نقل قول نوشته اصلی توسط 3hdvd نمایش پست ها
متاسفانه یک میزبان نبوده و زیاد بودن!

مشکلات هم که اصلی ترین اونها:
** نداشتن پشتیبانی فنی و پاسخگویی سریع در مواقع اضطراری
مثلا آخرین میزبان که از همین انجمن و با جستجوی فراوان پیدا کردم و از کاربران دائم هست ایشون, خداییش سرویس خوبی دارن, اما پشتیبانی خیر(در تعطیلات نوروز بدلیل مشکل آپی اصلی بیشتر 4 روز کلا من دسترسی به هیچی نداشتم و متاسفانه هیچ پشتیبانی هم نبود جواب بده!

** نبودن شرکت و ارائه سرویس روی سرور مجازی که در مواقع پر ترافیک کلا تایم اوت میشد!

** محدود کردن برخی منابع و تنظیمات نادرست که باعث افت سرغت و کیفیت میشه
مثال: یه شرکتی ادعا میکرد که بجز فضا و پهنا, همه چیز نامحدود هست, اما متاسفانه با محدود کردن Entry Processes و I/O Usage و رم مجازی باعث مشکلاتی مثلا برای انتقال شبانه بک آپ میشد
اما راجع پشتیبانی, بنظرتون این طبیعی که در تعطیلات آخر هفته یا نوروز یا .... بدلیل مشکل فنی یه میزبان از دسترس خارج بشه و کسی نباشه رسیدگی کنه؟؟

من هم تا الان از آلمان و هلند استفاده کردم, اما جدیدا از دوستان شنیدم که فرانسه و انگلیس خیلی بهتره! (میگن جدیدا بدلیل شلوغ شدن, سرویسهای آلمان مثل قبل نیست)
سوالم راجع به لوکیشن, در حال حاضر هست که دوستانی که تجربه دارن جدیدا راهنمایی کنن.

بازهم ممنون از شما
درود مجدد،

باید به نسبتی که هزینه میکنید انتظار داشته باشید، وقتی شما هزینه پراید میکنید نباید انتظار بوگاتی داشته باشید. پشتیبانی ۲۴ ساعته (واقعی) مستلزم نیرو پشتیبان زیاد و شیفتی برای شرکت هست. این یعنی اینکه باید پول بیشتری خرچ کنید.

اگر شما میتوانید ماهیانه 100 تومان و بیشتر هزینه کنید بنده سرویس میزبانی بدون مشکل با Entry Processes و I/O Usage و رم مجازی که فرمودید ارائه میکنم به شما.

من هم تا الان از آلمان و هلند استفاده کردم, اما جدیدا از دوستان شنیدم که فرانسه و انگلیس خیلی بهتره! (میگن جدیدا بدلیل شلوغ شدن, سرویسهای آلمان مثل قبل نیست)
چنین صحبتی از اساس اشتباه است. سرور های اختصاصی هتزنر (آلمان) کیفیت بسیار عالی دارند و پایداری شبکه آن ها نیز قابل قبول است. این بستگی به میزبان شما دارد که چطور کار میکند. آیا به هاستینگ و میزبانی وب به چشم یک تخم مرغ شانسی فروشی نگاه میکند و پیش خود اینطور حساب میکند که روی فلان سرویس هزار تومان سود کنم تا قیمت بازار را خراب کنم؟ یا اینکه هدفش ارائه خدمات حرفه ای است و رضایت شما بیشتر برایش مهم است؟

جمع بندی:
خودتون شاهد افزایش عجیب نرخ ارز هستید، برای فراهم کردن انتظاراتی که دارید هاستینگ باید بیشتر هزینه کند، بنابراین شما هم باید بیشتر هزینه کنید و یک میزبان مطمئن که با شرایط شما همخوانی داشته باشد پیدا کنید.

با تشکر.