-
April 23rd, 2018, 17:29
تایید حساب در دیجیتال اوشن
سلام دوستان...
اینجا کسی هست بتونه یکی دو روزه یک اکانت در هتزنر یا linode یا دیجیتال اوشن باز کنه؟ ....واسه المان اقدام کردم میگن یک هفته تا یک ماه طول میکشه اینقدر وقت ندارم.
پاسپورت و مدارک اقامت سال ۲۰۱۵ کامل دارم...مال یکی دیگه...
پاسپورت خودم هم که هست....
دیجیتال اوشن ثبت نام کردم همون اول ازم پیپل خواست...یک پیپل حساب باز کنم مشکل حله یا بازم نیاز به تایید مدارک هست؟
-
-
April 23rd, 2018 17:29
# ADS
-
April 24th, 2018, 05:30
عضو انجمن
پاسخ : تایید حساب در دیجیتال اوشن
هر سه مورد ممکن هست، در ارتباط باشید. (امضا)
-
-
April 24th, 2018, 10:26
بزرگوار، برای هتزنر با پاسپورت ایرانی و بدون مشکل میتونید وریفای کنید و خرید کنید و با پیپال یا کردیت کارت پرداخت کنید.
نیاز نیست کار را به واسطه بسپارید ...
اگه هم دنبال گزینه بهتری مثل digitalocean.com یا vultr.com هستی، وقتی مدارک قانونی داری پس مشکلی بابت خرید وجود نداره و خیلی راحت میتونید خریدتون رو انجام بدید.
با این حال، مطمئنترین گزینه به عنوان یه ایرانی Hetzner هست.
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
-
دوستان کسی هست بتونه برای دیجستال اوشن پرداخت پی پال کنه؟؟ منتظر یاری دوستان هستم
تلگرام من mrar1986
-
-

نوشته اصلی توسط
mrar
دوستان کسی هست بتونه برای دیجستال اوشن پرداخت پی پال کنه؟؟ منتظر یاری دوستان هستم
تلگرام من mrar1986
چند دلار هست؟
-
-
لطفا در تلگرام پاسخ بدهید
-
-

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
بزرگوار، برای هتزنر با پاسپورت ایرانی و بدون مشکل میتونید وریفای کنید و خرید کنید و با پیپال یا کردیت کارت پرداخت کنید.
اگه هم دنبال گزینه بهتری مثل digitalocean.com یا vultr.com هستی، وقتی مدارک قانونی داری پس مشکلی بابت خرید وجود نداره و خیلی راحت میتونید خریدتون رو انجام بدید.
میشه راهنمایی بفرمایید؟
من یه حساب باز کردم توی هتزنر، هفته پیش، پاسپورت خودمم دادم اما بعد دو روز ایمیل زدن که نمیتونیم حساب شما رو تایید کنیم
-
-

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
اخه مشکل اینجاس مثلا واسه پرداخت اگه خودت پی پال نداشته باشی ، سایت هایی مثله payment24 تو قوانین زدن ، نباید حسابی که تو هتزنر داشته باشین ایرانی باشه
-
-

نوشته اصلی توسط
nevergotme
اخه مشکل اینجاس مثلا واسه پرداخت اگه خودت پی پال نداشته باشی ، سایت هایی مثله payment24 تو قوانین زدن ، نباید حسابی که تو هتزنر داشته باشین ایرانی باشه

این همه پرداخت کننده ارزی ...
نیاز به پیمنت ۲۴ با قوانین مسخرش نیست ...

نوشته اصلی توسط
mohandes66
میشه راهنمایی بفرمایید؟
من یه حساب باز کردم توی هتزنر، هفته پیش، پاسپورت خودمم دادم اما بعد دو روز ایمیل زدن که نمیتونیم حساب شما رو تایید کنیم
ایمیل بزنید چرا تایید نکردن و حسابتون رو بستن ...
-
تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید
-
June 9th, 2018, 03:04

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
این همه پرداخت کننده ارزی ...
نیاز به پیمنت ۲۴ با قوانین مسخرش نیست ...
ایمیل بزنید چرا تایید نکردن و حسابتون رو بستن ...
After reviewing your updated customer information, we have decided to deactivate your account because of some concerns we have regarding this information. Therefore, we have cancelled all your existing products and orders with us.
Best regards
Your Hetzner Online Team
-