سلام دوستان
لوکیشن ایران اولویت قرار گرفت
سلام دوستان
لوکیشن ایران اولویت قرار گرفت
سلام روزتون بخیر
با توجه به پیام خصوصی این پیام رو ارسال کردم.
در مورد ارسال ایمیل متاسفانه شخصا هنوز سرور خوبی ندیدم که 100 درصد اوکی باشه همه این مورد رو تضمین میکنند اما بیش از 17 شرکت هاستینگ خدمات تست گرفتم و متاسفانه همه مشکل smtp داشتن.
در مورد لوکیشن ایران هم دقت بفرمایید کیفیت سرویس ها با توجه به زیرساخت های داخلی هست و بخصوص در برخی سرور های ایران ( ممکنه از خطا از ادمین سرور باشه ) با ممنوعیت آیپی خارجی روبرو شدیم. یعنی خودکار دسترسی ip های خارجی بسته میشد.
به هر حال دوستان پیشنهاداتی دادن اما بنده با تمام کیفیت سرور و داشتن مشتریان خوب پیشنهاد مناسبی ندارم اما امیدوارم مناسب ترین سرویس رو دریافت کنید.
موفق و پیروز باشید![]()
سلام دوست عزیز لطفا متن رو با دقت بخونید و برداشت اشتباه نکنید. 680 شرکت هاستینگ از مشتریان ما هستند. من تنها 17 شرکت رو اشاره کردم و قطعا خیلی زیاد هستند و ممکنه خیلی هم خوب و بدون مشکل باشند. اما برخی از همین شرکت ها که اکثرا نمایندگی و ... هستند از مشکل smtp خسته شدن. امیدوارم که مشکل پیدا و رفع بشه. شاید مشکل از یه ادمین سرور باشه اما به هر حال تجربه بنده اینو میگه . دوستمون هم که همین موضوع رو گفتند.
سرویس شما رو تست نکردم و قصد تست هم ندارم ولی آرزوی موفقیت دارم براتون .
در مورد ارسال ایمیل متاسفانه شخصا هنوز سرور خوبی ندیدم که 100 درصد اوکی باشه همه این مورد رو تضمین میکنند اما بیش از 17 شرکت هاستینگ خدمات تست گرفتم و متاسفانه همه مشکل smtp داشتن.
ویرایش توسط snmsoftpc : April 18th, 2018 در ساعت 15:35
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)