-
April 26th, 2018, 09:19
چجوری رو رپید لیچم رمز عبور قرار بدم؟
درود. من اسکریپت رپید لیچ رو رویی دایرکت ادمین نصب کردم. میخوام وقت واردش میشم رمز عبور بخواد. چجوری بزارم؟
-
-
April 26th, 2018 09:19
# ADS
-
April 26th, 2018, 09:27
عضو انجمن
پاسخ : چجوری رو رپید لیچم رمز عبور قرار بدم؟

نوشته اصلی توسط
AITD
درود. من اسکریپت رپید لیچ رو رویی دایرکت ادمین نصب کردم. میخوام وقت واردش میشم رمز عبور بخواد. چجوری بزارم؟
سلام
این امکان تو خود اسکریپت زمان نصب هست و میتونید نام کاربری و رمز برای اسکریپت قرار بدید ولی اگر از طریق کنترل پنل میخواید انجام بدید هر پوشه ای جلوش یک گزینه Protect هست روی اون کلیک کنید کاملا ساده هست مراحل رمز گذاشتن
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
-
تعداد تشکر ها از iraniam2000 به دلیل پست مفید
-
April 26th, 2018, 09:31

نوشته اصلی توسط
iraniam2000
سلام
این امکان تو خود اسکریپت زمان نصب هست و میتونید نام کاربری و رمز برای اسکریپت قرار بدید ولی اگر از طریق کنترل پنل میخواید انجام بدید هر پوشه ای جلوش یک گزینه Protect هست روی اون کلیک کنید کاملا ساده هست مراحل رمز گذاشتن
زمان نصب این کارو نکردم. با گزینه Protect همه ی پوشه های اصلی اسکرییپ رو رمزگذاری کنم؟
-
-
April 26th, 2018, 09:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AITD
زمان نصب این کارو نکردم. با گزینه Protect همه ی پوشه های اصلی اسکرییپ رو رمزگذاری کنم؟
میتونید فایل کانفیگ را حذف کنید و مجددا نصب کنید
اما برای رمز اگر قرار روی کل دامنه رمز بزارید روی پوشه public_html باید رمز قرار بدید
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
-
-
April 26th, 2018, 09:36

نوشته اصلی توسط
iraniam2000
میتونید فایل کانفیگ را حذف کنید و مجددا نصب کنید
اما برای رمز اگر قرار روی کل دامنه رمز بزارید روی پوشه public_html باید رمز قرار بدید
فقط فایل کانفیگ رو حذف کنم؟ بعد موقع نصب کدوم قسمت برای رمزگزاری هست؟
-
-
April 26th, 2018, 09:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AITD
فقط فایل کانفیگ رو حذف کنم؟ بعد موقع نصب کدوم قسمت برای رمزگزاری هست؟
این گزینه را تیکش را بزنی میتونی رمز قرار بدی

برای نصب مجدد هم فقط از مسیر پوشه configs باید فایل config.php را حذف کنید
-
-
April 26th, 2018, 09:56
-