تاپیک ها و نوشتار و. همه چیز
    http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=196282
    وقتی حق به جانب شماست لازم نیست اصلا خودتون رو ناراحت کنید یا عصبانی کافیه از راه قانون اقدام کنید
    من حدود 10 سال پیش یک سایت داشتم که روی سرور یکی از دوستان همین انجمن بود که البته دیگه انیجا نیستند.با خاطر سهل انگاری ایشون سایت حدودا 24 ساعت قطع بود و بعد هم دیتا بنده از بین رفت(البته خودم بکاپ جدا گانه داشتم).من با ایشون خیلی دوستانه برخورد کردم اما ایشون از راه دیگه ای وارد شدند
    در نهایت دم دادگاه داشتند خواهش و التماس میکردند و هزینه ای که از جیب دادند.
    من باز هم توصیه میکنم اقدامی نکنید که بعدا مجبور باشید بخاطرش جوابگو باشید
    موفق باشید
    دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

3. تعداد تشکر ها ازGOD به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)