سلام ،
خسته نباشید
دوستان عزیز من میخوام یه کاری کنم اونم این هست که میخوام لینک کانالم عمومی هست یه جوری لینک رو قرار بدم وقتی کسی روش کلیک میکنی دیگه نیاز نباشه بره داخل کانال عضو بشه از همون لینک عضو بشه میشه داریم ؟
سلام ،
خسته نباشید
دوستان عزیز من میخوام یه کاری کنم اونم این هست که میخوام لینک کانالم عمومی هست یه جوری لینک رو قرار بدم وقتی کسی روش کلیک میکنی دیگه نیاز نباشه بره داخل کانال عضو بشه از همون لینک عضو بشه میشه داریم ؟
.
سلام، وارد تنظیمات کانال میشی بعد میری قسمت Channel info سپس تیک گزینه Public Channel رو میذاری روی Private Channel و در ادامه اسم کانال رو هم از آخر لینک تلگرام پاک میکنی و همه اینا رو تائید میکنی میای بیرون، بعد از اون وارد قسمت Subscribers میشی و روی گزینه Invite via link کلیک میکنی و یه لینک بهت میده، اونو کپی بگیر برای همیشه نگه دار و بعدش برو تیک Private رو برگردون روی Public و اسم کانال رو هم دوباره بنویس و تائید کن. از این به بعد اون لینک رو واسه هر شخصی که بفرستی خود به خود Join میشه
فقط یادت باشه مراحل رو سریع انجام بدی چون اسم کانال رو که پاک میکنی اون اسم آزاد میشه و شخص دیگری میتونه اون رو بسازه، پس زود انجام بده و اسم رو برگردون سر جاش
ویرایش توسط AlienX : April 22nd, 2018 در ساعت 00:08
ارسال بازدید مستقیم از گوگل با کلمات کلیدی، افزایش CTR و افزایش رتبه و کاهش Position در گوگل
در تلگرام با ما در تماس باشید. https://t.me/A_lien
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)