متاسفانه یک میزبان نبوده و زیاد بودن!
مشکلات هم که اصلی ترین اونها:
**
نداشتن پشتیبانی فنی و پاسخگویی سریع در مواقع اضطراری
مثلا آخرین میزبان که از همین انجمن و با جستجوی فراوان پیدا کردم و از کاربران دائم هست ایشون, خداییش سرویس خوبی دارن, اما پشتیبانی خیر(در تعطیلات نوروز بدلیل مشکل آپی اصلی بیشتر 4 روز کلا من دسترسی به هیچی نداشتم و متاسفانه هیچ پشتیبانی هم نبود جواب بده!
**
نبودن شرکت و ارائه سرویس روی سرور مجازی که در مواقع پر ترافیک کلا تایم اوت میشد!
** محدود کردن برخی منابع و تنظیمات نادرست که باعث افت سرغت و کیفیت میشه
مثال: یه شرکتی ادعا میکرد که بجز فضا و پهنا, همه چیز نامحدود هست, اما متاسفانه با محدود کردن Entry Processes و I/O Usage و رم مجازی باعث مشکلاتی مثلا برای انتقال شبانه بک آپ میشد
** تغییر روال سرویس دهی و کیفیت سرویس بعداز مدتی به بهانه مختلف (این مورد زیاد پیش اوده بعداز یکی 2 ماه)
ممنون از توضیحات شما
لازمه ذکر کنم بنده به دلایلی با وردپرس کار نمیکنم و بیشتر از 8 ساله با اپن کارت کار میکنم.
ضمن اینکه تا بحال از نظر منابع (رم , سی پی یو , پهنای باند و بازدید) مشکلی نداشتم , چون اپن کارت منابع زیادی لازم نداره و فروشگاه من یجورایی مخصوص افراد خاصه و بازدید بالا ندارم
اما راجع پشتیبانی, بنظرتون این طبیعی که در تعطیلات آخر هفته یا نوروز یا .... بدلیل مشکل فنی یه میزبان از دسترس خارج بشه و کسی نباشه رسیدگی کنه؟؟
من هم تا الان از آلمان و هلند استفاده کردم, اما جدیدا از دوستان شنیدم که فرانسه و انگلیس خیلی بهتره! (میگن جدیدا بدلیل شلوغ شدن, سرویسهای آلمان مثل قبل نیست)
سوالم راجع به لوکیشن, در حال حاضر هست که دوستانی که تجربه دارن جدیدا راهنمایی کنن.
بازهم ممنون از شما